Wat is BIAB?

Voordat we ingaan op de voordelen, is het belangrijk om te weten wat BIAB eigenlijk precies is. Bij een BIAB behandeling worden meerdere stevige lagen op de nagel aangebracht. Dit versterkt de nagels en vermindert de kans op breken en scheuren. Wat BIAB bijzonder maakt, is dat het product zeer flexibel is, waardoor de nagelstyliste de vorm van jouw natuurlijke nagel nauwkeurig kan volgen tijdens het aanbrengen.  Een belangrijk voordeel van BIAB nagels: het maakt je nagels gezonder. Door de unieke formule van het product krijgen jouw nagels de ruimte om te groeien en te ademen.

De voordelen van BIAB nagels

BIAB is dankzij de flexibele mogelijkheden geschikt voor mensen met psoriasis nagels of andere nagelaandoeningen. Naast het feit dat BIAB je nagels gezonder maakt en voor iedereen geschikt is, biedt het ook nog een aantal andere voordelen. Hieronder vind je de belangrijkste voordelen.

BIAB nagels blijven 3-4 weken perfect zitten

Een van de meest opvallende voordelen van BIAB nagels is de duur dat het op de nagels blijft zitten. In vergelijking met traditionele nagelbehandelingen zoals gellak of acrylnagels, gaan BIAB nagels aanzienlijk langer mee. Terwijl gellak kan afbladderen na een paar weken en acrylnagels regelmatig bijgewerkt moeten worden, blijven BIAB nagels stevig en intact gedurende 3-4 weken, waardoor ze een ideale keuze zijn voor mensen met een druk leven. Het bespaart veel tijd én geld als je slechts elke 3 tot 4 weken een nagelbehandeling hoeft te boeken.

Natuurlijke uitstraling

Een ander voordeel van BIAB nagels is hun natuurlijke uitstraling. In tegenstelling tot sommige nagelbehandelingen die er dik en kunstmatig uitzien, zorgen BIAB nagels voor een subtiele en elegante uitstraling. Ze zijn ontworpen om de natuurlijke nagels na te bootsen, waardoor ze moeilijk te onderscheiden zijn van echte nagels. Dit maakt BIAB nagels een favoriete keuze voor degenen die willen gaan voor een natuurlijke look.

Bescherming van de natuurlijke nagels

BIAB nagels bieden niet alleen esthetische voordelen, maar ook bescherming voor de natuurlijke nagels. Door een sterke en duurzame laag over de natuurlijke nagels aan te brengen, helpen BIAB nagels om broosheid en breuk te voorkomen. Dit is vooral gunstig voor mensen die zwakke nagels hebben en op zoek zijn naar een oplossing om ze te versterken en te beschermen tegen dagelijkse slijtage.

Snelle applicatie

Een van de redenen waarom BIAB nagels zo populair zijn, is de snelheid en efficiëntie waarmee ze kunnen worden aangebracht. In tegenstelling tot sommige nagelbehandelingen die veel tijd en geduld vereisen, kunnen BIAB nagels in een fractie van de tijd worden aangebracht. Dit maakt ze ideaal voor mensen die een druk schema hebben en niet veel tijd willen besteden aan het onderhouden van hun nagels. Bovendien is het aanbrengen van BIAB niet erg ingewikkeld en kun je dus ook zelf BIAB nagels doen.

Gemakkelijk te verwijderen

Naast het feit dat ze snel kunnen worden aangebracht, zijn BIAB nagels ook gemakkelijk te verwijderen wanneer dat nodig is. In tegenstelling tot sommige nagelbehandelingen die schade kunnen veroorzaken aan de natuurlijke nagels tijdens het verwijderingsproces, kunnen BIAB nagels op een veilige en effectieve manier worden verwijderd zonder de natuurlijke nagels te beschadigen. Dit maakt ze een praktische keuze voor mensen die regelmatig van nagelstijl willen veranderen.

Mogelijkheid tot nail art

Last but not least, bieden BIAB nagels een eindeloze mogelijkheid voor creatieve expressie met nail art. Of het nu gaat om subtiele accenten of gedurfde ontwerpen, BIAB nagels bieden een perfect canvas voor het creëren van unieke en opvallende nagelkunst. Met hun gladde en gelijkmatige oppervlak kunnen BIAB nagels gemakkelijk worden versierd met verschillende kleuren, patronen en decoraties, waardoor ze een favoriete keuze zijn voor mensen die graag experimenteren met hun nagelstijl.

Wil je meer blogs lezen over verzorging? Lees dan nu over de beste baardolie en kom meer te weten lifestyle!