Harman Kardon soundbar kopen in 2022? De beste Harman Kardon speakerset in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

De Harman Kardon soundbar is een populaire oplossing voor het verbeteren van het geluid van je tv, al dan niet de populairste. Een Harman Kardon speakerset heeft een breed geluidsveld waardoor iedereen van het verbeterde tv geluid kan genieten. Een van de bekendste soundbar merken is Harman Kardon. 

Het merk levert altijd kwalitatief goede soundbars. Harman Kardon heeft een breed assortiment aan soundbars. Om je te helpen bij het maken van de keuze tussen de Harman Kardon soundbars hebben we hier een top 5 voor je samengesteld.

1. Harman Kardon Citation Bar Black

Breng het geluid van je favoriete films en series tot leven met de Harman Kardon Citation Bar. Zo is er een subwoofer ingebouwd waardoor de kleinste geluidseffecten duidelijk hoorbaar zijn.

Dankzij de geïntegreerde Chromecast wordt het mogelijk om muziek te streamen vanaf Spotify in een hoogwaardige geluidskwaliteit. Daarnaast kun je ook films en series streamen vanuit Netflix, en dankzij de Harman Kardon Citation Bar beleef je de film of serie een stuk intenser.

Bedien de Harman Kardon Citation Bar eenvoudig door middel van spraakbediening of via het aanraakbedieningspaneel. Wil je Google Assistant gebruiken? Koppel je smartphone dan via bluetooth of wifi om vervolgens spraakopdrachten te sturen naar de Harman Kardon soundbar.

Hiermee bestuur je niet alleen het apparaat maar de Assistent geeft ook nog eens antwoord op al jouw vragen over het weer, de tijd en andere zaken. Bovendien blijft de geluidskwaliteit van de Harman Kardon Citation Bar altijd stabiel dankzij de WiSA-techniek.

Voor- en nadelen Citation Bar

Er worden naast de Harman Kardon Citation Bar altijd een aantal items meegeleverd die het apparaat compleet maken. Zo ontvang je 2 stroomkabels die je nodig hebt om de Harman Kardon soundbar en de subwoofer te voorzien van stroom.

Verder wordt er alleen nog een handleiding meegeleverd die je helpt met de installatie en de bediening van het apparaat.

Via Google Assistant stuur je spraakopdrachten naar het apparaat
Geschikt voor het Harman Kardon multiroom systeem
Verzekerd van een hoge en krachtige geluidsweergave
Dit model ondersteunt helaas geen AirPlay

2. Harman Kardon Enchant 800

Als je op zoek bent naar een apparaat dat het geluid van je televisie verbetert, dan is de Harman Kardon Enchant 800 een geschikt product voor jou. Zo is deze Harman Kardon soundbar geschikt voor middelgrote woonkamers en is voorzien van de Harman’s MultiBeam Surround Sound technologie.

Dat wil zeggen dat het geluid vanaf meerdere kanten komt en kunt genieten van 360 graden geluid. Je geniet hierdoor optimaal van je favoriete films & series en zit je ook nog eens midden in de actie. Zo wordt het gevoel opgewekt dat je deel uitmaakt van de film of een concert bezoekt.

De Harman Kardon Enchant 800 beschikt daarnaast ook over een ingebouwde Chromecast. Hierdoor is het mogelijk om je smartphone te koppelen via wifi om vervolgens muziek te streamen van al je favoriete artiesten.

Zo maak je namelijk gebruik van de apps die op je smartphone staan zoals bijvoorbeeld Spotify. Bovendien zul je altijd van een perfect afgestemd geluid genieten dankzij de kalibratiefunctie. Dit houdt in dat de Harman Kardon Enchant 800 het geluid afstemt op de akoestiek van de kamer waardoor je altijd naar een prachtig geluid luistert.

Voor- en nadelen Enchant 800

Je ontvangt bij de Harman Kardon Enchant 800 altijd een aantal accessoires. Laten we beginnen met de handleiding die je helpt met de installatie van het apparaat. Daarnaast worden er ook een aantal kabels meegeleverd.

Hierbij kun je denken aan de stroom-, aux- en optische kabel kabel. Natuurlijk ontvang je ook nog een HDMI kabel die je nodig hebt om het apparaat aan te sluiten op de televisie. De wandhouder wordt tot slot ook standaard meegeleverd en maakt het mogelijk om de Harman Kardon Enchant 800 onder de tv te hangen.

Geniet van een prachtig surround sound geluid
Voeg het apparaat toe aan het Harman Kardon multiroom systeem
Verzekerd van een hoogwaardige geluidsweergave
Dit model beschikt niet over de Dolby Atmos technologie

3. Harman Kardon Enchant 1300

De Harman Kardon Enchant 1300 is een zeer geschikt model voor grote woonkamers. Zo is dit een 13-kanaals Harman Kardon soundbar die je oren verstelt zullen doen staan. Stream al je muziek draadloos vanaf de smartphone via wifi of bluetooth en luister met een hoogwaardige geluidskwaliteit.

Dankzij de ingebouwde Chromecast kun je heel gemakkelijk muziek streamen via wifi. Ook ben je in de mogelijkheid om spraakopdrachten te versturen. Je kunt zelfs vragen stellen aan de Google Assistant over bijvoorbeeld het weer of je agenda.

De Harman Kardon Enchant 1300 is bovendien ook voorzien van de Harman’s MultiBeam Surround Sound technologie. Dit houdt in dat je het geluid vanaf meerdere richtingen hoort komen waardoor het net lijkt alsof je in de film terecht bent gekomen.

Wanneer je muziek streamt wordt er een gevoel opgewekt dat je een concert bezoekt doordat het geluid krachtig en realistisch wordt geproduceerd. Dankzij de kalibratiefunctie geniet je altijd van een perfect afgestemd geluid. Dit komt voor uit dat de Harman Kardon Enchant 1300 het geluid automatisch aanpast op de akoestiek van de kamer.

Voor- en nadelen Enchant 1300

Niet alleen ontvang je de Harman Kardon Enchant 1300 maar er worden ook een aantal spullen meegeleverd. Je ontvangt namelijk een aantal kabels waaronder een optische- en een HDMI kabel. Deze kun je gebruiken om een televisie aan te sluiten op het apparaat.

Daarnaast wordt er ook nog een aux- en stroomkabel meegeleverd. De wandhouder geeft je de mogelijkheid om de Harman Kardon soundbar onder de tv te hangen. Zeker niet te vergeten zijn de handleiding en de extra installatie handleiding.

Geniet van een prachtig surround sound geluid
Stream muziek draadloos vanaf je smartphone via wifi
Stuur spraakopdrachten door via de ingebouwde Chromecast
Dit model beschikt niet over de Dolby Atmos techniek

4. Harman Kardon SB 20

De Harman Kardon SB 20 set bestaat uit een Harman Kardon soundbar en een draadloze subwoofer. Deze zorgen er samen voor dat er een hoogwaardige en realistische geluidsweergave wordt geproduceerd. Zo kun je dit model gebruiken ter verbetering van het geluid van jouw televisie.

Dit doe je heel simpel door het apparaat aan te sluiten met de meegeleverde HDMI kabel. Vervolgens bedien je de Harman Kardon SB 20 met de afstandsbediening van je televisie. Door de aansluiting geniet je voortaan nog intenser van je favoriete films en series.

De Harman Kardon SB 20 beschikt daarnaast ook over bluetooth. Hierdoor kun je een smartphone koppelen om vervolgens muziek te streamen van je favoriete artiesten. Ook krijg je daardoor gelijk toegang tot de apps op je smartphone zoals Spotify.

Doordat de subwoofer draadloos is kun je deze op iedere gewenste plek plaatsen. Houdt er alleen wel rekening mee dat je netstroom nodig hebt. Verder is de Harman Kardon SB 20 voorzien van de Harman Volume techniek. Dat wil zeggen dat een plotselinge verandering in volumeniveau beperkt wordt.

Voor- en nadelen SB 20

Ook worden er naast de Harman Kardon SB 20 standaard een aantal accessoires meegeleverd. Je ontvangt namelijk een handleiding met uitleg over de bediening en de installatie. Er wordt daarnaast ook een afstandsbediening inclusief batterijen meegeleverd.

De optische kabel wordt ook standaard meegeleverd en gebruik je om een tv aan te sluiten. Voor de subwoofer ontvang je nog een IEC-kabel die je nodig hebt voor de stroom. Tot slot wordt de wandhouder meegeleverd waarmee je de Harman Kardon SB 20 kunt monteren onder de televisie.

Beschikt zowel over een HDMI- als een optische-aansluiting
Bedien de Harman Kardon soundbar met de afstandsbediening
De diepe bas zorgt voor een krachtig en kamervullend geluid
Niet mogelijk om via bluetooth te verbinden met je tv

5. Harman Kardon SB26

Geniet van een prachtig kamervullend geluid met de Harman Kardon SB26. Dit model is namelijk voorzien van de Harman’s MultiBeam Surround sound techniek waardoor het lijkt alsof het geluid vanuit meerdere richtingen komt. Tijdens het bekijken van een actie film lijkt het dan ook net alsof je midden in de actie zit.

Hierdoor geniet je nog intenser van je favoriete films en series op bijvoorbeeld Netflix. Dankzij de 4 woofers, 2 tweeters en de krachtige meegeleverde subwoofer wordt er een helder en realistisch geluid geproduceerd die je oren verstelt doen staan.

De Harman Kardon SB26 is daarnaast ook voorzien van een HDMI aansluiting zodat je je televisie aansluit met slechts één kabel. De bediening loopt vervolgens gemakkelijk met de afstandsbediening van de televisie zodat je niet iedere keer hoeft op te staan.

Via bluetooth stream je draadloos muziek vanaf je smartphone en luister je uren naar je favoriete nummers in een hoge geluidskwaliteit. Je krijgt hierdoor ook gelijk toegang tot alle apps die op je smartphone staan. Hierbij kun je denken aan apps zoals Spotify en Deezer waardoor je altijd een uitgebreide muziekcollectie op zak hebt.

Voor- en nadelen Harman Kardon SB26

Er worden altijd een aantal accessoires meegeleverd bij de Harman Kardon SB26. Laten we beginnen met de AC adapter die je nodig hebt om het apparaat te laten functioneren. De IR repeater kabel die je ontvangt dient dan juist weer als stroomvoorziening voor de subwoofer.

Daarnaast worden er nog een aantal kabels meegeleverd. Hierbij kun je denken aan een optische-, een HDMI- en een 3.5 mm connector kabel. Ook de afstandsbediening is voorzien van batterijen. Tezamen met de wandbevestigingsbeugel en bevestigingsmaterialen kun je direct aan de slag.

Er wordt standaard een draadloze subwoofer meegeleverd
Sluit het apparaat aan op jouw televisie met slechts één kabel
Stream muziek draadloos via bluetooth vanaf je smartphone
Niet te gebruiken met een Harman Kardon multiroom systeem

Laatst geüpdatet