Als wij allemaal binnenkort de zomerperiode gaan tegenkomen, dan is het wel denk ik handig om een mobiele airco te gaan aanschaffen. Dit apparaat kan namelijk de warme temperatuur binnenshuis verlagen, maar niet iedereen ervaart hier om dit apparaat te gaan installeren. Dit apparaat is daarvoor juist geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en draagbare apparaat om in hun kamers te gaan koelen. In dit artikel bespreken we de beste mobiele airco van 2023 die beschikbaar is op de markt.

Waarom heb je een mobiele airco nodig in het huis?

Deze apparaten zijn de meeste ideale keuze voor iedereen die in appartementen of in kleine huizen wonen en niet de ruimte bevatten om een vaste airconditioningsysteem te laten installeren. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer, wat betekent dat u niet voor elke kamer een apart systeem hoeft te kopen. Mobiele airco’s zijn ook energiezuiniger dan centrale airconditioners, omdat ze alleen de kamer koelen waarin ze zich bevinden, in plaats van het hele huis.

Kenmerken van de beste mobiele airco van 2023

De beste mobiele airco van 2023 moet aan verschillende eisen voldoen om te worden beschouwd als een topproduct op de markt. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken:

1. Koelcapaciteit

De koelcapaciteit van dit apparaat is een belangrijke factor om te overwegen bij het kiezen van het beste product. Het wordt gemeten in BTU’s (British Thermal Units) en geeft aan hoeveel warmte het apparaat per uur kan verwijderen. Een mobiele airco met een koelcapaciteit van 8.000 tot 14.000 BTU is geschikt voor kamers tot 55 vierkante meter.

 

2. Energie-efficiëntie

Energie-efficiëntie is ook een belangrijke factor bij het kiezen van deze keuze voor 2023. Het Energy Star-label geeft aan dat een apparaat energiezuinig is en minder elektriciteit verbruikt dan andere modellen. Een mobiele airco met een hoog SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) rating is energiezuiniger.

3. Geluidsniveau

Mobiele airco’s maken geluid wanneer ze werken, dus het is belangrijk om een apparaat te kiezen dat niet te luid is. De beste mobiele airco’s produceren minder dan 55 decibel aan geluid, wat ongeveer hetzelfde is als een rustig gesprek.

 

4. Bediening

De beste mobiele airco van 2023 heeft eenvoudige bedieningsfuncties en is gemakkelijk te gebruiken. Sommige modellen worden geleverd met een afstandsbediening, waardoor het apparaat op afstand kan worden bediend.

5. Prijs

De beste mobiele airco van 2023 die aan al deze kenmerken voldoet en bovendien betaalbaar is, is de De’Longhi PAC AN112 Silent. Deze mobiele airco heeft een koelcapaciteit van 11.500 BTU en kan kamers tot 90 vierkante meter koelen. Het apparaat heeft een energie-efficiëntieklasse van A+, wat betekent dat het weinig stroom verbruikt en dus vriendelijk is voor uw portemonnee en het milieu.

 

Conclusie

Als u op zoek bent naar de beste mobiele airco van 2023, raden we de De’Longhi PAC AN112 Silent aan. Deze mobiele airco is krachtig, stil en energiezuinig, en kan kamers tot 90 vierkante meter koelen. Het apparaat heeft handige bedieningsfuncties en een ontvochtigingsfunctie. Het enige nadeel is de prijs, maar het is een investering die de moeite waard is als u op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame mobiele airco.