Ziggo internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

apr 29, 2019 | Internet & TV

apr 29, 2019 | Internet & TV

Ziggo internet en TV abonnementen waarmee je niet alleen geniet van pijlsnel internet maar ook van een zeer breed en gevarieerd zender aanbod voor de televisie. Bij het samenbrengen van deze twee breedbanddiensten ontvang je ook nog eens een leuke kortingen. Hieronder hebben we alle belangrijke punten van een internet en TV Ziggo pakket voor je besproken. Op deze manier kun je bekijken of het TV en internet Ziggo abonnement perfect bij jouw wensen past.

Met internet en TV Ziggo heb je de keuze uit drie verschillende opeenvolgende pakketten. Het belangrijkste is natuurlijk dat je een goede prijs/kwaliteit verhouding ontvangt, lees je mee?

[toc]

ziggo internet en tv

Ziggo pakketten TV en internet

Zoals we je hierboven al hadden verteld kun je uit 3 verschillende Ziggo pakketten TV en internet kiezen. De voornaamste verschillen in het Ziggo internet en TV pakket zitten in de internetsnelheid. Als we naar de televisiediensten kijken zien we dat alle interactieve TV pakketten beschikken over meer dan 80 zenders. Kies je voor het Max pakket dan beschik je zelfs over meer dan 125 zenders. Om een beter beeld te scheppen zullen we stapje voor stapje alle Ziggo TV en internet pakket met je bespreken.Ziggo abonnement internet en TV Start

We zullen het Ziggo pakket internet en TV als het ware ontleden, allereerst gaan we het hebben over het internet dat je ontvangt bij het Ziggo internet en TV pakket Start. Daarna zullen we de interactieve TV diensten met je bespreken. Meteen erachter komen welke snelheden je kunt ontvangen, vergelijk internet!

Ziggo abonnement internet en TV Start: internet

Met het Ziggo abonnement internet en TV Start ontvang je een downloadsnelheid van 50 Mbit/s en een uploadsnelheid van 5 Mbit/s. Dit is in principe perfect voor de huishoudens die niet extreem veel gebruik maken het van het online netwerk, je kunt hierbij denken aan regelmatig wat opzoeken, mailtjes lezen en facebooken. Met het Ziggo TV en internet Start pakket kun je veilig, draadloos en stabiel internetten.

Om de snelheid te kunnen garanderen ontvang je het Wifi modem genaamd Connectbox. Hiermee kun je een pijlsnelle en stabiele internetverbinding tot stand brengen. Naast een modem dient het apparaat ook als een router. Hiermee kun je bedraad of draadloos verbinding maken met het internet.

Maar hier houdt het niet op, je ontvangt ook een gratis Safe Online voor 1 apparaat. Het is een antivirussoftware van het merk F-secure waarmee je veilig kunt internetten, zelfs bankieren. Je bent bescherm tegen virussen, spyware en phishing.

Naast de beveiliging ontvang je bij TV en internet Ziggo een gegarandeerde perfecte Wifi. Het is dus geen enkel probleem wanneer je met meerdere mensen tegelijk gebruik maakt van het internet. Dit wordt ook wel de Ziggo Power Promise genoemd.  

Ziggo abonnement internet en TV Start: televisie

Het Ziggo abonnement TV en internet is natuurlijk niet compleet zonder de televisie dienst. Je ontvangt met het Start pakket het basis interactieve televisie pakket. Hiermee beschik je over meer dan 80 zenders waarvan je er 36 in HD kwaliteit kunt bekijken. Naast televisiezenders ontvang je ook 100 radiozenders. En natuurlijk niet te vergeten, je ontvangt het Ziggo Sport kanaal.

Dit tv-pakket is de basis in interactieve televisie. Je krijgt 80+tv-zenders, waarvan 36 in superscherpe HD-kwaliteit en luistert wel 100 radiozenders. Plus: je kijkt de mooiste duels bij Ziggo Sport. Om dit alles te verkrijgen ontvang je een interactieve Ziggo Mediabox, hiermee kun je zenders in HD kwaliteit bekijken. Daarnaast kun je gemakkelijk programma’s terugkijken met TV gemist . Wil je meer ontvangers hebben dan kun je deze voor € 4,- per maand ontvangen. Hieronder een overzichtelijk rijtje met wat je krijgt.

 1. Je kunt televisie programma’s bezichtigen in geweldige HD-kwaliteit
 2. Bekijk films en series op het On Demand kanaal
 3. Bekijk je favoriete programma’s terug met televisie gemist
 4. Nooit meer iets missen met de digitale programmagids.

Zoals we je al zeiden ontvang je het Ziggo Sport kanaal, hiermee zie je alles uit de Premier League, Primera División en Formule 1. Daarnaast beschik je over alles uit het NBA, basketbal, golf, rugby, tennis en atletiek.

Ook ontvang je toegang tot de Ziggo GO televisie app waarmee je wanneer en waar je maar wilt naar je favoriete programma’s kunt kijken. Zolang je maar over een internetverbinding beschikt. Bij de meeste programma’s kun je ook over de interactieve functies beschikken, hier moet je wel het juiste pakket voor hebben gekozen.

Ziggo abonnement internet en TV Complete

Het tweede en tevens het meest gekozen Ziggo internet en TV pakket is het Complete abonnement. Het is ideaal voor de fanatiekere gebruiker van internet en TV en wij vinden het dan ook niet gek dat veel mensen kiezen voor dit pakket.

Ziggo abonnement internet en TV Complete: internet

Je ontvangt een downloadsnelheid van 250 Mbit/s en een uploadsnelheid van 25 Mbit/s. Ideaal voor de huishoudens die met meerdere mensen tegelijk gebruik maken van de bandbreedte en geen vervelende haperingen willen ervaren. Met het Ziggo TV en internet Complete pakket kun je veilig, draadloos en stabiel internetten.

Om de snelheid te kunnen garanderen ontvang je het Wifi modem genaamd Connectbox. Hiermee kun je een pijlsnelle en stabiele internetverbinding tot stand brengen. Naast een modem dient het apparaat ook als een router. Hiermee kun je bedraad of draadloos verbinding maken met het internet. Ook ontvang je de internetbeveiliging van F-secure waarmee je veilig kunt shoppen, internetten en bankieren. Je bent dan ook volledig beschermd tegen tal van virussen, spyware en phishing.

Ook met het Ziggo internet en TV Complete ontvang je een perfecte werkende wifi, ook wel de Ziggo Power Promise genoemd. Je wilt natuurlijk wel overal in je huis de perfecte wifi verbinding ontvangen.

Ziggo abonnement internet en TV Complete: televisie

Het internet en TV complete van Ziggo beschik je over het basis interactieve televisie pakket. Hiermee beschik je over meer dan 80 zenders waarvan je er 36 in HD kwaliteit kunt bekijken. Naast televisiezenders ontvang je ook 100 radiozenders. En natuurlijk niet te vergeten, je ontvangt gratis het Ziggo Sport kanaal.

Het verschil met Start Ziggo internet en TV pakket is dat je een ander soort Mediabox ontvangt, je ontvangt namelijk het XL model. Hiermee beschik je over de beste HD kwaliteit en kun je 4 programma’s tegelijk opnemen en kun je series en films bestellen. Daarnaast kun je programma’s van wel 60 zenders volledig kosteloos terugkijken en natuurlijk niet te vergeten, begin gemist. Hieronder een overzichtelijk lijstje met wat je allemaal ontvangt in het Ziggo tv en internet Complete pakket.

 1. Interactieve televisie in HD kwaliteit
 2. Pauzeer live televisie en spoel terug
 3. Neem tot 4 programma’s tegelijk op
 4. Bekijk onbeperkt films en series terug met Movies & Series
 5. Ontvang het gratis kanaal Ziggo Sport en mis niets meer
 6. Netflix via het menu of kanaal 150
 7. Bekijk al je favoriete programma’s tot 7 dagen terug met Replay
 8. Maak gebruik van de elektronische programmagids
 9. Beschik over 80 televisie apps waaronder Netflix en Youtube
 10. In alle gevallen de mogelijkheid om eigen media af te spelen

Ook ontvang je toegang tot de Ziggo GO televisie app waarmee je wanneer en waar je maar wilt naar je favoriete programma’s kunt kijken. Zolang je maar over een internetverbinding beschikt. Bij de meeste programma’s kun je ook over de interactieve functies beschikken, hier moet je wel het juiste pakket voor hebben gekozen. Dit is het geval met het Ziggo abonnement internet en TV Complete.

Hieronder nog even een snelle lijst wat je nog meer ontvangt bij dit pakket:

 • Uitgebreid terugkijken van 60 programma’s
 • Opnemen en live televisie pauzeren
 • Begin gemist
 • Movies & Series

Ziggo abonnement internet en TV Max

Het beste Ziggo TV en internet pakket is het Max pakket en we kunnen je garanderen dat het je niet zal teleurstellen. Je geniet van pijlsnel internet en een zeer breed zenderpakket, er is voor ieder wat wils. Hieronder meer over de inhoud van het Ziggo abonnement internet en TV Max.

Ziggo abonnement internet en TV Max: internet

Natuurlijk allereerst de internet dienst. Je ontvangt een downloadsnelheid van 500 Mbit/s waarmee je moeiteloos tegelijkertijd gebruik kunt maken van het internet. Zo kun je HD films downloaden en tegelijkertijd een online game spelen. Je ontvangt een uploadsnelheid van 40 Mbit/s waarmee je ook moeiteloos flink wat data kan uploaden.

Natuurlijk ontvang je ook bij het Ziggo internet en TV Max pakket de zogenaamde Connectbox. Het is een modem en router in één apparaat en zorgt voor een stabiele internetverbinding door het hele huis. Hiermee kun je draadloos en bedraad verbinding maken.

Maar hier houdt het niet op, je ontvangt ook een gratis Safe Online voor 1 apparaat. Het is een antivirussoftware van het merk F-secure waarmee je veilig kunt internetten, zelfs bankieren. Je bent bescherm tegen virussen, spyware en phishing. Naast de beveiliging ontvang je bij TV en internet Ziggo een gegarandeerde perfecte Wifi. Het is dus geen enkel probleem wanneer je met meerdere mensen tegelijk gebruik maakt van het internet. Dit wordt ook wel de Ziggo Power Promise genoemd.  

Ziggo abonnement internet en TV Max: televisie

Het internet en TV Max pakket van Ziggo beschik je over het beste interactieve televisie pakket. Hiermee beschik je over meer dan 125 zenders waarvan je er 54 in HD kwaliteit kunt bekijken. Naast televisiezenders ontvang je ook 100 radiozenders. En natuurlijk niet te vergeten, je ontvangt gratis het Ziggo Sport kanaal.

Je ontvangt de Mediabox XL. Hiermee beschik je over de beste HD kwaliteit en kun je 4 programma’s tegelijk opnemen en kun je series en films bestellen. Daarnaast kun je programma’s van wel 60 zenders volledig kosteloos terugkijken en natuurlijk niet te vergeten, begin gemist. Hieronder een overzichtelijk lijstje met wat je allemaal ontvangt in het Ziggo tv en internet Max pakket.

 1. Interactieve televisie in HD kwaliteit
 2. Pauzeer live televisie en spoel terug
 3. Neem tot 4 programma’s tegelijk op
 4. Bekijk onbeperkt films en series terug met Movies & Series
 5. Ontvang het gratis kanaal Ziggo Sport en mis niets meer
 6. Netflix via het menu of kanaal 150
 7. Bekijk al je favoriete programma’s tot 7 dagen terug met Replay
 8. Maak gebruik van de elektronische programmagids
 9. Beschik over 80 televisie apps waaronder Netflix en Youtube
 10. In alle gevallen de mogelijkheid om eigen media af te spelen

Ook ontvang je toegang tot de Ziggo GO televisie app waarmee je wanneer en waar je maar wilt naar je favoriete programma’s kunt kijken. Zolang je maar over een internetverbinding beschikt. Bij de meeste programma’s kun je ook over de interactieve functies beschikken, hier moet je wel het juiste pakket voor hebben gekozen. Dit is het geval met het Ziggo abonnement internet en TV Max.

Hieronder nog even een snelle lijst wat je nog meer ontvangt bij dit pakket:

 • Uitgebreid terugkijken van 60 programma’s
 • Opnemen en live televisie pauzeren
 • Begin gemist
 • Movies & Series

Ziggo glasvezel internet en TV

Ziggo glasvezel internet en TV, veel mensen zijn er naar op zoek. Het is pijlsnel internet en momenteel ook de beste die je kunt ontvangen. Je zult jezelf allereerst moeten afvragen of je glasvezel internet nodig hebt, de snelheden kunnen met Ziggo internet en TV oplopen tot 500 Mbit/s. Met Ziggo internet en TV maak je gebruik van kabel en dit is voor de meeste huishoudens ook de beste oplossing, ze beschikken namelijk nog niet over een glasvezel verbinding.

Ziggo TV en internet heeft er voor gekozen om haar aandacht vooral te vestigen op kabel internet, dit omdat het simpelweg nog niet overal beschikbaar is.

Ziggo internet en TV kosten

Ziggo internet en TV kosten gemiddeld, natuurlijk niet onbelangrijk en zeer bepalende factor voor de keuze van TV en internet Ziggo. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er 3 verschillende internet en televisie pakketten waar je uit kunt kiezen, echter zit er wel een verschil in de maandelijkse prijs. We zullen per pakket de kosten met je doornemen.

Kosten Ziggo internet en TV Start

De kosten voor het Ziggo TV en internet Start pakket liggen op € 48,50 per maand. Momenteel geldt er een actie waardoor je de eerste 6 maanden een prijs van € 39,95 betaald. Hierbij hoef je ook geen enkele cent voor activatie te betalen.

Ook hoef je momenteel niets te betalen voor de zogenaamde Power Promise welke bestaat uit een Wifi scan, modempakket op maat en een monteur. De totale waarde van dit pakket ligt op € 249,- en is dus zeker een goede overweging om te kiezen voor Ziggo TV en internet Start.

Kosten Ziggo internet en TV Complete

De kosten voor het Ziggo TV en internet Complete pakket liggen op € 63,50 per maand. Momenteel geldt er een actie waardoor je de eerste 6 maanden een prijs van € 39,95 betaald. Hierbij hoef je ook geen enkele cent voor activatie te betalen.

Ook hoef je momenteel niets te betalen voor de zogenaamde Power Promise welke bestaat uit een Wifi scan, modempakket op maat en een monteur. De totale waarde van dit pakket ligt op € 249,- en is dus zeker een goede overweging om te kiezen voor Ziggo TV en internet Complete.

Kosten Ziggo internet en TV Max

De kosten voor het Ziggo TV en internet Max pakket liggen op € 63,50 per maand. Momenteel geldt er een actie waardoor je de eerste 6 maanden een prijs van € 39,95 betaald. Hierbij hoef je ook geen enkele cent voor activatie te betalen.

Ook hoef je momenteel niets te betalen voor de zogenaamde Power Promise welke bestaat uit een Wifi scan, modempakket op maat en een monteur. De totale waarde van dit pakket ligt op € 249,- en is dus zeker een goede overweging om te kiezen voor Ziggo TV en internet Max. Om de kosten te drukken kan je kiezen voor een internet en TV met cadeau.

Ziggo aanbieding TV en internet

Op zoek naar een Ziggo aanbieding TV en internet? Geen probleem, er zijn momenteel een aantal aanbiedingen. We zullen de aanbiedingen met je doorspreken. Bij de Ziggo internet en TV abonnementen geldt momenteel een aanbieding welke als volgt luidt. Bij alle drie de Ziggo TV en internet pakketten betaal je momenteel een actie bedrag van € 39,95 per maand voor 6 maanden. Na deze 6 maanden betaal je het reguliere bedrag dat is vastgesteld voor het pakket. De reguliere bedragen kun je hierboven vinden

Een ander Ziggo internet en TV aanbieding die momenteel loopt is dat je geen activatiekosten betaald ter waarde van € 19,95. Deze aanbieding is van kracht op alle Ziggo abonnement internet en TV.

Maar hier houdt het niet op, er is nog één enkele ander Ziggo internet en TV aanbieding. Momenteel ontvang je bij alle internet en TV Ziggo abonnementen een gratis Power Promise ter waarde van € 249,-. Hiermee ontvang je een Wifi scan, modem op maat en een monteur. Deze aanbiedingen zijn zeker de moeite waard.

Ziggo internet en TV aansluiten

Om het Ziggo internet en TV pakket te gebruiken moet je deze natuurlijk wel aansluiten. Dit kun je zelf doen maar natuurlijk ook laten doen door een monteur. Je kunt gebruik maken van de zogenaamde Power Promise waarbij een monteur al het werk voor je verricht.

Momenteel geldt er een aanbieding waarmee je de Power Promise volledig kosteloos ontvangt, deze is ter waarde van € 249,- en dus zeker de moeite waard om naar uit te kijken. Wil je je pakket toch zelf aansluiten dan is dit natuurlijk geen enkel probleem, je zult altijd een instructie ontvangen en bij eventuele problemen kun je altijd een monteur van Ziggo inschakelen.

Het voordeel hiervan is dat je bij een matige internetverbinding dit direct kan laten fiksen door de monteur. Vandaar de naam, Power Promise.

ziggo tv en internet
internet en tv ziggo

Handige & leuke Video’s