Als consument heb je in deze tijd een enorme hoeveelheid keuzemogelijkheden als het om technologie gaat. Elk jaar komen er weer nieuwe modellen uit en deze blijven, maar beter en beter worden. De verkopers weten het jou als consument moeilijk te maken doordat elk model heel erg op elkaar lijkt. We willen je graag helpen door een overzichtelijke vergelijking te maken van Apple AirPods Pro en Sony WF-1000XM3, zodat jij een juiste keuze maakt.

Je wilt natuurlijk een model aanschaffen die helemaal past bij wat jij belangrijk vindt aan een product. Om erachter te komen welk model bij jou past, maken we een vergelijking van Apple AirPods Pro en Sony WF-1000XM3. We bekijken de specificaties van beide modellen en maken een duidelijk overzicht van de voor- en nadelen van de modellen. 

We hebben de eerlijkste reviews voor beide modellen vergeleken en hebben de consumentenprijzen voor Apple AirPods Pro en Sony WF-1000XM3 naast elkaar gezet. Met alle belangrijke informatie over Apple AirPods Pro en Sony WF-1000XM3 moet je een keuze kunnen maken. We hopen dat ons overzicht met specificaties, voor- en nadelen, reviews en de beste prijs de keuze veel makkelijker voor je maken.

Apple AirPods Pro Sony WF-1000XM3
Bekijk reviews & prijzen (link) Bekijk reviews & prijzen (link)

Vergelijk hier Apple AirPods Pro & Sony WF-1000XM3: wat zijn de overeenkomsten en verschillen?

In de 21e eeuw wordt technologie met de dag beter. Elk nieuw model van een elektronisch apparaat is vaak dus weer vernieuwd ontwikkeld. Als we naar Apple AirPods Pro en Sony WF-1000XM3 kijken zijn de verschillen klein, maar niet onbelangrijk. Het is goed mogelijk dat je een persoonlijke voorkeur hebt op gebied van design of specificaties. 

Met een overzichtelijke beschrijving van Apple AirPods Pro en Sony WF-1000XM3 laten we je de producten los van elkaar aanvoelen. Hieronder hebben we de voor- en nadelen van de modellen naast elkaar gezet. Uiteindelijk bepaal je zelf welk model het beste bij jou past. Vergelijk daarom Apple AirPods Pro en Sony WF-1000XM3 op de punten die jij het aller belangrijkst vindt. 

We hebben onder de voor- en nadelen van Apple AirPods Pro en Sony WF-1000XM3 een link toegevoegd naar de webshops waar je de beide modellen kunt aanschaffen.

Productomschrijving Apple AirPods Pro

De Apple AirPods Pro zijn draadloze oordopjes van Apple met actieve ruisonderdrukking. Deze oordopjes bieden een ongeëvenaarde audio-ervaring met een transparantiemodus die je in staat stelt om je omgeving te horen wanneer je dat wilt.

De AirPods Pro hebben een comfortabele pasvorm en worden geleverd met verschillende maten siliconen oordopjes, zodat je altijd een perfecte pasvorm hebt. Ze zijn ook zweet- en waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor workouts en andere activiteiten.

Met de AirPods Pro kun je handsfree bellen en Siri activeren met de “Hé Siri” functie. De bediening van de oordopjes is eenvoudig dankzij de druksensoren op de steel van de oordopjes. Hiermee kun je nummers afspelen of pauzeren, het volume aanpassen en van nummer wisselen.

De AirPods Pro hebben een batterijduur van ongeveer 4,5 uur bij continu gebruik, maar met de meegeleverde oplaadcase kun je tot wel 24 uur luisteren. De oplaadcase ondersteunt ook draadloos opladen, waardoor je de oordopjes eenvoudig kunt opladen met een Qi-gecertificeerde oplader.

Kortom, de Apple AirPods Pro bieden een ongeëvenaarde audio-ervaring met actieve ruisonderdrukking, comfortabele pasvorm en handsfree bediening. Met hun lange batterijduur en draadloze oplaadcase zijn ze perfect voor dagelijks gebruik en tijdens het sporten.

Productomschrijving Sony WF-1000XM3

De Sony WF-1000XM3 zijn draadloze in-ear oordopjes van Sony met een unieke combinatie van hoogwaardige audioprestaties en geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie. Deze oordopjes leveren een kristalhelder geluid, ongeacht waar je naar luistert.

De WF-1000XM3 zijn voorzien van Sony’s eigen HD Noise Cancelling Processor QN1e, die actieve ruisonderdrukking biedt om storende geluiden in de omgeving te verminderen. Hierdoor kun je volledig opgaan in je muziek zonder afleiding.

De oordopjes hebben een lange batterijduur van maximaal 6 uur en kunnen met de meegeleverde oplaadcase tot wel 24 uur gebruikt worden. Daarnaast ondersteunen ze snel opladen, zodat je na 10 minuten opladen weer tot 90 minuten kunt luisteren.

De WF-1000XM3 hebben een ergonomisch ontwerp voor een comfortabele pasvorm en worden geleverd met verschillende maten oordopjes om een optimale pasvorm te garanderen. De oordopjes zijn ook voorzien van handige touch-bediening, zodat je eenvoudig nummers kunt overslaan, het volume kunt aanpassen en meer.

Met de Sony Headphones Connect-app kun je het geluid en de ruisonderdrukking van de WF-1000XM3 aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. De app biedt ook handige functies zoals een adaptieve geluidsbediening en locatieherkenning, zodat de oordopjes automatisch schakelen tussen verschillende geluidsinstellingen op basis van je locatie.

Kortom, de Sony WF-1000XM3 bieden hoogwaardige audio- en ruisonderdrukkingstechnologie, een lange batterijduur en handige touch-bediening. Met de Sony Headphones Connect-app kun je de geluidsinstellingen aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en genieten van een volledig op maat gemaakte luisterervaring.

Apple AirPods Pro versus Sony WF-1000XM3: voor- en nadelen & prijzen op een rij!

Voordelen Apple AirPods Pro  Voordelen Sony WF-1000XM3
 

Actieve ruisonderdrukking voor een optimale luisterervaring zonder afleiding van omgevingsgeluiden.

Comfortabele pasvorm en zweet- en waterbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor workouts en andere activiteiten.

Eenvoudige bediening met druksensoren op de steel van de oordopjes en de mogelijkheid om Siri te activeren met “Hé Siri”.

Hoogwaardige audioprestaties met kristalhelder geluid.

Geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie voor een optimale luisterervaring zonder afleiding van omgevingsgeluiden.

Ergonomisch ontwerp en handige touch-bediening voor een comfortabele en eenvoudige gebruikservaring.

Nadelen Apple AirPods Pro Nadelen Sony WF-1000XM3
Hogere prijs in vergelijking met andere draadloze oordopjes op de markt.

Mogelijke beperkingen bij het gebruik van de oordopjes met apparaten van andere fabrikanten dan Apple.

 

Mogelijke beperkingen bij het gebruik van de oordopjes met apparaten van andere fabrikanten dan Sony.

Het ontbreken van zweet- en waterbestendigheid, waardoor ze minder geschikt zijn voor gebruik tijdens het sporten of in vochtige omstandigheden.

 

Direct te bestellen bij deze webshops
Webshop 1 – prijs (link)

Webshop 2 – prijs(link)

Webshop 1 – prijs (link)

Webshop 2 – prijs(link)

Door onze vergelijking van Apple AirPods Pro en Sony WF-1000XM3 heb je als het goed is de beste keuze gemaakt. Geniet van je nieuwe product!