Hitachi TV in 2022? De beste Hitachi televisie in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Op zoek naar een Hitachi TV? Dan ben je hier op het goede adres aangekomen. Hitachi televisies heb je tegenwoordig in alle soorten en maten, zo heb je vaak veel keuze online en in de winkel.

Ga je bijvoorbeeld voor een Hitachi Smart TV of kies je een Hitachi LED TV? We snappen dat dit best lastig kan zijn en een goede keus is wel zo fijn. Om deze reden hebben we een top 5 Hitachi TV opgesteld. Hierbij hebben we handige reviews en voor- en nadelen toegevoegd, zo kun je jezelf eerst inlezen en vervolgens de beste keus maken.

1. Hitachi 49HB6W62

De 49 inch grote Hitachi 49HB6W62 is voorzien van een prachtig Full HD scherm. Hierop bekijk je al jouw favoriete films en series en mis je geen enkel detail meer. Dit komt mede doordat het beeld scherper wordt weergegeven dan bij een HD-ready tv.

Door het compacte formaat en het verfijnde design is dit model geschikt voor iedere kamer in jouw huis. Zo plaats je de Hitachi 49HB6W62 op je slaapkamer, woonkamer, of op zolder, die keuze is geheel aan jou.

De Hitachi 49HB6W62 is daarnaast ook een Smart tv die is voorzien van een wifi aansluiting. Hierdoor bekijk je alle video’s op YouTube of series op Netflix.

Daarnaast hoef je ook niets meer van de wereld te missen, doordat je allerlei apps kunt downloaden. Bovendien is deze tv Ziggo gecertificeerd, wat wil zeggen dat je zonder kastje zenders kunt bekijken in HD. Hiervoor hoef je alleen een Ziggo Smartcard in het CI+ slot te stoppen.

Voor- en nadelen Hitachi 49HB6W62

Bij de Hitachi 49HB6W62 worden er altijd een aantal spullen meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je uitlegt hoe je het apparaat installeert en bediend. Er wordt daarnaast ook een afstandsbediening inclusief batterijen meegeleverd. Zeker niet te vergeten is de stroomkabel die je ontvangt.

Toegang tot apps dankzij de Smart functie
Geniet van vloeiende beelden met 50 Hz beeldverversing
Sluit een externe mediabron aan via de 3 HDMI ingangen
Niet voorzien van de HDR technologie

2. Hitachi 55HK6003W

De Hitachi 55HK6003W is voorzien van een 55 inch beeldscherm met een 4K resolutie. Films en series worden hierdoor weergegeven op de manier die de regisseur voor ogen had. Je mist daarom geen enkel detail meer van je favoriete film.

De Smart functie geeft je de mogelijkheid om allerlei handige apps te downloaden zoals Netflix en YouTube. Via bluetooth verbindt je een smartphone, waardoor je foto’s en video’s kunt bekijken op het grote scherm.

De Hitachi 55HK6003W beschikt daarnaast over een Personal Video Recorder. Hiermee neem je programma’s of films op om ze later terug te bekijken. Met de 3 HDMI ingangen sluit je eenvoudig een externe mediabron aan zoals een blu-ray speler of spelcomputer.

Ook is het hierdoor mogelijk om meerdere apparaten tegelijk aan te sluiten en wissel je eenvoudig van mediabron. Deze Hitachi televisie is bovendien ook voorzien van een geluidssysteem van 20 watt, genoeg om de kamer te vullen met een helder geluid.

Voor- en nadelen 55HK6003W

Er worden naast de Hitachi 55HK6003W altijd een aantal accessoires meegeleverd. Je ontvangt namelijk een handleiding die je helpt met het installeren van de Hitachi televisie.

Natuurlijk wordt er ook een stroomkabel meegeleverd. Tot slot ontvang je nog een afstandsbediening die inclusief batterijen wordt bijgeleverd.

Maak direct verbinding met het internet dankzij wifi
Prachtig en verfijnd design van hoge kwaliteit
Geniet van scherpe beelden dankzij de 4K technologie
Beschikt niet over NFC

3. Hitachi 49HK6002

Met de Hitachi 49HK6002 bekijk je films en series in een hoogwaardige 4K beeldkwaliteit. Zo geniet je niet alleen optimaal van je favoriete films en series maar kijk je ook naar een spannende voetbalwedstrijd zonder dat je een actie mist.

Het beeldscherm van 49 inch zorgt er samen met de 4K resolutie voor dat je geen enkel detail meer mist op het grote scherm. Dit model is daarnaast ook Ziggo gecertificeerd, wat inhoudt dat je zonder extra kastje alle tv zenders in HD kunt bekijken.

De PVR van de Hitachi 49HK6002 geeft je de mogelijkheid om films, series of programma’s op te nemen. Je kunt deze opgenomen beelden op een later moment terugkijken wanneer het jou uitkomt.

Bekijk je liever films via een blu-ray speler? Geen probleem, want dankzij de 3 HDMI ingangen sluit je meerdere mediabronnen tegelijkertijd aan. Bovendien wissel je eenvoudig tussen de verschillende bronnen in het overzichtelijke menu.

Voor- en nadelen 49HK6002

Niet alleen ontvang je de Hitachi 49HK6002, maar er worden ook een aantal accessoires meegeleverd. Je ontvangt namelijk een voetstuk voor de televisie.

Er wordt ook standaard een afstandsbediening inclusief batterijen meegeleverd. De handleiding die je ontvangt helpt je met het installeren van de Hitachi televisie. Verder wordt er natuurlijk ook een stroomkabel meegeleverd die je zeker nodig gaat hebben.

Via bluetooth verbindt je een smartphone
Download handige apps dankzij de Smart functie
Met de 4K resolutie geniet je van levensechte beelden
Beschikt niet over een NFC functie

4. Hitachi 50HK5000

De Hitachi 50HK5000 beschikt over vele handige functionaliteiten en specificaties waardoor je optimaal kunt genieten. Zo is het 50 inch grote beeldscherm voorzien van de Ultra-HD 4K technologie.

De beelden worden daardoor altijd op een realistische manier weergegeven. Dit komt ook mede dankzij de HDR techniek die er voor zorgt dat de kleuren op een natuurlijke wijze worden geproduceerd.

De Hitachi 50HK5000 is bovendien een echte Smart TV waarmee je moeiteloos op het internet surft. Het is hierdoor ook mogelijk om apps te downloaden zoals YouTube en Netflix. 

Bekijk je films liever vanaf een externe mediabron? Sluit dan een blu-ray speler aan op één van de 2 HDMI poorten. Vervolgens kun je films kijken in een hoogwaardige kwaliteit, waardoor je geen enkel detail meer mist.

Voor- en nadelen Hitachi 50HK5000

Er worden altijd een aantal accessoires meegeleverd bij de Hitachi 50HK5000. Denk hierbij aan een handleiding die je helpt met de installatie en de bediening.

De afstandsbediening die je ontvangt wordt inclusief batterijen geleverd. Er wordt een voetstuk meegeleverd zodat je de Hitachi televisie kunt plaatsen waar je wilt. Verder ontvang je nog een stroomkabel die je zeker nodig zal hebben.

Geen kastje nodig om programma’s te ontvangen
Mis geen enkel detail meer met de 4K resolutie
Geniet van vloeiende beelden dankzij 100 Hz beeldverversing
Beschikt niet over een speciale Game Mode

5. Hitachi 24HE2003

Ben je op zoek naar een Hitachi tv die voorzien is van een ingebouwde dvd-speler? Zoek dan niet verder, want de Hitachi 24HE2003 is hét product dat je zoekt. Dit model is namelijk ideaal voor personen die liever geen losse dvd-speler willen aanschaffen.

Het 24 inch grote beeldscherm beschikt over een HD-ready resolutie, waardoor je films in een hoge beeldkwaliteit kunt bekijken. Naast films die je bekijkt via de dvd-speler kun je er ook voor kiezen om films en series te bekijken via Netflix.

Bekijk met de Hitachi 24HE2003 tv zenders in HD zonder extra kastje aan te schaffen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de Ziggo certificering. Zo plaats je een Ziggo Smartcard in het CI+ slot om vervolgens tv zenders te ontvangen zonder media-box.

Neem je favoriete programma’s op via de Personal Video Recorder. Deze programma’s kun je op een later moment terugkijken. De programma’s, films en series worden altijd in vloeiende beelden weergegeven dankzij de beeldverversing van 50 Hz.

Voor- en nadelen Hitachi 24HE2003

Naast de Hitachi 24HE2003 ontvang je altijd een aantal spullen waaronder een voetstuk. Dit voetstuk geeft je de mogelijkheid om het apparaat te plaatsen waar je wilt.

Er wordt daarnaast ook een afstandsbediening inclusief batterijen meegeleverd. De handleiding die je ontvangt helpt je met het installeren van deze Hitachi televisie. Tot slot wordt de stroomkabel ook standaard meegeleverd.

Toegang tot allerlei apps dankzij de Smart functie
Neem programma’s op met de Personal Video Recorder
Geschikt voor tv kijken op een korte afstand
Niet ideaal voor grote ruimtes

Laatst geüpdatet