DLP Beamer kopen in 2022? De beste DLP projector in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Wanneer je een DLP beamer wilt kopen om van een extra groot beeld te genieten, zijn er 3 soorten technieken die in de beamer verwerkt kunnen zitten. Deze technieken zijn DLP, LCD en LED techniek. Hieronder hebben wij een top 5 gemaakt van beamers met een DLP techniek. Deze techniek zorgt er onder andere voor dat pixels dichter bij elkaar komen, voor hogere contrastwaarden en zijn handig bij mobiel gebruik.

1. Nebula Capsule

Deze compacte DLP beamer kan je overal mee naartoe nemen. De grootte zal je nooit in de weg zitten, het apparaat is namelijk zo groot als een blikje frisdrank. De accu zorgt ervoor dat je niet een extra draad hoeft te gebruiken. Je kan het apparaat dus gewoon in je tas stoppen en meenemen naar bijvoorbeeld je vrienden of je werk.

Wanneer de accu compleet is opgeladen dan kan je 4 uur vooruit met de beamer. Je kan genoeg beelden opslaan door het geheugen van 8 GB. Wanneer je de beamer met het internet verbind kan je ook genieten van Netflix of YouTube video’s. Je geniet van de apps rechtstreeks van de beamer.

Wil je beelden van je smartphone streamen naar je beamer ? Dan kan dat door gebruik te maken van AirPlay of Miracast. Op deze manier zal je geen kabel nodig hebben om je presentatie te geven of om een filmpje te laten zien.

Voor- en nadelen Nebula Capsule

Om je beamer in goede staat te houden krijg je bij aankoop een schoonmaak doekje. Verder krijg je bij dit product ook nog een handleiding, draagtas, voedingskabel en usb kabel meegeleverd.

 Je kan de beamer overal mee naartoe nemen door de accu die is ingebouwd
 Je kijkt video’s vanaf YouTube of Netflix met Android 7.1
 Je kan beelden makkelijk opslaan door het 8 GB geheugen waar dit apparaat over beschikt
De lichtopbrengst van 100 ANSI lumen maakt het beeld niet goed zichtbaar in felverlichte ruimtes
De DLP beamer is hoorbaar op korte afstand in een stille ruimte

2. LG HF65LSR

Met de LG HF65LSR geniet je van grote projecties in kleine ruimtes. De verhouding van deze beamer is 0:29:1. Dit zorgt ervoor dat je met een afstand van een halve meter tot de muur al over een beeld van 60 inch geniet. Ideaal om te voorkomen dat je schaduwen in je projectie krijgt door mensen er voorlangs lopen.

Met de beamer kan je ook gebruik maken van handige smart functies wanneer je hem verbindt met het internet. Op een handig menu van het WebOS besturingssysteem kan je alle apps zoals YouTube en Netflix bij elkaar vinden.

Je kan ook snel door alle functies en apps bladeren met de meegeleverde Magic Remote. Je wijst gemakkelijk met de remote naar de muur of het scherm en selecteert je optie.

Voor- en nadelen LG HF65LSR

Om je start met dit LG apparaat zo makkelijk makkelijk mogelijk te maken worden er een aantal producten meegeleverd. Deze producten zijn de handleiding, Magic Remote afstandsbediening, stroomadapter, stroomkabel en AA batterijen.

 Een groot beeldformaat wordt deze DLP beamer geprojecteerd zelfs op korte afstand
 Het besturingssysteem van WebOS zorgt voor een overzichtelijk menu van internet, apps en aangesloten apparaten
 Je kan de beamer intuïtief bedienen door naar het scherm te wijzen met de Magic Remote
De lichtopbrengst van 1.000 ANSI lumen maakt het beeld niet goed zichtbaar in felverlichte ruimtes

3. Optoma W330UST

In een kleine ruimte een groot beeld projecteren is iets wat je zeker aan de Optoma w330ust over kan laten. De Ultra short throw beamer beschikt over een projectieverhouding van 0.27:1. Een beeld van 2 meter breed wordt al geprojecteerd, wanneer de beamer op een halve meter van een muur geplaatst wordt.

Dit kan erg handig zijn op bijvoorbeeld kantoor of in een klaslokaal, wanneer je niet wilt dat schaduwen het beeld verpesten. De beamer beschikt over een lichtopbrengst van 3.600 ANSI lumen, je kan de gordijnen dus gerust openlaten. Het aantal lumen geeft je garantie voor heldere projecties in lichte ruimtes.

Als je Office documenten, PDF bestanden of foto’s wil bekijken met de beamer, dan kan dat door een USB-stick in het apparaat te pluggen. Hierdoor hoef je geen laptop of computer meer aan te sluiten.

Voor- en nadelen Optoma W330UST

Bij de aanschaf van de Optoma w330UST krijg je standaard een stroomkabel, afstandsbediening en AAA batterijen meegeleverd.

 Een groot beeldformaat wordt door DLP projector geprojecteerd zelfs op korte afstand
 In felverlichte en grote ruimtes heb je met deze beamer nog steeds een duidelijke projectie door de grote lichtopbrengst
 Je kan rechtstreeks vanaf je USB-bestanden projecteren door de geïntegreerde mediaspeler
De beamer weegt 3.9 kilo, het is dus niet altijd even makkelijk om hem mee te nemen

4. BenQ LH770

Ben je van plan om presentaties te geven in vergaderruimte of grote zalen? Dan kan je zeker kiezen om dit te doen met de LH770 van BenQ. De beamer beschikt over een hoge lichtopbrengst van 5000 ANSI lumen. Dit aantal lumen zorgt ervoor dat beelden er altijd helder uit zien, ook in een grote en verlichte kamer.

Het model maakt gebruik van een laser techniek, deze techniek zorgt ervoor dat de beelden scherp en kleurrijk zijn. Je zal met de speaker ook geen kleine letters, cijfers of andere details missen, dankzij de Full HD ondersteuning.

Je geniet van een natuurgetrouwe projectie en een breed kleurbereik tijdens het kijken van een video. Je kan zelfs makkelijk naar de juiste positie richten door de horizontale en verticale lens.

Voor- en nadelen BenQ LH770

Bij deze beamer van BenQ krijg je van alles meegeleverd. Zo krijg je niet alleen de afstandsbediening, handleiding en een set AAA batterijen mee, maar ook een snelstartgids, VGA kabel en lensdop.

 De beelden bevatten een breed kleurbereik door de laser techniek
 In felverlichte en grote ruimtes heb je met deze beamer nog steeds een duidelijke projectie door de grote lichtopbrengst
 Ook onder een hoek projecteer je een beeld van hoge kwaliteit door de lens shift
Beelden vanaf een USB kunnen op deze beamer niet weergeven worden
De beamer is relatief zwaar waardoor je hem niet altijd even makkelijk meeneemt

5. LG HF60LSR

Met deze beamer van LG kijk je overal naar de beste video’s. Je kan je makkelijk verplaatsen met de beamer, die weegt namelijk maar 1.5 kilo. Je kan het apparaat dus makkelijk meenemen naar kantoor, je vrienden of school. Met de beamer kan je gebruik maken van smart functies.

Dit betekent dat je je Blu-ray speler of laptop thuis kan laten. Het apparaat beschikt over een WebOS besturingssysteem wanneer je het verbindt met het internet. Je schakelt makkelijk en snel door alle apps via het overzichtelijke hoofdmenu. Deze apps kunnen bijvoorbeeld Netflix of Spotify zijn.

Om de besturing van nog gemakkelijker te maken voor je, wordt er een Magic Remote afstandsbediening meegeleverd waardoor je snel door de apps kan bladeren. Door met de afstandsbediening naar het scherm of op de muur te richten kan je opties selecteren.

Voor- en nadelen LG HF60LSR

Zoals al vermeld is krijg je bij deze beamer altijd een Magic Remote afstandsbediening meegeleverd. Maar dit is niet het enige wat bij dit apparaat wordt meegeleverd. Ook een handleiding, stroomadapter, stroomkabel en AA batterijen zullen in de verpakking van dr beamer aanwezig zijn.

 Je neemt de beamer makkelijk mee door zijn lage gewicht
 Het besturingssysteem van WebOS zorgt voor een overzichtelijk menu van internet, apps en aangesloten apparaten
 Je kan de beamer intuïtief bedienen door naar het scherm te wijzen met de Magic Remote
De lichtopbrengst van het apparaat betreft 1.400 ANSI lumen waardoor het beeld in een felverlichte kamer minder goed zichtbaar is

Laatst geüpdatet