Sharp TV kopen in 2022? De beste Sharp televisie in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Aan het zoeken naar een geschikte Sharp TV? Dan ben je hier op de goede plek terecht gekomen. Tegenwoordig heb je veel verschillende Sharp televisies beschikbaar. Ga je bijvoorbeeld voor de Sharp Aquos TV of een Sharp smart TV? Allemaal dingen waarover nagedacht moet worden.

Maar wat is nou de beste Sharp TV? Om het wat gemakkelijker te maken hebben we een top 5 Sharp televisie opgesteld. Hierbij zitten handige reviews met voor- en nadelen. Lees deze goed door om een weloverwogen keus te maken voor de beste Sharp TV.

1. Sharp LC-70UI7652E

De Sharp LC-70UI7652E is een LCD tv met een beeldscherm van maar liefst 70 inch. Dankzij de 4K UHD-resolutie geniet je optimaal van jou favoriete films en series op Netflix. Dit komt doordat de beelden altijd realistisch en helder worden weergegeven.

Daarnaast is dit model ook voorzien van de HDR technologie, waardoor contrasten heel erg duidelijk worden en de kleuren op een natuurlijk wijze worden weergegeven. De Smart functie geeft je de mogelijkheid om handige apps te downloaden zoals Netflix, Videoland en YouTube. Zo kun je naast tv kijken ook naar je favoriete films en series kijken.

De Sharp LC-70UI7652E beschikt daarnaast over een prachtige geluidstechnologie. Zo bestaat het systeem uit een Full-range speaker, een tweeter en een subwoofer. Bovendien zijn deze onderdelen allemaal voorzien van de Harman Kardon geluidstechniek.

Hierdoor worden films intenser beleefd omdat de geluiden daadwerkelijk tot leven komen. Verder kun je het geluid volledig aanpassen naar eigen wens met de ingebouwde geluids-equalizer.

Voor- en nadelen LC-70UI7652E

Er worden naast de Sharp LC-70UI7652E altijd een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je precies vertelt hoe dit model bediend moet worden. Natuurlijk wordt er ook een afstandsbediening meegeleverd.

Verder ontvang je alleen nog de stroomkabel en de muurmontage kit. Hierdoor kun je na ontvangst gelijk aan de slag om de Sharp LC-70UI7652E nauwkeurig te monteren en te installeren.

Voorzien van de Harman Kardon geluidstechnologie
Met 200Hz beeldverversing geniet je van vloeiende beelden
Beschikt over de 4K resolutie voor een optimale kijkbeleving
Is niet voorzien van ambilight

2. Sharp LC-60UI9362

Deze Sharp LC-60UI9362 is een prachtige LED tv die voorzien is van 4K Ultra HD resolutie. Je bekijkt hierdoor jouw favoriete films en series in een hoge beeldkwaliteit waardoor je geen enkel detail meer mist. Het beeldscherm is maar liefst 60 inch groot en is daarnaast ook nog eens voorzien van de HDR+ techniek.

Hierdoor worden beelden altijd duidelijk weergegeven op de manier die de regisseur voor ogen had. De HDR technologie zorgt er namelijk voor dat de beelden natuurgetrouwe kleuren tonen en dat de helderheid optimaal is.

Niet alleen is de Sharp LC-60UI9362 voorzien van 4K resolutie en HDR maar ook van de Wide Colour-technologie die zorgt voor meer kleuren. In combinatie met de Active Motion 800 worden de beelden altijd vloeiend weergegeven, omdat deze techniek het aantal beelden per seconde verhoogt.

Hierbij wordt namelijk gebruik gemaakt van een extra tussen-beeld waar andere modellen niet over beschikken. Het geluidssysteem van de Sharp LC-60UI9362 is voorzien van de Harman Kardon techniek die een dynamisch en realistisch geluid produceert. Hierdoor geniet je nog intenser van je favoriete films en series.

Voor- en nadelen LC-60UI9362

Er worden altijd een aantal accessoires meegeleverd bij de Sharp LC-60UI9362. Denk hierbij aan een handleiding die je uitleg geeft over de montage en de bediening. Daarnaast ontvang je een afstandsbediening inclusief batterijen.

Ook wordt er standaard een muurmontage kit meegeleverd en een voetstuk. Zo kun je zelf beslissen of je de Sharp LC-60UI9362 wilt ophangen of dat je deze op een kastje zet. Tot slot wordt er natuurlijk ook nog een stroomkabel meegeleverd om het apparaat te voorzien van stroom.

Dankzij Active Motion 800 geniet je van vloeiende beelden
Bekijk beelden in natuurgetrouwe kleuren door Wide Colour-techniek
Geniet van films in een hoogwaardige geluidskwaliteit
Niet voorzien van een bluetooth functie

3. Sharp Aquos 65BL2

De Sharp Aquos 65BL2 is een 65 inch UHD 4K televisie waarmee je alle kanten op kunt. Zo is dit model een Android TV waardoor je toegang krijgt tot apps en bovendien ook Android-games. In combinatie met de Voice Search en de ingebouwde Chromecast wordt jouw televisie nog slimmer dan voorheen.

Met Chromecast kun je namelijk op een betere manier muziek, video’s en games weergeven op het beeldscherm. Je kunt hierbij je smartphone gebruiken als afstandsbediening en apps openen die vervolgens op de tv worden weergegeven.

Een andere handige functionaliteit van de Sharp Aquos 65BL2 is de Active Motion 600. Hierdoor worden snelle bewegingen altijd duidelijk weergegeven zonder waas. Dit komt doordat deze techniek het aantal beelden per seconde verhoogt door middel van een extra tussen-beeld.

Dankzij de 4K technologie geniet je optimaal van films en series en mis je geen enkel detail meer van je favoriete superheld. In combinatie met de HDR techniek wordt de contrastverhouding beter zichtbaar en worden de kleuren altijd op een natuurlijk wijze getoond.

Voor- en nadelen Aquos 65BL2

Je ontvangt niet alleen de Sharp Aquos 65BL2, maar ook worden er nog een aantal items meegeleverd. Laten we beginnen met de handleiding die je uitleg geeft over de montage en de installatie.

Daarnaast ontvang je het voetstuk en de montage-set zodat je zelf kunt bepalen waar je de televisie plaatst. Verder wordt de afstandsbediening van dit model ook standaard meegeleverd en ontvang je natuurlijk ook de broodnodige stroomkabel.

Dankzij Android TV heb je meer opties dan bij andere modellen
Gebruik je smartphone als afstandsbediening door Chromecast
Haarscherp beeld dankzij de 4K UHD technologie
Beschikt niet over een ingebouwde dvd-speler

4. Sharp LC-49UI8872

Met de Sharp LC-49UI8872 worden de kleinste details duidelijk zichtbaar en creëer je een ware bioscoopervaring in je huiskamer. Dankzij de 4K UHD technologie worden de beelden in een maar liefst 4 keer hogere resolutie weergegeven dan bij een Full HD televisie.

Daarnaast worden niet alleen de details beter getoond, maar ook worden er heldere en natuurgetrouwe kleuren geproduceerd dankzij de HDR techniek. Deze techniek verbreedt namelijk de contrastverhouding en het kleurenpalet waardoor je optimaal kunt genieten van realistische en natuurlijke beelden.

Bekijk je met de Sharp LC-49UI8872 een programma of video in de standaard Full HD resolutie? Dan wordt dit beeld automatisch opgeschaald naar de 4K-resolutie dankzij de ingebouwde beeldopschalingstechniek. Een handige functionaliteit die we zeker niet mogen vergeten is de Active Motion 800.

Deze zorgt er namelijk voor dat snelle beelden altijd vloeiend worden weergegeven, waardoor je geen enkel detail meer mist. Bovendien is het geluidssysteem voorzien van de Harman Kardon geluidstechniek. Zo heb je dus niet alleen een fantastisch beeld, maar ook nog eens prachtig geluid.

Voor- en nadelen LC-49UI8872

Je ontvangt naast de Sharp LC-49UI8872 altijd een aantal accessoires die het apparaat compleet maken. Zo ontvang je een afstandsbediening inclusief batterijen.

Ook wordt er een montagekit meegeleverd en een voetstuk waardoor je zelf de keuze hebt waar je het apparaat plaatst of ophangt. In de handleiding wordt precies uitgelegd hoe je de Sharp LC-49UI8872 monteert en installeert. Tot slot ontvang je alleen nog een stroomkabel.

Er wordt standaard een muurmontage-set meegeleverd
Geniet van vloeiende beelden dankzij Active Motion 800
Prachtige geluidsweergave dankzij de Harman Kardon techniek
Niet voorzien van de Local dimming techniek

5. Sharp LC-60UI7652E

De Sharp LC-60UI7652E is een prachtige 60 inch televisie die beschikt over vele handige functies. Zo is dit model een Smart TV waarmee je apps kunt downloaden zoals Netflix en YouTube. Je kijkt op Netflix naar je favoriete films en series in een prachtige 4K Ultra HD beeldresolutie.

Het beeld is maar liefst 4 keer scherper dan een normale Full HD televisie waardoor je meer details ziet. In combinatie met de HDR technologie geniet je ook nog eens van heldere en kleurrijke beelden die op een natuurlijk wijze worden weergegeven.

Daarnaast beschikt de Sharp LC-60UI7652E over een beeldverversing van 50Hz waardoor beelden goed in elkaar overlopen. Door de Active Motion 800 techniek worden de beelden nog net even iets vloeiender weergegeven, doordat deze techniek het aantal beelden per seconde verhoogt.

Hierbij wordt namelijk gebruik gemaakt van een extra tussen-beeld die door de krachtige GPU processor wordt gecreëerd. Tot slot is het design van de Sharp LC-60UI7652E heel compact en verfijnd waardoor je deze overal kunt plaatsen.

Voor- en nadelen LC-60UI7652E

Ook bij de Sharp LC-60UI7652E worden er altijd een aantal spullen standaard meegeleverd. Je ontvangt allereerst een handleiding die je helpt met de montage en de installatie van het apparaat. Daarnaast wordt de afstandsbediening inclusief batterijen meegeleverd.

Het voetstuk dat je ontvangt geeft je de mogelijkheid om de Sharp televisie te plaatsen waar jij dat wilt. Hang je het apparaat liever aan de muur? Dat is geen probleem, want er wordt ook standaard een muurmontage-kit meegeleverd.

Duidelijke en scherpe beelden dankzij de 4K UHD resolutie
Door de HDR techniek geniet je van kleurrijke beelden
Het compacte model is een ware toevoeging in iedere huiskamer
Beschikt niet over een bluetooth functie

Laatst geüpdatet