Ben je een grootverbruiker van data op je mobiele telefoonabonnement? Dan is de kans groot dat je regelmatig over je bundel gaat. Gelukkig hebben de verschillende providers daar iets op gevonden; het aanbieden van mobiele abonnementen met onbeperkt internet.

Verschillende providers

De verschillende providers bieden onbeperkt mobiele data aan, vaak in combinatie met een eenjarig of tweejarig telefoonabonnement. Bij een telefoonabonnement met onbeperkt data is het ook mogelijk eventueel te kiezen voor een sim only optie. Providers zoals KPN en Tele2 bieden meestal een mobiel abonnement in combinatie met een toestel aan. In sommige gevallen ben je bij een webshop goedkoper uit dan bij de provider zelf. We hebben de beste aanbiedingen van dit moment op een rijtje gezet.

Sim only abonnement

De goedkoopste optie voor een mobiel abonnement zonder telefoon vind je momenteel bij BudgetMobiel. Voor 15 euro per maand heb je een tweejarig contract met onbeperkt data en een onbeperkt aantal belminuten. Je hebt geen toegang tot het 5G netwerk. Is 5G wel belangrijk? Kies dan voor Tele2 voor 25 euro per maand of Vodafone voor 27 euro per maand. De best geteste netwerken zijn van KPN en T-Mobile, maar zijn ook iets duurder.

De goedkoopste optie met smartphone: Budget Mobiel

Hecht je niet veel waarde aan een smartphone, maar wil je goedkoop een onbeperkte databundel en onbeperkt aantal belminuten hebben? Dan ben je bij BudgetMobiel het goedkoopst uit. Deze budgetprovider maakt het mogelijk om de eerste 6 maanden voor 10 euro per maand onbeperkt te bellen en te internetten. Daarna betaal je 20 euro per maand. Je krijgt bij een 2-jarig contract ook nog een nieuwe Xiaomi Redmi Note 11 geleverd, maar daarvoor dien je wel 69 euro eenmalig te betalen.

De goedkopere optie: Tele2

Ben je op zoek naar een telefoonabonnement met onbeperkt internet? Dan ben je bij Tele2 erg voordelig uit. Je krijgt bij deze provider een abonnement met een looptijd van 2 jaar een Motorola Moto G72 geleverd in combinatie met onbeperkt data en een onbeperkte belbundel inclusief 5G voor 34,50 euro. Het is ook mogelijk om te kiezen voor de Nokia G60 5G voor een bedrag van 34 euro per maand.

Een iPhone met Vodafone

Heb je een voorkeur voor een iPhone? Dan kun je bij Vodafone kiezen voor een tweejarig contract in combinatie met de iPhone 14 5G. Dit is de instap iPhone met 128 GB opslaggeheugen. Voor het abonnement betaal je bij Vodafone 61,50 euro per maand. Daarvoor heb je de beschikking over een onbeperkt 5G databundel en een onbeperkt aantal belminuten. Voor de iPhone dien je nog 11 euro eenmalige kosten te betalen.

De nieuwste Samsung Galaxy bij T-Mobile

Wil je de nieuwste Samsung Galaxy S23 kopen? T-Mobile heeft een deal waarbij je het vlaggenschiptoestel, de Samsung Galaxy S23 Ultra, kunt aanschaffen in combinatie met onbeperkt data, 5G en een onbeperkt aantal belminuten. Het contract loopt twee jaar en je betaalt voor een smartphone met 512 GB opslaggeheugen en Dual SIM nog 113 euro bij. Dit abonnement kost 76,50 euro per maand.