Bluesound soundbar kopen in 2022? De beste Bluesound soundbar in een TOP 4 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Aan het kijken naar een Bluesound soundbar en wil je hier graag meer over weten? Dan ben je hier op de goede plek. Je kunt hier namelijk direct de beste Bluesound soundbars vinden met daarbij een handige review.

Ga je bijvoorbeeld voor de bekende Bluesound Pulse soundbar of kies je toch de Bluesound Pulse Flex. Om het wat gemakkelijker te maken hebben we de beste Bluesound soundbars in 2022 onder elkaar gezet.

1. Bluesound Pulse Soundbar

Met de Bluesound Pulse Soundbar in huis verbeter je het geluid van je televisie aanzienlijk. Door een wifi of bluetooth verbinding op te zetten kun je oneindig muziek streamen vanaf je smartphone, tablet of laptop. Dit model ondersteunt onder andere Spotify, Juke en Deezer.

Zo zit er voor iedereen wel zijn/haar favoriete streamingsdienst tussen. Mocht je zelf geen afspeellijsten hebben? Maak dan gebruik van de ruime keuze uit meer dan 1000 online radiostations.

Een ander groot voordeel is dat je met deze uitvoering de mogelijkheid hebt om externe speakers toe te voegen aan je multiroom systeem, zo kun je door het hele huis muziek streamen. Let op, om de muziek met je smartphone te kunnen bedienen dien je de BluOs app te downloaden.

Voor- en nadelen Bluesound Pulse Soundbar Wit

Bij de Bluesound Pulse Soundbar ontvang je standaard een RCA kabel, ethernetkabel, muurbevestiging en een stroomadapter zodat je alles kunt aansluiten en installeren.

Als laatste natuurlijk niet te vergeten de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit handige product.

Met dank aan de ingebouwde wifi verbind je jouw smartphone met de bar
Deze bar beschikt over kwalitatief super goed geluid
De mogelijkheid om externe speakers toe te voegen in de multiroom
Er wordt helaas geen subwoofer meegeleverd voor een betere bas

2. Bluesound Pulse Soundbar 2i + Pulse Subwoofer

Met de Bluesound Pulse Soundbar 2i + Pulse Subwoofer laat je jouw gehele woonkamer in een keer tot leven komen dankzij de prachtige geluiden. Hierdoor wordt de filmervaring een stuk beter, waardoor je het gevoel hebt dat je er daadwerkelijk in zit.

Met dank aan de geweldige subwoofer die er standaard bij wordt geleverd geniet je van een volle en harde bas. De technologie die in deze subwoofer gebruikt wordt maakt dit een van de betere subwoofers die ooit gemaakt is.

Wat opvallend is bij dit model is dat je eigenlijk helemaal geen subwoofer nodig hebt voor mooi geluid. De bar zelf produceert namelijk al super goed geluid zonder de subwoofer. Maar als je echt alles uit dit product wilt halen is het wel een zeer goede extra om erbij te hebben.

Op het moment dat je meerdere speakers door het huis hebt hangen kun je gebruik maken van multiroom. De multiroom functie zorgt ervoor dat je muziek kunt streamen door je hele huis. Door de BluOs app te downloaden bedien je alles via je smartphone of tablet en maak je gebruik van alle streamingsdiensten.

Voor- en nadelen Bluesound Pulse Soundbar 2i + Pulse Subwoofer

Bij de Bluesound Pulse Soundbar 2i ontvang je alle kabels die je nodig hebt voor het installeren. Als laatste niet te vergeten, de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit handig product.

Het is mogelijk om gebruik te maken van multiroom met externe speakers
De standaard meegeleverde subwoofer is van topkwaliteit
Door je smartphone te verbinden met bluetooth stream je oneindig muziek
Er wordt standaard geen HDMI kabel meegeleverd

3. Bluesound Pulse Mini 2i

Met de Bluesound Pulse Mini 2i Zwart vul je zonder problemen een woonkamer met prachtig geluid. Als je thuis aan het rommelen bent kun je lekker even een muziekje opzetten, door je smartphone heel eenvoudig met de speaker te koppelen via bluetooth.

Je kunt hierbij gebruik maken van een aantal verschillende streaming diensten zoals Spotify en Deezer. Hoewel je draadloos muziek kunt streamen is het wel zo dat de speaker zelf wel op de netstroom aangesloten moet worden.

Een ander groot voordeel van dit product zijn de drivers en tweeters die een overweldigend geluid creëren. Alle details zijn super goed hoorbaar en en het geluid is erg krachtig en zuiver.

Het is ook mogelijk om een multiroom of stereogeluid te creëren, dit kun je doen door meerdere Pulse Mini 2 speakers te koppelen zodat je door het hele huis muziek kunt streamen.

Voor- en nadelen Bluesound Pulse Mini 2i

Bij de Bluesound Pulse Mini 2i ontvang je standaard een optische- naar 3,5 mm kabel en een netstroomadapter waarmee je de speaker op de stroom aansluit. Als laatste, natuurlijk niet te vergeten, de handleiding waarin alles over dit product uitgebreid staat uitgelegd zodat je dit eenvoudig zelfstandig kunt installeren.

Je hebt keuze uit meer dan 60 streaming diensten
Met online radio heb je toegang tot duizenden radiozenders
Je creëert eenvoudig een multiroom opstelling
Een Spotify Premium abonnement is nodig voor het streamen via Spotify

4. Bluesound PULSE FLEX 2i

De Bluesound PULSE FLEX 2i is een compacte speaker en ideaal voor het gebruik in kleine ruimtes. Je plaatst hem eenvoudig op een kastje of op de tafel en geniet de hele dag van jouw favoriete nummers en afspeellijsten. Via wifi of bluetooth maak je verbinding met de Pulse Flex.

Hiermee stream je oneindig muziek vanaf streamingsdiensten zoals Spotify en Deezer. Als je liever naar de radio luistert, kun je via internet toegang krijgen tot duizenden radiozenders.

Door de Bluesound PULSE FLEX 2i met andere Bluesound speakers te koppelen heb je de mogelijkheid om een multiroom of stereosetup te creëren. Zo kun je door het hele huis verschillende speaker hangen waardoor je overal naar muziek kunt luisteren. Dit kan erg handig zijn als je vaak aan het poetsen of strijken zodat je in elke kamer muziek kunt luisteren.

Voor- en nadelen Bluesound PULSE FLEX 2i

Bij de Bluesound PULSE FLEX 2i ontvang je standaard een stroomkabel en een optische- naar 3.5 mm jack kabel. Als laatste nog de handleiding waarin alle specificaties en functies uitgebreid staan uitgelegd zodat je zelf alles gemakkelijk kunt installeren.

Je kunt gebruik maken van meer dan 60 verschillende streamingsdiensten
Beluister meer dan duizend verschillende radiozenders via internet
Creëer eenvoudig een multiroom met meerdere Bluesound speakers
Dit model beschikt niet over een usb aansluiting voor het opladen van je telefoon

Laatst geüpdatet