Toshiba TV kopen in 2022? De beste Toshiba televisies in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Op zoek naar de beste Toshiba televisie voor jouw situatie? Dan ben je hier op de goede pagina terecht gekomen. Voortaan heb je veel keus uit verschillende modellen van Toshiba, hierdoor kan het lastig zijn om te bepalen welke het beste is voor jouw situatie. Wil je bijvoorbeeld een groot of klein beeldscherm? Of heb je toch liever televisie van Toshiba met SMART functies? 

Om het eenvoudiger te maken hebben we een top 5 Toshiba TV opgesteld. Hierbij zitten bijgevoegd handige reviews met alle voor- en nadelen. Lees ze goed door om een weloverwogen keus te maken.

1. Toshiba 58U2963

Op zoek naar een betaalbare LED-LCD scherm met contrastrijke HDR beelden? Kijk niet langer verder, de Toshiba 58U2963 is zeker iets voor jou! De 4K scherpte, ook wel UHD genoemd, in combinatie met de Dolby Vision technologie maakt dat dit model geschikt voor de ervaren televisie kijkers. De technologie zorgt namelijk voor een kleurrijker beeld en sterker contrast.

Wat we absoluut niet moeten vergeten is dat deze televisie is voorzien van een smart platform. Apps, online entertainment en games zijn binnen in handomdraai tevoorschijn te halen om vervolgens een overzichtelijke keuze te kunnen maken.

Je favoriete serie bekijken via Netflix of Videoland is voortaan pijlsnel geregeld, geen geklungel meer met verbindingsapparaten, enkel nog maar genieten.

Game fanaten in het huishouden aanwezig? Met de 3 HDMI poorten sluit je de Playstation of Xbox gemakkelijk aan. Tevens kun je de ingangen gebruiken voor bijvoorbeeld je digitale decoder of Blu-ray speler.

Al met al is de Toshiba 58U2963 compleet uitgevoerd met alle benodigdheden, een echt all-in-one model. Enig minpuntje is de beeldverversing van maar 50 Hz. Hierdoor kunnen beelden soms niet vloeiend worden weergeven.

Voor- en nadelen van de Toshiba 58U2963

Keuze maken voor de Toshiba 58U2963? Natuurlijk wel handig om te weten wat je er precies krijgt bijgeleverd. Om het lekker gemakkelijk te houden ontvang je altijd de afstandsbediening met batterijen, je wilt je nieuwe apparaat natuurlijk direct uitproberen. Hiervoor krijg je de handleiding meegeleverd.

Lees deze goed door voor gebruik zodat je bijvoorbeeld zeker weet dat het smart platform juist staat ingesteld. Je wil immers niet nog tien minuten aanklooien met het inloggen op accounts wanneer je net klaar bent met de gehele installatie.

Geweldig contrastrijk HDR beeld door middel van Dolby Vision
Apps, games en online entertainment via het smart platform
3 HDMI ingangen voor verschillende randapparatuur
Beeldverversing van 50 Hz met niet altijd vloeiende beelden tot gevolg

2. Toshiba 50UL3A63

De Toshiba 50UL3A63 staat in de televisie wereld bekend om aan haar ongekende prestaties omtrent het vertonen van de meest haarscherpe details. 4K series of films zijn dan ook een lust voor het oog, niet gek, de beelden worden namelijk 4 keer scherper vertoont dan dat je bij Full HD zou ervaren. Tevens past de minimale behuizing feilloos in iedere woonkamer.

Ook is dit model niet bij de tijd achtergebleven. Je verbindt de Toshiba televisie gemakkelijk met het internet om toegang te krijgen tot websites en handige apps. Youtube en Netflix zijn voortaan binnen een mum van tijd bereikt waardoor je vrijwel direct kunt genieten van je favoriete serie of film.

Ook over digitale decoders of spelapparaten hoef je je niet druk te maken, dit model is namelijk voorzien van maar liefst 4 HDMI poorten. Het constant wisselen van kabels is dan ook verleden tijd.

Het grootste minpuntje dat we hebben kunnen ontdekken is de relatief lage verversingssnelheid van maar 50 Hz. Hierdoor kan het voorkomen dat met name snel voorbij schietende beelden niet vloeiend worden weergeven.

Voor- en nadelen van de Toshiba 50UL3A63

De Toshiba 50UL3A63 beschikt over een aantal belangrijke voor- en nadelen. Wellicht is het vooraf nog even goed om te weten wat je standaard krijgt meegeleverd. De afstandsbediening mag natuurlijk niet ontbreken, net als de stroomkabel en voet. Om de installatie in goede banen te leiden is er een handige handleiding bijgevoegd.

4K resolutie waardoor zelfs de kleinste details duidelijk zichtbaar worden
Toegang tot games, apps en websites via het smart platform van Toshiba
4 HDMI poorten: geen vervelende kabels meer wisselen
Beeldverversing van 50 Hz met niet altijd vloeiende beelden tot gevolg

3. Toshiba 43UL3A63

Op zoek naar iets kleiner en daardoor ook goedkoper? De Toshiba 43UL3A63 is wellicht iets voor jou. Je kunt dit model het beste beschouwen als het kleinere broertje van de Toshiba 50UL3A63. Je ziet het ook al de naam. Vrijwel het enige verschil is dan ook de grootte van het scherm. Het uiterlijk is daarmee ook precies hetzelfde.

Ook bij dit model geniet je namelijk van een 4 keer scherper beeld in verhouding met een UHD televisie. Dit houdt in dat je constant geniet van haarscherpe details die als het ware tot leven komen.

Koppel met het internet en krijg toegang tot handige apps van Youtube en Netflix. Ook de 4 HDMI poorten zijn niet bepaald onhandig. Randapparatuur is makkelijk aangesloten en het wisselen van kabels is verleden tijd.

Helaas heeft ook dit model een relatief lage verversingssnelheid van maar 50 Hz. Echter is dit model qua prijs/kwaliteit verhouding een uitstekende aankoop waar je geen spijt van zult krijgen.

Voor- en nadelen van de Toshiba 43UL3A63

Bij de Toshiba 43UL3A63 ontvang je standaard de afstandsbediening, stroomkabel en voet om de televisie op te laten rusten. Nog niet zeker van je aankoop? We hebben de voor- en nadelen nog kort voor je op een rijtje gezet.

4K resolutie voor de weergave van de meest haarscherpe details
Toegang tot apps, websites en games d.m.v. het smart platform
Alle randapparatuur één keer aansluiten in de 4 HDMI ingangen
Beeldverversing van 50 Hz met niet altijd vloeiende beelden tot gevolg

4. Toshiba 43U2963

De Toshiba 43U2963 is voorzien van de nieuwste Dolby Vision technologie waardoor een betere beeldkwaliteit de standaard wordt. Met de mogelijkheid om bewegende beelden in 4K kwaliteit te bekijken ervaar je altijd een sterk contrast met een breed kleurenpallet.

Net als veel andere Toshiba televisies is het model voorzien van het eigen smart platform. Apps als Youtube of Netflix zijn gemakkelijk te bereiken binnen een handig overzicht. Snel een filmpje of je favoriete serie opzetten is binnen luttele seconden geklaard.

Maak je regelmatig gebruik van randapparatuur zoals de Playstation of moet je gebruik maken van een digitale decoder? Met de 3 HDMI poorten kun je essentiële apparaten aansluiten en hoef je niet meer te klooien met alle kabels. Minpuntje is de 50 Hz beeldverversing, hierdoor kunnen vooral snelle beelden niet vloeiend worden weergeven.

Voor- en nadelen van de Toshiba 43U2963

Bij de Toshiba 43UL3A63 ontvang je standaard de afstandsbediening, stroomkabel en voet om de televisie op te laten rusten. Nog niet zeker van je aankoop? We hebben de voor- en nadelen nog kort voor je op een rijtje gezet.

4K resolutie voor de weergave van de meest haarscherpe details
Toegang tot apps, websites en games d.m.v. het smart platform
Alle randapparatuur één keer aansluiten in de 3 HDMI ingangen
Beeldverversing van 50 Hz met niet altijd vloeiende beelden tot gevolg

5. Toshiba 43LL3A63

De Toshiba 43LL3A63 is een van de beste modellen in haar prijsklasse met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het 43 inch Full HD scherm voorziet je in al je wensen, je kiest dan ook helemaal zelf wat je wil zien.

Aan de prijs zul je het wellicht niet afzien maar ook de 43LL3A63 van Toshiba is voorzien van het huisgemaakte smart platform. Krijg toegang tot websites via een browser, kijk een serie of film via Netflix en lach je rot met trending video’s op Youtube.

Maar dit model heeft nog meer handige praktische functies zoals de 2 USB ingangen en geïntegreerde mediaspeler. Een harde schijf of USB stick verbinden voor programma’s of video’s en afbeeldingen zijn geen enkel probleem. De 3 HDMI ingangen zijn ook zeker niet te missen en handig voor al je belangrijke randapparatuur zoals de digitale decoder of consoles.

Voor- en nadelen van de Toshiba 43LL3A63

De stroomkabel, voet en afstandsbediening krijg je standaard meegeleverd waardoor je direct van start kunt met je nieuwe aankoop. Voor een duidelijk overzicht hebben we de voor- en nadelen nog even voor je opgesomd.

Geïntegreerde mediaspeler en USB poorten voor films, series en foto’s
Toegang tot apps, websites en games d.m.v. het smart platform
Alle randapparatuur één keer aansluiten in de 3 HDMI ingangen
Beeldverversing van 50 Hz met niet altijd vloeiende beelden tot gevolg

Laatst geüpdatet