Tele2 internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

apr 29, 2019 | Internet & TV

apr 29, 2019 | Internet & TV

Tele2 internet en TV, als jij er naar op zoek bent dan kan dit wellicht nog wel eens een goede keuze zijn. Het belangrijkste bij de keuze voor bijvoorbeeld een Tele2 TV en internet is dat je een goede prijs/kwaliteit verhouding ontvangt. Zo wil je een zo snel mogelijke internetverbinding en een breed zenderpakket met een flink scala aan functionaliteiten. Je kunt de diensten van Tele 2 internet en TV ontvangen middels een DSL en glasvezel verbinding.

Om erachter te komen of TV en internet Tele2 iets voor jou is hebben we hieronder een Tele2 internet en TV review voor je opgesteld. Hierin behandelen we alle ins- en outs van een Tele2 abonnement TV en internet zodat jij een weloverwogen keuze kan maken. Er zijn namelijk een flink aantal internet en televisie pakketten waar je uit kunt kiezen in Nederland, lees je mee?

[toc]

tele2 internet en tv

Tele2 TV en internet pakketten

Internet en TV Tele2 pakketten heb je er in drie verschillende vormen. Je kunt er ook voor kiezen om je pakket volledig zelf samen te stellen. Om een goed beeld te creëren hebben we de drie internet en TV Tele2 pakketten uiteengezet. We beginnen met het instappakket en daarna de opeenvolgende pakketten.

TV en internet Tele2 Light

Allereerst het TV en internet Tele2 Light pakket. Het is het instappakket en we zullen beide aspecten van dit pakket met je bespreken. Het Tele2 internet en TV Light pakket kost je momenteel voor 6 maanden € 26,-, de overige maanden betaal je € 29,-. In principe valt deze prijs heel erg mee in verhouding met de concurrentie. Hieronder de inhoud van het Tele 2 internet en TV abonnement.

Internet en TV Tele2 Light: internet Light

Het allerbelangrijkste natuurlijk, de internetsnelheid van het internet en TV Tele2 Light abonnement. Je ontvangt een downloadsnelheid tot 20 Mbit/s en een uploadsnelheid tot 1 Mbit/s. Dit is niet heel veel en kan problemen veroorzaken wanneer je met meerdere mensen tegelijk gebruikt maakt van de breedband, dit pakket is dan ook alleen ideaal voor de eenpersoonshuishoudens.

Wanneer je teveel gebruik gaat maken van On Demand of streamingsdiensten zoals Netflix of Youtube dan is deze snelheid niet voldoende, we raden het je aan om een upgrade aan te schaffen. Echter ontvang je wel een gratis verzending van je Tele2 internet en TV pakket en geniet je van een overstapservice waardoor je eigenlijk helemaal niets zelf hoeft te doen.

Internet en TV Tele2 Light: televisie Light

Natuurlijk mag de televisie dienst van het Tele 2 internet en TV Ligt abonnement niet vergeten worden. Je ontvangt 34 zenders waarvan je er 19 in HD kwaliteit kunt bekijken. Daarnaast zijn er nog een aantal handige functionaliteiten. Zo kun je gebruik maken van online televisie middels een app en mis je absoluut geen enkel favoriet programma met programma gemist.

Niets interessants op televisie dan kun je gebruik maken van het Tele2 Videotheek waarin je flink wat series en video’s kunt bekijken.

TV en internet Tele2 Basis

Ben je een meer fanatiekere internetgebruiker of wil je met meerdere mensen tegelijk gebruik maken van de internet en televisie diensten? Dan is het slim om minstens te kiezen voor het TV en internet Tele2 basis. De gemiddelde kosten voor dit internet en TV pakket liggen momenteel voor de eerste 6 maanden op € 32,- per maand, na dit termijn ga je € 35,- per maand betalen.

TV en internet Tele2 Basis: internet basis

Een van de belangrijkste punten van je Tele2 internet en TV is natuurlijk dat je beschikt over een voldoende snelheid van je internet. Met het TV en internet Tele2 basis kom je hier vrij dicht bij in de buurt. Je ontvangt namelijk een downloadsnelheid van 60 Mbit/s en een uploadsnelheid van 10 Mbit/s.

Deze snelheid van het Tele2 internet en TV pakket is vooral geschikt voor de huishoudens die met meerdere mensen tegelijk van het internet gebruik willen maken, downloaden en gebruik willen maken van On Demand en streamings diensten zoals Netflix en Youtube.

Net als bij het instappakket ontvang je een gratis verzending, ook geniet je van een goed werkende overstapservice. Jij hoeft dus niets meer te regelen alleen een Tele2 TV en internet abonnement uit te kiezen.

Internet en TV Tele2 Basis: televisie Basis

En dan nu de televisie dienst van het Tele2 internet en TV basis pakket, hij is iets breder dan het instappakket en biedt dan ook wat meer voordelen. Je ontvangt namelijk een zenderpakket van 54 zenders waarvan je 28 in HD kwaliteit kunt bekijken. De verschillen met het instappakket zitten vooral in de breedte van het zenderpakket, de overige diensten die je ontvangt zijn precies hetzelfde.

Zo heb je ook de beschikking over Online Televisie en kun je al je favoriete programma’s terugkijken middels programma gemist. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om de Tele2 videotheek aan te spreken, hier kun je veel series en video’s bekijken. Ideaal wanneer er niets interessants op televisie is maar dat lijkt ons sterk met maar liefst 54 zenders.

TV en internet Tele2 Extra

Genieten van het beste Tele2 abonnement TV en internet? Kies dan voor het Extra pakket. Hiermee weet je zeker dat je geen last hebt van haperingen. De kosten voor het Tele2 internet en TV Extra abonnement liggen op € 37,- per maand en is momenteel niet gecombineerd met een korting. Hieronder bespreken we de volledige inhoud van dit pakket. Wellicht is Tele2 de beste provider internet en TV voor u!

TV en internet Tele2 Extra: internet Extra

Huishoudens die veel en vooral tegelijk internetten, downloaden en online gamen en wellicht daarbij nog gebruik maken van streamingsdiensten of On Demand diensten. Om dit alles te kunnen doen heb je natuurlijk wel een stabiele en vooral een snelle internetverbinding voor nodig. Je ontvangt dan ook niet voor niks een downloadsnelheid van 100 MB/s en een uploadsnelheid van 10 MB/s.

Net als bij de andere internet en TV pakketten geldt er voor dit pakket gratis verzending en maak je gebruik van de overstapservice.

TV en internet Tele2 Extra: televisie basis

De televisiedienst van het televisie en internet Extra pakket is hetzelfde als het basis pakket. Je ontvangt namelijk een zenderpakket van 54 televisiezenders waarvan je er 28 in HD kwaliteit kunt bekijken. Je ontvangt ook precies dezelfde diensten.

Zo heb je ook de beschikking over Online Televisie en kun je al je favoriete programma’s terugkijken middels programma gemist. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om de Tele2 videotheek aan te spreken, hier kun je veel series en video’s bekijken. Ideaal wanneer er niets interessants op televisie is maar dat lijkt ons sterk met maar liefst 54 zenders.

Internet en TV Tele2 extra zenderpakketten

Naast de basis zenderpakketten die je ontvangt bij je Tele2 internet en TV abonnement kun je kiezen voor extra zenderpakketten, zo weet je zeker dat er altijd iets voor jou op televisie is. Deze extra zenderpakketten zijn maandelijks op te zeggen, je zit dus nergens aan vast. Benieuwd naar welke zenderpakketten je dan extra kan inschakelen? Hieronder hebben we een overzichtelijk rijtje voor je opgesteld:

  • Pluspakket: je ontvangt 27 extra televisie zenders waarvan je er 3 in HD kwaliteit kunt bekijken. De kosten van het pluspakket zijn € 7,- per maand extra.
  • Film1: wil jij onbeperkt films van over de hele wereld bekijken? Kies voor Film1 en ben ervan verzekerd dat er altijd iets leuks of interessants tussen zit. De extra kosten van dit pakket liggen op € 15,- per maand.
  • Ziggo Sport Totaal: nooit meer iets missen van Formule 1, de Premier League, golf of tennis? Dan is het Ziggo Sport Totaal het ideale pakket voor jou. De extra kosten liggen op € 15,- per maand.
  • TV erotiek: beste erotische films en programma’s bekijken? Voor € 9,- extra per maand is het mogelijk.

Bij veel internet en TV providers krijg je internet en TV met cadeau, dit doen ze in de meeste gevallen in de vorm van gratis zenderpakketten. Ook kun je bijvoorbeeld On Demand functionaliteiten gratis krijgen.

Tele2 internet en TV ervaringen

Op zoek naar Tele2 internet en TV ervaringen? Geen probleem, we hebben het internet rondgestruind op zoek naar Tele 2 TV en internet ervaringen. Deze hebben we gebundeld in plus- en minpunten zodat je een duidelijk overzicht ontvangt van wat Tele2 ervan vindt.

Ervaringen Tele2 internet en TV pluspunten

Ervaringen Tele2 internet en TV minpunten

  • Een basic aanbod van internet en TV
  • Bij Tele2 TV en internet heb je geen mogelijkheid tot Fox Sports zenderpakket
tele2 tv en internet
tele 2 internet en tv

Handige & leuke Video’s

Caiway internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

Caiway internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

Caiway internet en TV, een goede keuze om jezelf over in te lezen. Allereerst is het een slimme keuze om deze twee diensten met elkaar te bundelen, je behaalt een financieel voordeel en hoeft niet te wachten op verschillende facturen. De provider was in 1995 de eerste...

Delta internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

Delta internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

Delta TV en internet, het meest gekozen pakket in Zeeland. Niet gek natuurlijk want ze leveren de beste internetverbinding in Zeeland. De diensten van Delta zijn over het algemeen alleen in de provincie Zeeland te ontvangen. Zo zijn er nog een aantal andere...