Compact camera met WiFi kopen in 2022? De beste compact camera met WiFi in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Op zoek naar een geschikte compact camera met WiFi? Dan ben je hier op het goede adres aangekomen. Een WiFi compact camera heb je tegenwoordig in alle soorten en maten, hierdoor kan het nog wel eens lastig zijn om te kiezen. Want, welke is nou de beste compact camera met WiFi en waar moet je allemaal precies op letten. Je wilt natuurlijk niet teveel betalen en er zeker van zijn dat je een goed product in huis haalt.

Om deze reden hebben we een top 5 beste compact camera met WiFi opgesteld. Hierbij hebben we handige reviews toegevoegd die alles vertellen over het betreffende product, lees deze goed door om de beste keus te maken.

1. Sony CyberShot DSC-RX100 VII

De Sony CyberShot DSC-RX100 VII is een zeer geschikt apparaat voor fotografen of vloggers. Je beschikt namelijk over veel flexibiliteit dankzij het grote zoombereik van 24-200 mm. Daarnaast schiet je foto’s in 20 megapixel met de 1.0 inch CMOS sensor die lichtsterk is.

Ook wordt het vastleggen van snelle acties kinderspel doordat dit model maar liefst 90 beelden per seconde vastlegt. Bovendien heb je ook nooit meer last van onduidelijke foto’s doordat het apparaat in 0,02 seconden scherp stelt.

De Sony CyberShot DSC-RX100 VII is ook voorzien van een ingebouwde beeldstabilisatie. Deze voorkomt bewegingsonscherpte omdat het beeld automatisch wordt gestabiliseerd. Leg je liever een evenement vast op film? Geen probleem, want met deze uitvoering film je in een hoogwaardige 4K beeldkwaliteit.

In combinatie met de eye autofocus verlies je het onderwerp nooit uit beeld en leg je alles haarscherp vast. Foto’s en video’s die je vastlegt kunnen direct worden doorgestuurd naar je smartphone via wifi of bluetooth.

Voor- en nadelen CyberShot DSC-RX100 VII

Naast de Sony CyberShot DSC-RX100 VII worden er altijd nog een aantal spullen meegeleverd. Zo ontvang je natuurlijk een handleiding die je uitleg geeft over de bediening. Daarnaast wordt NP-BX1 accu ook standaard meegeleverd.

Deze accu kun je opladen met de AC adapter en de Micro usb kabel die je ontvangt. Verder wordt er nog een adapter riem en een polsband meegeleverd die je voorzien van een stukje comfort tijdens het filmen.

Bewegingsonscherpte wordt verminderd door de beeldstabilisatie
Sluit een externe microfoon aan voor een betere geluidskwaliteit
Snel bewegende onderwerpen leg je eenvoudig vast
Het is niet mogelijk om een externe flitser aan te sluiten

2. Sony CyberShot DSC-RX100 VII + LCJ-RXF hoes

De Sony CyberShot DSC-RX100 VII + LCJ-RXF hoes is een prachtig apparaat die beschermd is tegen spatwater, krassen en stoten. Heel handig wanneer je vaak op locatie moet fotograferen. Dankzij de beeldstabilisatie wordt bewegingsonscherpte voorkomen en leg je snel bewegende beelden gemakkelijk vast.

In combinatie met de 90 beelden per seconde worden al je foto’s duidelijk vastgelegd zonder waas. Met de lichtsterke 1.0 inch CMOS sensor schiet je foto’s in 20 megapixel waardoor de de resultaten altijd gedetailleerd en scherp zijn.

De Sony CyberShot DSC-RX100 VII + LCJ-RXF hoes heeft een zoombereik van maar liefst 24-200 mm. Hierdoor is het apparaat zeer geschikt voor vloggers en fotografen. Als je een evenement wilt vastleggen, dan wordt deze in een hoge 4K beeldkwaliteit opgenomen.

De beelden worden tevens ook altijd scherp weergegeven dankzij het snelle autofocussysteem. Dit systeem heeft namelijk slechts 0,02 seconden nodig om scherp te stellen. Je verliest het onderwerp ook niet snel uit het oog dankzij de eye autofocus, waarmee je nauwkeurig de ogen van het onderwerp volgt.

Voor- en nadelen CyberShot DSC-RX100 VII + LCJ-RXF hoes

Er worden altijd een aantal accessoires meegeleverd bij de Sony CyberShot DSC-RX100 VII + LCJ-RXF hoes. Hierbij kun je denken aan een accu die samen met de AC adapter en de Micro usb kabel worden bijgeleverd.

Je ontvangt daarnaast ook een adapter riem zodat je deze overal mee naar toe kunt nemen. De draagriem en de polsband die worden meegeleverd voorzien je van comfort. Zeker niet te vergeten is de handleiding die je ontvangt.

Met 90 beelden per seconde leg je iedere beeld scherp vast
De beeldstabilisatie voorkomt bewegingsonscherpte
Eenvoudig mee te nemen dankzij de camerahoes
Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd

3. Sony CyberShot DSC-RX100III

Ben je een gevorderde vlogger of een fotograaf? Dan is de Sony CyberShot DSC-RX100III een zeer geschikt apparaat voor jou. Zo is dit model voorzien van een mooi LCD scherm die je tot 180 graden omhoog kunt kantelen. Handig voor tijdens het vloggen, want zo kun je zelf zien wat je aan het filmen bent.

Daarnaast leg je altijd meer van de omgeving vast dankzij de groothoeklens van 24 mm. Hierdoor wordt er een breder beeld opgenomen dan bij vergelijkbare modellen en kun je prachtige natuurbeelden maken.

De Sony CyberShot DSC-RX100III beschikt daarnaast over een lichtsterke 1.0 inch CMOS sensor met achtergrondverlichting. Hierdoor leg je beelden vast in 20 megapixel en wordt iedere foto duidelijk en gedetailleerd vastgelegd. Het diafragma van f/1.8 zorgt ervoor dat er veel licht naar binnen valt waardoor de scherpte van de foto’s optimaal is.

Hiervoor maakt het dus ook niet uit wat de lichtomstandigheden zijn. Bovendien stel je de Sony CyberShot DSC-RX100III volledig in naar eigen wens met de handmatige instellingen. Hierdoor kun je gaan experimenteren met verschillende instellingen. Verder deel je de vastgelegde beelden eenvoudig via NFC

Voor- en nadelen CyberShot DSC-RX100III

Niet alleen ontvang je de Sony CyberShot DSC-RX100III, maar ook worden er een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je natuurlijk een accu die je nodig hebt om het apparaat te laten functioneren. Is de accu leeg? Dan laadt je deze eenvoudig op met de meegeleverde AC adapter en de Micro usb kabel.

De polsriem kun je gebruiken wanneer je lang achter elkaar foto’s moet maken en je geen zin hebt om het toestel constant vast te houden. Tot slot wordt er nog een handleiding meegeleverd die je uitleg geeft over de bediening.

Beelden zijn eenvoudig te delen via NFC
Maak scherpe foto’s bij weinig licht dankzij de CMOS sensor
Zeer geschikt voor het maken van vlogs en selfies
Niet mogelijk om een externe microfoon aan te sluiten

4. Nikon Coolpix P900

De Nikon Coolpix P900 is een zeer geschikt apparaat voor het vastleggen van haarscherpe beelden. Dankzij de 83x optische zoom kun je ver inzoomen op een onderwerp, zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Wanneer je zo ver bent ingezoomd is het lastig om het beeld stabiel te houden, daarom is dit model uitgerust met een krachtige beeldstabilisatie waardoor ver ingezoomde beelden scherper worden vastgelegd.

Met de Nikon Coolpix P900 fotografeer je zowel beelden van veraf als van dichtbij. Het maakt dus niet uit op welke afstand je staat, want deze compact camera met wifi legt ieder beeld gedetailleerd vast.

De Nikon Coolpix P900 is daarnaast ook voorzien van een groothoek- en telelens in één. Met het bereik van de 24 mm groothoeklens tot de 2000 mm telelens leg je beelden in een hoge kwaliteit vast.

Maak je een opname van de natuur? Dankzij de groothoeklens wordt er meer van de omgeving vastgelegd omdat er meer beelden binnen het frame vallen. Opnames en foto’s deel je bovendien heel gemakkelijk en snel met je familie of vrienden via wifi.

Voor- en nadelen Coolpix P900

Je ontvangt naast de Nikon Coolpix P900 altijd een aantal spullen die het apparaat compleet maken. Zo ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over de bediening. Natuurlijk wordt er ook een accu inclusief AC adapter en usb kabel meegeleverd.

Daarnaast ontvang je een lensdop die je na gebruik op de lens plaatst om schade te voorkomen. Verder wordt er ook nog een draagriem meegeleverd die je voorziet van comfort tijdens het filmen.

Dankzij de beeldstabilisatie wordt bewegingsonscherpte voorkomen
Het kantelbare scherm is zeer geschikt voor vloggers
Met 83x optische zoom kun je ver inzoomen op het onderwerp
Met 899 gram zwaarder dan vergelijkbare modellen

5. Starterskit – Canon Powershot SX730

Ga als een professionele fotograaf aan de slag met de Canon Powershot SX730. Dit model is namelijk geschikt voor vloggers en personen die op zoek zijn naar een handige compactcamera met wifi. Dankzij het compacte design neem je het toestel gemakkelijk mee in je jas- of broekzak.

Ondanks het compacte formaat beschikt deze uitvoering over veel handige functies. Zo kun je met de 40x optische zoom ver inzoomen op onderwerpen die je vast wilt leggen, zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Zo kun je gemakkelijk hoge gebouwen vastleggen of vrienden die op een grote afstand staan.

De beelden die je vastlegt met de Canon Powershot SX730 kun je heel gemakkelijk delen via bluetooth. Je zet de foto’s dan direct over op je smartphone, zodat je ze door kunt sturen naar familie en vrienden. Na gebruik kun je het apparaat opbergen in de Case Logic DCB-302K tas.

Zo voorkom je ten eerste dat er krassen op de lens komen. Ten tweede geeft het je de mogelijkheid om een extra accu mee te nemen. Verder is de Sandisk geheugenkaart van 32 GB geschikt voor het vastleggen van duizenden foto’s waardoor je niet iedere keer hoeft te wisselen van geheugenkaart.

Voor- en nadelen Powershot SX730

Er worden bij de Canon Powershot SX730 altijd een aantal spullen meegeleverd. Denk hierbij aan een NB13L accu die standaard wordt meegeleverd. Is de accu leeg? Gebruik dan de acculader die samen met een AC kabel wordt meegeleverd.

De polsriem die je ontvangt maakt het een stuk makkelijker om langere tijd achter elkaar te blijven opnemen. Zeker niet te vergeten is de handleiding die je uitleg geeft over de bediening van de Canon Powershot SX730.

Eenvoudig mee te nemen in je jas- of broekzak
Zoom ver in op onderwerpen zonder kwaliteitsverlies
Deel de opgenomen beelden makkelijk en snel via bluetooth
Niet bestand tegen stof en spatwater

Laatst geüpdatet