Als consument heb je in deze tijd een enorme hoeveelheid keuzemogelijkheden als het om technologie gaat. Elk jaar komen er weer nieuwe modellen uit en deze blijven, maar beter en beter worden. De verkopers weten het jou als consument moeilijk te maken doordat elk model heel erg op elkaar lijkt. We willen je graag helpen door een overzichtelijke vergelijking te maken van Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WH-1000XM4, zodat jij een juiste keuze maakt.

Je wilt natuurlijk een model aanschaffen die helemaal past bij wat jij belangrijk vindt aan een product. Om erachter te komen welk model bij jou past, maken we een vergelijking van Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WH-1000XM4. We bekijken de specificaties van beide modellen en maken een duidelijk overzicht van de voor- en nadelen van de modellen. 

We hebben de eerlijkste reviews voor beide modellen vergeleken en hebben de consumentenprijzen voor Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WH-1000XM4 naast elkaar gezet. Met alle belangrijke informatie over Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WH-1000XM4 moet je een keuze kunnen maken. We hopen dat ons overzicht met specificaties, voor- en nadelen, reviews en de beste prijs de keuze veel makkelijker voor je maken.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 Sony WH-1000XM4
Bekijk reviews & prijzen (link) Bekijk reviews & prijzen (link)

Vergelijk hier Bose Noise Cancelling Headphones 700 & Sony WH-1000XM4: wat zijn de overeenkomsten en verschillen?

In de 21e eeuw wordt technologie met de dag beter. Elk nieuw model van een elektronisch apparaat is vaak dus weer vernieuwd ontwikkeld. Als we naar Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WH-1000XM4 kijken zijn de verschillen klein, maar niet onbelangrijk. Het is goed mogelijk dat je een persoonlijke voorkeur hebt op gebied van design of specificaties. 

Met een overzichtelijke beschrijving van Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WH-1000XM4 laten we je de producten los van elkaar aanvoelen. Hieronder hebben we de voor- en nadelen van de modellen naast elkaar gezet. Uiteindelijk bepaal je zelf welk model het beste bij jou past. Vergelijk daarom Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WH-1000XM4 op de punten die jij het aller belangrijkst vindt. 

We hebben onder de voor- en nadelen van Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WH-1000XM4 een link toegevoegd naar de webshops waar je de beide modellen kunt aanschaffen.

Productomschrijving Bose Noise Cancelling Headphones 700

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 zijn geavanceerde noise-cancelling koptelefoons die zijn ontworpen om de ultieme luisterervaring te bieden. Met behulp van de nieuwste noise-cancelling technologie kunnen deze hoofdtelefoons omgevingsgeluiden tot een minimum beperken, waardoor u zich volledig kunt concentreren op uw muziek, podcasts of telefoongesprekken.

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 bieden een indrukwekkende geluidskwaliteit, met een breed frequentiebereik en heldere, gebalanceerde tonen. De hoofdtelefoons zijn voorzien van intuïtieve touchbediening, waarmee u eenvoudig kunt wisselen tussen nummers, oproepen kunt beantwoorden en het volume kunt aanpassen. De hoofdtelefoons zijn compatibel met Bluetooth en kunnen worden verbonden met meerdere apparaten tegelijkertijd, zodat u snel kunt schakelen tussen uw smartphone, tablet en laptop.

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 hebben ook een ingebouwde microfoon, zodat u telefoongesprekken kunt voeren zonder dat u uw hoofdtelefoon hoeft af te nemen. De microfoon is voorzien van geavanceerde noise-cancelling technologie, waardoor uw stem helder en duidelijk overkomt, zelfs in een rumoerige omgeving.

Het ontwerp van de Bose Noise Cancelling Headphones 700 is slank en stijlvol, met een verfijnde afwerking en duurzame materialen die zorgen voor een lange levensduur. De hoofdtelefoons worden geleverd met een handige draagtas, zodat u ze gemakkelijk kunt meenemen onderweg.

In het kort bieden de Bose Noise Cancelling Headphones 700 een uitstekende geluidskwaliteit, geavanceerde noise-cancelling technologie, intuïtieve touchbediening en een stijlvol ontwerp, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige noise-cancelling koptelefoons.

Productomschrijving Sony WH-1000XM4

De Sony WH-1000XM4 is een hoogwaardige draadloze koptelefoon met geavanceerde noise-cancelling technologie. Deze koptelefoon is ontworpen om de luisterervaring naar een hoger niveau te tillen, en biedt een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en comfortabele pasvorm.

De Sony WH-1000XM4 is uitgerust met de nieuwste versie van de geavanceerde noise-cancelling technologie van Sony, die omgevingsgeluiden tot een minimum beperkt. Hierdoor kunt u genieten van uw muziek of telefoongesprekken zonder gestoord te worden door externe geluiden. Daarnaast is de koptelefoon voorzien van een Adaptive Sound Control-functie, waarmee hij automatisch de noise-cancelling aanpast aan uw omgeving en activiteit.

De Sony WH-1000XM4 levert een helder, gebalanceerd geluid met diepe bas en scherpe hoge tonen. De koptelefoon heeft ook een geavanceerde DSEE Extreme audio-upscaling technologie, die de kwaliteit van gecomprimeerde muziekbestanden verbetert en uw luisterervaring verder optimaliseert.

De koptelefoon is voorzien van handige touchbediening op de oorschelpen, waarmee u eenvoudig nummers kunt overslaan, het volume kunt aanpassen, oproepen kunt beantwoorden en spraakassistenten kunt activeren. De Sony WH-1000XM4 heeft een batterijduur van maximaal 30 uur en kan binnen 10 minuten worden opgeladen voor 5 uur luisterplezier.

De Sony WH-1000XM4 heeft een elegant, gestroomlijnd ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De koptelefoon is comfortabel om te dragen dankzij de zachte oorkussens en hoofdband. De koptelefoon wordt geleverd met een handige draagtas voor veilig transport.

In het kort biedt de Sony WH-1000XM4 een uitstekende geluidskwaliteit, geavanceerde noise-cancelling technologie, intuïtieve touchbediening, een lange batterijduur en een comfortabele pasvorm, waardoor hij perfect is voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige draadloze koptelefoon.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 versus Sony WH-1000XM4: voor- en nadelen & prijzen op een rij!

Voordelen Bose Noise Cancelling Headphones 700  Voordelen Sony WH-1000XM4
Geavanceerde noise-cancelling technologie die omgevingsgeluiden tot een minimum beperkt, waardoor u zich volledig kunt concentreren op uw muziek of gesprekken.

Intuïtieve touchbediening voor eenvoudige controle over nummers, oproepen en volume.

Comfortabel en stijlvol ontwerp met duurzame materialen en een handige draagtas voor onderweg.

Geavanceerde noise-cancelling technologie die zich aanpast aan de omgeving en activiteit.

Uitstekende geluidskwaliteit met diepe bas en scherpe hoge tonen.

Intuïtieve touchbediening en lange batterijduur van maximaal 30 uur.

Nadelen Bose Noise Cancelling Headphones 700 Nadelen Sony WH-1000XM4
Hogere prijs in vergelijking met andere draadloze koptelefoons op de markt.

Beperkte aanpassingsmogelijkheden van de noise-cancelling niveaus.

Beperkte waterdichtheid en niet ideaal voor gebruik tijdens sportieve activiteiten.

Hogere prijs in vergelijking met andere draadloze koptelefoons op de markt.

Direct te bestellen bij deze webshops
Webshop 1 – prijs (link)

Webshop 2 – prijs(link)

Webshop 1 – prijs (link)

Webshop 2 – prijs(link)

Door onze vergelijking van Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Sony WH-1000XM4 heb je als het goed is de beste keuze gemaakt. Geniet van je nieuwe product!