Caravan TV in 2022? De beste TV voor caravan in een TOP 3 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Op zoek naar de beste caravan TV? Dit kan nog weleens lastig zijn doordat het aanbod niet heel breed is. Niet ieder merk heeft zich namelijk gespecialiseerd in een tv voor caravan. Een dergelijk model laat zich kenmerken door een compact ontwerp met meerdere verbindingsmogelijkheden.

Om de zoektoch naar de beste TV voor caravan wat makkelijk te maken hebben wij alvast wat onderzoek voor je verricht. Raadpleeg onze caravan TV top 3 om een weloverwogen en goede keuze te maken. Zo weet je zeker dat je over goede TV voor in de caravan beschikt.

1. Salora 22FMS5904

Wil je tv kijken in caravan? Dan is de Salora 22FMS5904 een geschikt product voor jou. Deze speciale caravan tv heeft een 22 inch Full HD beeldscherm die zeer geschikt is voor in kleine ruimtes. Je plaatst deze compacte tv daarom gemakkelijk in een slaap- of studeerkamer. Omdat deze uitvoering is voorzien van een 12V-aansluiting kun je hem net zo eenvoudig te gebruiken in een caravan of op een boot.

Sluit de Salora 22FMS5904 aan op je thuisnetwerk en krijg toegang tot handige Smart functies. Zo kun je onder andere films en series bekijken vanaf je Netflix account. Ook kun je ervoor kiezen om video’s te bekijken vanaf een harde schijf of een USB-stick.

Dit komt mede dankzij de ingebouwde mediaspeler, waardoor bestanden zonder problemen worden afgespeeld. Handig wanneer je geen zin hebt om een blu-ray speler aan te sluiten. De foto’s of video’s die je bekijkt worden altijd duidelijk weergegeven dankzij de Full HD resolutie

Voor- en nadelen 22FMS5904

Er worden naast de Salora 22FMS5904 standaard een aantal accessoires meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je helpt met de installatie en de bediening. De stroomkabel wordt inclusief 12V adapter meegeleverd. Natuurlijk mag ook de afstandbediening inclusief batterijen niet ontbreken.

Toegang tot Smart functie zoals apps en internet
Speel video’s af vanaf een USB-stick of harde schijf
Zeer geschikt voor gebruik in een caravan of boot
De Smart Hub biedt minder functies dan andere Smart platforms

2. Salora 24LED1600

Wil je een televisie in de caravan als je op vakantie bent? Dan is de Salora 24LED1600 misschien wel een geschikt apparaat voor jou. Deze kleine tv voor caravan is voorzien van een 24 inch HD-Ready beeldscherm.

Zo kun je thuis of op vakantie je favoriete tv-programma”s bekijken in een duidelijke beeldkwaliteit. Het apparaat is bovendien zeer geschikt voor gebruik in een caravan of boot. Dit komt mede doordat je de Salora 24LED1600 aansluit met de meegeleverde 12V adapter.

Om films of series te bekijken op de Salora 24LED1600 heb je geen externe randapparatuur nodig. Je sluit namelijk via een USB-stick of harde schijf aan op de USB-poort. Hierdoor kun je alle opgeslagen foto’s en video’s bekijken op het scherm.

Wil je liever in alle rust kijken? Sluit dan een hoofdtelefoon aan om afzonderlijk naar films en series te kijken. De beeldverversing van 50 Hz zorgt er bovendien voor dat je geen enkele actie mist van jouw favoriete films of series.

Voor- en nadelen 24LED1600

Er worden altijd een aantal accessoires meegeleverd bij de Salora 24LED1600. Laten we beginnen met de stroomkabel die je zeker nodig gaat hebben. Daarnaast wordt de afstandsbediening inclusief batterijen geleverd. Verder wordt de handleiding natuurlijk ook standaard meegeleverd. Hierin wordt namelijk uitgelegd hoe je het apparaat installeert en bediend.

Bekijk foto’s en video’s direct vanaf een USB-stick of harde schijf
Zeer geschikt voor gebruik op een boot of caravan
Niet nodig om externe randapparatuur aan te sluiten
Geen toegang tot handige Smart functies

3. Salora 24HMS5904

De Salora 24HMS5904 is een zeer geschikte caravan tv die zeer geschikt is voor gebruik in kleine ruimtes. Zo beschikt dit model over een 12V aansluiting. Het apparaat is hierdoor niet alleen te gebruiken in een slaap- of woonkamer, maar ook in een boot of caravan. Met de meegeleverde 12V adapter sluit je de tv aan op het netstroom.

Bekijk je favoriete tv programma’s vanaf het 24 inch grote HD-Ready beeldscherm. In combinatie met de LED-LCD techniek worden er heldere kleuren toegevoegd, waardoor je nog meer geniet van je favoriete tv programma’s.

Verbind de Salora 24HMS5904 met internet en krijg toegang tot handige Smart functies. Zo kijk je ook op vakantie naar jouw favoriete films en series op Netflix. Of bekijk de leukste filmpjes van YouTube, die keuze is geheel aan jou.

Heb je geen ruimte voor een externe mediabron zoals een blu-ray speler? Geen zorgen, dankzij de ingebouwde mediaspeler kun je foto’s en video’s direct vanaf een USB-stick of harde schijf afspelen.

Voor- en nadelen 24HMS5904

Niet alleen ontvang je de Salora 24HMS5904 maar ook worden er standaard een aantal items meegeleverd. Denk hierbij aan een handleiding die je helpt met de installatie en de bediening van de beste tv voor caravan.

Er wordt ook een afstandsbediening inclusief batterijen meegeleverd. Tot slot ontvang je nog de stroomkabel en het voetstuk zodat je gelijk alles in huis hebt om het apparaat volledig aan te sluiten.

Toegang tot handige Smart functies zoals apps en games
Bekijk beelden direct vanaf een harde of USB-stick
Geschikt voor gebruik in een caravan of boot
Smart platform biedt minder functies dan andere platforms

Laatst geüpdatet