3D TV kopen in 2022? Bekijk alle verschillende modellen in onze TOP 5 3D televisie & bekijk alle acties van dit moment

1. LG 55EC930V 3D TV

De 55 inch grote LG 55EC930V Ultra HD 3D TV is een mooie 3D tv die beelden levendiger maakt door middel van 3D technologie. Door het OLED scherm worden kleuren beter geproduceerd dan voorheen en is het beeld kraakhelder.

Door de buiging in de televisie zijn de kijkhoeken verbeterd en heb je beter beeld vanuit meerdere kijkposities. Met de WebOS Smart functie download je ook gemakkelijk apps zoals Netflix om jouw favoriete films en series te bekijken.

Er worden ook een aantal spullen standaard meegeleverd met de LG televisies. Zo ontvang je een Magic Remote plus een normale afstandsbediening (beide incl. batterijen). Ook ontvang je drie 3D brillen en één clip-on 3D bril. Daarnaast ontvang je natuurlijk een handleiding en de stroomkabel. En als laatst ook nog een standaard voor de televisie en de garantiekaart.

Voor- en nadelen LG 55EC930V

Optimaal kleurenpalet door het OLED scherm met 4 color pixel
Lichte buiging in de tv voor een intensere kijkervaring
Smart functie om apps te downloaden zoals ‘Netflix en/of ‘Youtube’
Ingebouwde DVR waarmee je gemakkelijk films kan opnemen
Je kan 3D films bekijken op deze tv
Ingebouwde Quad Core Processor voor een snelle bediening van de televisie

2. Panasonic TX-50DX750F-3D

De 50 inch grote televisie Panasonic VIERA TX-50DX750F is een flat 4K Ultra HD televisie. Deze beschikt ook over een 3D functie waarmee jij jouw favoriete films in 3D kan bekijken.

Deze tv beschikt ook over een Smart functie waarmee je gemakkelijk apps download en bediend. Verder beschikt de televisie over een Quad Core processor voor een snelle bediening van het apparaat.

Voor- en nadelen VIERA TX-50DX750F

Ook worden er bij de Panasonic VIERA TX-50DX750F een aantal spullen meegeleverd. Om te beginnen ontvang je natuurlijk een handleiding om je op weg te helpen.

Ook ontvang je een reguliere afstandsbediening inclusief batterijen. Verder wordt er nog een voetstuk meegeleverd wanneer je ervoor kiest om de televisie niet op te hangen. Bovendien wordt de netsnoer kabel ook meegeleverd welke natuurlijk van groot belang is. Nieuwere modellen bekijken? Kijk dan eens naar de 8K televisies uit 2019.

4K Ultra HD schermresolutie voor optimaal scherp en helder beeld
Mogelijkheid om films in 3D te kijken
Quad Core Processor (4) voor een snelle bediening van de televisie
Geen HDR waarmee kleuren en helderheid iets minder zijn
FirefoxOS Smart platform beschikt over minder functies dan andere

3. Panasonic TX-40CX800E

De 40 inch grote Panasonic TX-40CX800E is een 3D tv die compact is maar wel optimaal functioneert. Door de 4K schermresolutie zijn de beelden kraakhelder en zijn de kleuren ook indrukwekkend. Ook is het een HDR televisie wat inhoudt dat het contrast heel hoog is en kleuren nog natuurlijker worden.

De televisie heeft ook een strak design en is niet al te groot. Zo past deze goed in elke woon- of slaapkamer. Bovendien beschikt de tv ook over 3D technologie om zo films in 3D te kunnen bekijken. Deze 2 krachtige punten gecombineerd met de bekende 4K beeldervaring maken deze Panasonic 3D tv tot een topper.

Voor- en nadelen Panasonic TX-40CX800E

Bij de Panasonic TX-40CX800E worden ook een aantal spullen meegeleverd zoals bijvoorbeeld een handleiding. Daarnaast wordt ook een afstandsbediening inclusief batterijen meegeleverd. Ook wordt er de broodnodige stroomkabel bij meegeleverd. Als laatst komt er nog de garantiekaart bij waarop staat tot wanneer je garantie hebt.

Door de 4K Ultra HD beeldscherm resolutie geniet je van elke film of serie
Door de HDR kwaliteit worden kleuren en contrast optimaal weergeven
Het is ook mogelijk om films in 3D te bekijken
Strak en compact design dat in elke woonkamer een ware toevoeging is.

4. Samsung UE55JS8090T

De 55 inch grote Samsung UE55JS8090T tv is een televisie die beschikt over 3D functionaliteit. Ook beschikt het over 4K Ultra HD schermresolutie waardoor het beeldscherm heldere kleuren en beelden produceert. Met deze 3D televisie is het kijken naar een natuurfilm of sportwedstrijd een waar genot.

Ook is het een slimme tv waarmee je gemakkelijk apps kan downloaden zoals bijvoorbeeld ‘Netflix’. Het beeldscherm produceert ook meer contrast en heeft een breder kleurenpalet doordat het een HDR televisie is. Andere type televisies bekijken? Kijk dan eens naar goedkope televisies of LED tv’s.

Voor- en nadelen Samsung UE55JS8090T

Met de Samsung televisies worden altijd een aantal standaard spullen meegeleverd zoals mee te beginnen de handleiding. Daarnaast ontvang je een afstandsbediening inclusief de batterijen ervoor. Ook wordt er een voetstuk voor de televisie meegeleverd. Als laatst komt daar nog de stroomkabel bij die je zeker nodig zal hebben.

Helder en scherp beeld door de 4K Ultra HD beeldschermresolutie
HDR beeldscherm voor breder kleurenpalet en meer contrast
Gemakkelijk apps bedienen met de Smartomgeving van de televisie
Je kan jouw favoriete films in 3D bekijken
Je kan ook films en series opnemen door de USB-opnamefunctie

5. Samsung UE40NU7199

De 40 inch grote Samsung UE40NU7199 is een mooie televisie die beschikt over een 3D functie waarmee je ruimtelijke beelden beter waarneemt. Met de 4K Ultra HD technologie komen de kleinste details goed waarneembaar op het scherm waardoor je geen een actie meer mist.

Bij uitstek is dit model ook prima geschikt als gaming televisie. Deze 3D televisie is dus een genot voor het oog, maar als je 3D functionaliteit gaat gebruiken komt alles nog meer tot zijn recht.

Ook is het een HDR beeldscherm die meer contrast en extra pure kleuren produceert. Verder kan je ook jouw favoriete apps zoals ‘Youtube’ of ‘Netflix’ downloaden met de Smart functie van de televisie. Op zoek naar een kleiner model? Bekijk dan de beste kleine televisies uit 2019.

Voor- en nadelen UE40NU7199

Bij de Samsung UE40NU7199 worden ook een aantal dingen standaard meegeleverd. Zo ontvang je om te beginnen een handleiding. Daarnaast ontvang je de afstandsbediening met de batterijen ervoor. Verder ontvang je natuurlijk de stroomkabel voor de televisie. Tot slot wordt de voet voor de tv ook meegeleverd.

Prachtig en scherp beeld door de 4K Ultra HD schermresolutie
Mogelijkheid om films/series in 3D te bekijken
Meer contrast en natuurlijke kleuren worden geproduceerd door HDR
Met de Smartomgeving bedien je gemakkelijk apps zoals bijvoorbeeld ‘Netflix’

Meest gestelde vragen over 3D tv

Wat is een 3D televisie precies?

Als je gebruik maakt van een 3D televisie dan kun je levensecht genieten van series of films. Als er iets op het beeld gebeurd of richting de kijker komt dan wordt dit levendig ervaren. Het lijkt alsof het beeld uit de TV komt en je alles kunt aanraken.

Uiteraard kent bijna iedereen deze ervaring, de afgelopen jaren is er door de technologische ontwikkeling steeds meer mogelijk geworden. Zo is het tegenwoordig vrij normaal geworden om een 3D ervaring in de woonkamer te hebben.

Op dit moment zijn de fabrikanten van 3D televisies zo ver dat ze genoeg diepte kunnen creëren op het beeldscherm om je beelden tot leven te laten komen. In principe is het proces simpel, de kijkervaring met een 3D-tv komt overeen met de wereld zoals wij hem die normaliter ervaren omdat het beeld zo wordt weergegeven. Door een 3D-tv ervaar je een unieke bioscoop ervaring maar dan in je eigen woonkamer.

Wat is actieve en passieve 3D?

Je hebt verschillende soorten 3D als het aankomt op televisies. Zo heb je de beschikking over actieve en passieve 3D. Het voordeel van de actieve vorm is dat het beeld in Full HD wordt weergegeven. Maak je gebruik van passieve 3D, dan wordt de beeldresolutie al snel met 50% gehalveerd. Het ziet er daarom vaak een stuk minder scherp uit.

Uiteraard merk je het verschil in prijs wel, een passieve bril is een stuk goedkoper en comfortabeler, daarnaast heb je geen batterijen nodig en kun je ze gemakkelijk vervoeren omdat ze erg licht zijn.

Is er vaak een 3D TV aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een 3D televisie aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een 3D televisie aanbieding te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbieding 3D TV te vinden.

Bekijk de TOP 5 3D televisie voor aanbiedingen

Bekijk onze top 5 en kijk of er een aanbieding 3D tv beschikbaar is. Je kunt bij ons direct alle prijzen van populaire 3D TV vergelijken, we hebben de grote retailers zoals BOL.com, Coolblue en Mediamarkt langs elkaar gehouden. Al deze retailers hebben ook regelmatig 3D televisie aanbiedingen beschikbaar, het is alleen soms lastig om deze te vinden en er is niet overal een overzicht beschikbaar.

Gemakkelijk 3D televisie aanbieding vinden

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste 3D televisies geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbieding 3D tv beschikbaar is zetten we die direct in onze 3D tv review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Kun je geen interessante aanbieding vinden in onze TOP 5 van beste 3D televisies? Om het je gemakkelijk te maken hebben we alle verschillende aanbiedingen samengebracht. Klik op een link om direct naar de aanbiedingen pagina van een retailer te gaan zodat je direct inzicht hebt in de huidige acties.

Goedkope 3D TV

Ben jij op zoek naar een goedkope 3D tv? Dan raden we je aan om altijd te kijken naar een scherm tussen de 40 inch en 43 inch. Deze modellen zijn over het algemeen de meest goedkope 3D tv, toch raden we je aan om deze pagina goed in de gaten te houden omdat we regelmatig mooie aanbiedingen hebben voor grote displays. Met wat geluk heb je voor dezelfde prijs een 49 inch scherm te pakken.

  Kun je 2D kijken met een 3D-tv?

  Ja, gelukkig wel. Het is mogelijk om uitzendingen, films of series gewoon in 2D te bekijken, je moet er niet denken om het journaal in 3D te zien. In principe kun je de 3D TV’s het beste zien als normale 2D televisies met uitgebreide 3D functionaliteit. Zodra je wil omschakelen van 2D naar 3D kun je je bril erbij pakken en genieten van een gave ervaring.

  Kun je 3D televisie kijken zonder bril?

  Ja, tegenwoordig zijn er al modellen waarmee je van 3D kunt genieten zonder bril. De naam voor deze techniek is autostereoscopisch 3D. Door een speciale lenticulaire techniek wordt er nog meer helderheid en diepte aan het beeld toegevoegd waardoor de 3D ervaring nog veel realistischer wordt.

  Uiteraard zijn er dus ook nog 3D tv’s waarbij je een bril nodig hebt om naar 3D te kijken. Of je gebruik kunt maken van een passieve of actieve 3D-bril is wel afhankelijk van de televisie die je gaat aanschaffen. Daarom is het slim om vooraf te beginnen met 3D TV vergelijken.

  Welke groottes 3D televisies zijn er?

  Er zijn tegenwoordig enorm veel 3D televisies beschikbaar in Nederland. Het prettige is dat je kunt kiezen uit een breed scala groottes. Dat is aan de ene kant fijn omdat je zo kunt kiezen tussen een goedkope 3D tv of een wat duurder model met een groot scherm.

  Om je een idee te geven van de mogelijkheden hebben we alle verschillende groottes onder elkaar gezet. We hebben per scherm een kijkafstand beschreven en een advies gegeven over de ruimte waar je de televisie kunt gebruiken.

  65 inch 3D Televisie

  Wil je beschikken over de grootste 3D televisie? Dan moet je al snel gaan kijken in de klassen 3DTV 65 inch. Dit zijn de grootste modellen die momenteel beschikbaar zijn. Door te kiezen voor 65 inch weet je zeker elke film of voetbalwedstrijd maximaal intens beleefd kan worden.

  Als je een 65 inch 3D televisie wil aanschaffen raden we aan om eerst een goede inschatting te maken van je kijkafstand. Doorgaans wordt er bij een 65 inch 3D tv geadviseerd om een kijkafstand van 3,25 meter te hanteren. Doorgaans heeft het toestel een breedte van ongeveer 147,5 centimeter. Een 65 inch 3D televisie komt het beste tot zijn recht in een middelgrote tot grote woonkamer.

  55 inch 3D Televisie

  Wil jij beschikken over een grote 3D tv zonder het gevoel te hebben dat je een halve bioscoop in huis hebt gehaald? Dan is de 3D TV 55 inch misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn de een na grootste modellen die momenteel beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een 55 inch 3D tv weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

  Als je een 55 inch 3D televisie wil aanschaffen raden we aan om eerst een goede inschatting te maken van je kijkafstand. Doorgaans wordt er bij een 55 inch 3D tv geadviseerd om een kijkafstand van 2,75 meter te hanteren. Doorgaans heeft het toestel een breedte van ongeveer 125 centimeter. Een 55 inch 3D televisie komt het beste tot zijn recht in een middelgrote tot grote woonkamer.

  49inch 3D Televisie

  Wil jij beschikken over een middelgrote 3D tv die je in iedere ruimte van je woning kan plaatsen? Dan is de 3D TV 49 inch misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn de twee na grootste modellen die momenteel beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een 49 inch 3D tv weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

  Als je een 49 inch 3D televisie wil aanschaffen raden we aan om eerst een goede inschatting te maken van je kijkafstand. Doorgaans wordt er bij een 55 inch 3D tv geadviseerd om een kijkafstand van 2,5 meter te hanteren. Doorgaans heeft het toestel een breedte van ongeveer 110 centimeter. Een 49 inch 3D televisie komt het beste tot zijn recht in een middelgrote kamer of slaapkamer.

  43 inch 3D Televisie

  Wil jij beschikken over een middelgrote 3D tv die je in iedere ruimte van je woning kan plaatsen? Dan is de 3D TV 43 inch misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn de twee na grootste modellen die momenteel beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een 43 inch 3D tv weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

  Als je een 43 inch 3D televisie wil aanschaffen raden we aan om eerst een goede inschatting te maken van je kijkafstand. Doorgaans wordt er bij een 43 inch 3D tv geadviseerd om een kijkafstand van 2,25 meter te hanteren. Doorgaans heeft het toestel een breedte van ongeveer 97,5 centimeter. Een 43 inch 3D televisie komt het beste tot zijn recht in een kleine tot middelgrote kamer.

  40 inch 3D Televisie

  Wil jij beschikken over een kleine 3D tv die je in iedere ruimte van je woning kan plaatsen? Dan is de 3D TV 40 inch misschien een goede oplossing voor jou. Dit zijn de twee na grootste modellen die momenteel beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een 40 inch 3D tv weet je zeker dat je een geweldige kijkervaring hebt voor iedere film of sportwedstrijd.

  Als je een 40 inch 3D televisie wil aanschaffen raden we aan om eerst een goede inschatting te maken van je kijkafstand. Doorgaans wordt er bij een 40 inch 3D tv geadviseerd om een kijkafstand van 2 meter te hanteren. Doorgaans heeft het toestel een breedte van ongeveer 92,5 centimeter. Een 40 inch 3D televisie komt het beste tot zijn recht in een kleine tot middelgrote kamer.

  Nieuwe 3D TV kopen en overstappen van internet en televisie provider?

  We hopen dat we je geholpen hebben bij het vinden van een geschikte 3D TV, door onze top 5  3D TV review te bekijken heb je in iedere geval een goed beeld gekregen van de mogelijkheden.

  We raden je aan om deze pagina regelmatig in de gaten te houden als je nog geen geschikt model hebt gevonden. We updaten de top 5 regelmatig met nieuwe modellen en 3DTV aanbieding(en).

  Veel mensen vergeten dat ze een abonnement hebben

  Zo weet je zeker dat je de beste 3D TV kunt vinden en dat je binnen een handomdraai een goedkope 3D TV hebt gevonden. Maar wist je dat er nog een manier is om flink te besparen? Als je een nieuwe 3D televisie hebt aangeschaft kun je wellicht eens een oog werpen op je huidige internet en televisiepakket. Doorgaans vergeten veel mensen dat ze een internet en tv abonnement hebben terwijl je makkelijk geld kunt besparen door jaarlijks over te stappen.

  Gemakkelijk besparen op je 3D televisie met een nieuw pakket

  Een 3D TV kopen is natuurlijk geweldig, je kunt waarschijnlijk niet wachten tot je nieuwste aanwinst in je woning staat. Misschien is het ook wel tijd voor een verhuizing van internet en televisie provider, daardoor kun je namelijk tot 200 euro per jaar besparen. Binnen 3 minuten heb je een onafhankelijk vergelijking gemaakt van alle aanbieders.

  Vul je postcode in en vergelijk je huidige aanbieder met de actuele prijzen, wie weet sla je wel twee vliegen in een klap. Een van de beste 3D televisies tegen de beste prijs, en een gloednieuw internet en televisiepakket met betere voorwaarden, wat wil je nog meer?

  Laatst geüpdatet