Een gids voor de beste blackjack-strategieën, waar kun je allemaal kijken op het internet

dec 23, 2021 | Internet

dec 23, 2021 | Internet

 In de loop der jaren zijn er talloze Blackjack-strategieën ontwikkeld en we zullen er een aantal voor u onderzoeken om te bepalen welke het beste bij u past. Of je nu voor de lol speelt of serieus geld wint, lees hieronder verder. Natuurlijk begrijp ik wat de meesten van jullie op dit moment denken: Blackjack is een kansspel. Tot op zekere hoogte heb je gelijk, maar er komt een aanzienlijke hoeveelheid vaardigheid bij kijken die onopgemerkt blijft. Lees er direct meer over en bekijk een aantal handige tips.

Vermijd spellen met hoge inzetten, tenzij je erop bent voorbereid of voldoende geld hebt. De beste manier voor beginners om Blackjack te leren spelen, is door voorzichtig te werk te gaan. Zoals veel Blackjack-strategieën suggereren, moet u uw inzet alleen verhogen als u wint, en eventuele verliezen moeten worden gecompenseerd door het geld dat u al hebt gewonnen. Veel spelers geloven dat winsten en verliezen in streaks plaatsvinden; dit is echter niet waar, aangezien elke gedeelde hand uniek is en niet lijkt op de vorige gespeelde hand. Er zijn geen patronen om te exploiteren of strepen om van te profiteren om uw winst te verhogen. Intelligente gokstrategieën kunnen u echter helpen uw winkansen te vergroten. Met dit in gedachten werkt de conservatieve Blackjack-strategie als volgt:

Begin met de kleinst mogelijke inzet en verhoog deze geleidelijk met één eenheid na elke overwinning, om na een verlies terug te keren naar de oorspronkelijke inzet. Bij gebruik van de conservatieve Blackjack strategie, moet u na een verlies altijd terugkeren naar uw oorspronkelijke inzet, omdat dit de enige manier is om uw saldo onder controle te houden.

Martingale-strategie

De Martingale-strategie bevindt zich aan de andere kant van het spectrum en is ideaal voor spelers die Blackjack spelen om grote sommen geld te winnen of die het zich kunnen veroorloven meer geld te verliezen. Met andere woorden, hoewel dit de optimale Blackjack-strategie is voor high rollers, moet je het niet proberen als je een beginner bent. De Martingale-strategie is duur, maar het is een systeem dat u zal helpen om vaak te winnen, maar alleen als u het geld heeft om erin te investeren. Zoals eerder vermeld, werkt de Martingale-strategie precies tegengesteld aan de conservatieve benadering:

  1. Elke keer dat je een hand verliest, moet je je inzet verdubbelen.
  2. De logica achter deze Blackjack-wedstrategie is dat je maar één hand hoeft te winnen om je verliezen goed te maken. Dit kan echter kostbaar worden tijdens een losing streak. Houd er rekening mee dat uw saldo voldoende moet zijn om door te kunnen spelen totdat die ene hand wint. U kunt uw verwachtingen bepalen met behulp van de volgende eenvoudige wiskunde:
  3. Nogmaals, dit is geen strategie voor beginners.

Systeem van weddenschappen 1-3-2-6

De 1-3-2-6 Blackjack-wedstrategie vereist geen groot startsaldo, zoals de Martingale-strategie, en is daarom meer geschikt voor spelers die geen fortuin willen riskeren. Het systeem werkt op de volgende manier:

  1. De getallen in de strategiereeks geven het bedrag aan dat u op elke hand zult inzetten. U gaat pas door naar de volgende inzet als u een hand wint, en als u een hand verliest, moet u opnieuw beginnen.
  2. Deze strategie is ontworpen om het aantal winnende reeksen te maximaliseren, en als je het geluk hebt om alle vier de handen te winnen, zul je een mooie winst maken.
  3. Dit zijn slechts enkele van de strategieën die spelers vaak gebruiken, maar we moeten niet vergeten dat elke keer winnen onmogelijk is. Het is echter mogelijk om uw winkansen te maximaliseren. Aanvullende nuttige tips zijn onder meer:
  4. Vermijd de verzekering weddenschap – Een verzekeringsweddenschap is een geldzuigende optie die geen echte Blackjack-speler ooit zal maken.
  5. Stel een budget vast en houd u eraan – Succesvolle Blackjack-spelers begrijpen dat u eerst een verlies- en winstlimiet moet vaststellen voordat u begint met spelen. Je moet onmiddellijk stoppen met spelen en de tafel verlaten als je een van de limieten bereikt. U kunt na een korte pauze altijd terugkeren naar de tafel en de limieten opnieuw instellen.

Andere lezen ook:

Handige & leuke video’s