We bestellen tegenwoordig alles online, dus waarom niet ons kerstpakket? Helemaal als het gaat om gemak, is het internet natuurlijk niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Hoe fijn is het dan dat je naar stad en land hoeft te zoeken naar alle producten die je graag in je kerstpakket zou willen stoppen. Nu is dat voor een handje vol pakketten niet zo erg, maar laat staan dat je voor honderden werknemers een pakket moet samenstellen. Omdat niet iedereen het even leuk en vooral ook persoonlijk vindt om een kerstpakket online te bestellen, hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet. Want laten we eerlijk zijn, wat maakt het een werknemer nu uit of een pakket online is besteld of alle producten fysiek uit de schappen zijn gehaald?

Gemak en tijdsbesparing

Online je kerstpakket bestellen is ontzettend gemakkelijk. Je kunt rustig vanuit huis alle opties bekijken en vergelijken, zonder dat je de deur uit hoeft. Geen gedoe meer met drukke winkels en lange wachtrijen, maar gewoon lekker achter je computer of smartphone de leukste kerstpakketten uitzoeken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook energie en uiteindelijk geld. Zo kun je dus prima een kerstpakket Groningen bestellen, terwijl je zelf in Amsterdam zit. Het enige waar je wel even rekening mee moet houden, zijn zaken zoals levertijd en ook de beschikbaarheid. Omdat steeds meer mensen ervoor kiezen hun spullen online te bestellen, is het raadzaam dit tijdig te doen. Zo voorkom je dat je straks met lege handen komt te staan.

Ruim assortiment

Een ander groot voordeel van het online bestellen van je kerstpakketten is dat je kunt kiezen uit een enorm assortiment. Waar je in fysieke winkels vaak beperkt bent tot een kleine selectie, zijn de mogelijkheden online eindeloos. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel pakket met lekkernijen of juist iets unieks en origineels wilt, online vind je het allemaal. Je hebt de vrijheid om precies dat pakket te kiezen dat past bij jouw wensen en budget. Daarbij komt ook dat je vaak een stuk gemakkelijker wat uitzonderingen kunt toevoegen, bijvoorbeeld voor mensen met speciale dieetwensen. Vind je het nu lastig om zelf een keuze te maken, dan kunnen ze je aan de hand van je budget en wensen ook helpen met het kiezen van een pakket dat in de smaak zal vallen bij het personeel. Het enige wat je dan vaak even moet doen, is een mailtje sturen of even bellen.

Last-minute bestellingen

Heb je weinig tijd en moet je last minute nog een kerstpakket regelen? Geen probleem! Online bestellen biedt de optie om ook op het laatste moment nog een kerstpakket te kunnen bestellen. Vaak heb je zelfs de keuze uit verschillende leveringsopties, waardoor je het pakket op een door jou gewenst moment kunt laten bezorgen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je te laat bent en kun je toch nog een prachtig kerstpakket cadeau doen. Let alleen wel op dat dit niet geldt voor grotere aantallen en dat je deze vaak wel enkele weken voor de daadwerkelijk leverdatum moet hebben bestelt.