HKC TV in 2022? De beste HKC televisie in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Op zoek naar een goede HKC TV? Goed dat je hier eerst bent aangekomen. Voordat je een HKC televisie gaat kopen is het lezen van HKC tv reviews erg belangrijk. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende types en modellen.

Omdat dit best lastig kan zijn hebben we een top 5 HKC TV opgesteld, lees de HKC TV review goed door om een weloverwogen keus te maken.

1. HKC 50F1

Bekijk films en series in een hoogwaardige 4K resolutie met de HKC 50F1. Deze Smart tv heeft een 50 inch scherm en voorziet je daarnaast van alle gemakken dankzij het Android besturingssysteem. Zo downloadt je eenvoudig apps zoals Netflix of YouTube en wissel je eenvoudig tussen de verschillende apps.

Het is ook niet meer nodig om een internetkabel aan te sluiten omdat deze HKC televisie wifi ondersteund. Hierdoor is het ook mogelijk om een smartphone te koppelen om vervolgens muziek, foto’s en video’s te streamen op het grote scherm.

Sluit gerust een spelcomputer of blu-ray speler aan op de HKC 50F1. Dit doe je namelijk door een mediabron aan te sluiten op één van de 3 HDMI aansluitingen. In het overzichtelijke menu wissel je eenvoudig tussen bron, waardoor het mogelijk wordt om meerdere apparaten tegelijk aan te sluiten. Sluit je liever een USB stick of harde schijf aan? Dan sluit je deze aan op de USB poort. Bovendien gebruik je de USB poort ook als powerbank voor je telefoon.

Voor- en nadelen HKC 50F1

De HKC 50F1 wordt altijd samen geleverd met een aantal accessoires waaronder een voetstuk. Natuurlijk ontvang je ook een afstandsbediening die inclusief batterijen wordt meegeleverd. De handleiding geeft je uitleg over de installatie en de bediening. Verder ontvang je nog een stroomkabel.

Downloadt handige apps dankzij de Smart functie
Bekijk films en series in een hoogwaardige 4K resolutie
De HDR techniek zorgt voor natuurgetrouwe kleuren
Beschikt niet over een speciale Game Mode

2. HKC 50F2

Met de HKC 50F2 geniet je nog intenser van je favoriete tv programma’s. Het 50 inch grote scherm zorgt er samen met de Full HD resolutie voor dat details duidelijk zichtbaar zijn op het grote scherm.

Je mist hierdoor geen enkele actie meer van je favoriete films en series. Daarnaast heb je veel verschillende afspeelmogelijkheden dankzij de Triple Tuner. De HKC televisie kan daardoor meerdere bronnen tegelijk aan.

De HKC 50F2 heeft bovendien nog veel meer andere afspeelmogelijkheden. Zo beschikt dit model ook over 3 HDMI ingangen waar je een spelcomputer of blu-ray speler op aansluit. Sluit gerust meerdere apparaten tegelijk aan, want in het menu wissel je eenvoudig van mediabron.

Alle bestanden die je afspeelt worden met natuurgetrouwe kleuren geproduceerd dankzij de HDR technologie. In combinatie met de 60 Hz beeldverversing geniet je van levensechte beelden die vloeiend in elkaar overlopen.

Voor- en nadelen HKC 50F2

Er worden naast de HKC 50F2 altijd een aantal items meegeleverd die het apparaat compleet maken. Zo ontvang je een stroomkabel. De 2 losse voetstukken worden ook standaard meegeleverd.

Daarnaast wordt de afstandsbediening inclusief batterijen bijgeleverd. Zeker niet te vergeten is de handleiding die je helpt met het installeren van de HKC 50F2.

Sluit een externe mediabron aan op de HDMI ingang
Gebruiksvriendelijke interface met overzichtelijk menu
Geniet van scherpe kleuren dankzij de HDR techniek
De kwaliteit van het geluid is minder dan die van het beeld

3. HKC 43S1

Als je op zoek bent naar een relatief goedkope Smart tv die je van alle gemakken voorziet, dan is de HKC 43S1 een geschikt product voor jou. Dit model zorgt namelijk voor extra beleving tijdens het kijken van je favoriete films en series.

Deze apps downloadt je namelijk heel eenvoudig dankzij het Android besturingssysteem. Het aansluiten van een netwerkkabel is verleden tijd omdat dit model voorzien is van een ingebouwde wifi-verbinding.

De HKC 43S1 is zeer gebruiksvriendelijk door de vele verschillende afspeelmogelijkheden. Zo sluit je meerdere externe apparaten tegelijk aan via de 3 HDMI ingangen. Denk hierbij aan een spelcomputer, blu-ray speler of een dvd-speler.

Daarnaast is het ook mogelijk om een USB stick of harde schijf te koppelen via de USB poort. Hierdoor speel je films af op het grote scherm of neem je tv programma’s op om ze later terug te bekijken. Gebruik de USB poort ook als powerbank door smartphone aan te sluiten met een USB kabel.

Voor- en nadelen HKC 43S1

Je ontvangt niet alleen de HKC 43S1 maar er worden ook altijd een aantal spullen meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je helpt met de installatie en de bediening.

De stroomkabel wordt natuurlijk ook standaard meegeleverd. Daarnaast ontvang je ook de 2 losse voetstukjes zodat je deze HKC tv. Bovendien wordt de afstandsbediening inclusief batterijen meegeleverd.

Bekijk films en series in een scherpe Full HD resolutie
Sluit een externe mediabron aan op de 3 HDMI ingangen
Neem programma’s op met een USB stick of harde schijf
Niet voorzien van de HDR technologie

4. HKC 39S1

De HKC 39S1 is een echte Smart tv die je voorziet van veel verschillende afspeelmogelijkheden. Zo beschikt het apparaat over 3 HDMI ingangen, waardoor je meerdere mediabronnen tegelijk kunt aansluiten. Denk hierbij aan een dvd-speler, spelcomputer of tv-ontvanger.

Je wisselt daarnaast eenvoudig tussen de verschillende bronnen in het overzichtelijke menu. Speel je bestanden liever af van een USB stick of harde schijf? Dat is geen probleem, want dankzij de USB poort sluit je deze moeiteloos aan. Het geeft je bovendien ook de mogelijkheid om tv programma’s op te nemen en op te slaan op de USB.

Het aansluiten van een netwerkkabel is verleden tijd met de HKC 39S1. Zo is dit model voorzien van een ingebouwde wifi verbinding waardoor je draadloos kunt surfen op het internet. De wifi ondersteuning maakt het ook mogelijk om apps te downloaden en te installeren.

Download apps zoals Netflix en YouTube en bekijk vervolgens je favoriete films en series in een hoge Full HD resolutie. De beelden worden hierdoor duidelijk weergegeven op het 39 inch grote scherm.

Voor- en nadelen HKC 39S1

Naast de HKC 39S1 worden er altijd een aantal accessoires meegeleverd die het apparaat compleet maken. Denk hierbij aan twee voetstukken, waarmee je de televisie op iedere gewenste plek kunt plaatsen. De afstandsbediening wordt inclusief batterijen meegeleverd.

Je ontvangt natuurlijk ook een handleiding die je uitleg geeft over het installeren van de HKC televisie. Tot slot wordt er nog een stroomkabel meegeleverd die je zeker nodig zal hebben.

Download handige apps met de Smart functie
Dankzij de ingebouwde wifi heb je geen netwerkkabel nodig
Sluit meerdere mediabronnen aan de 3 HDMI aansluitingen
Niet voorzien van de HDR techniek

5. HKC 39F1

De HKC 39F1 is een 39 inch Full HD LED scherm die beelden daadwerkelijk tot leven laat komen. Zo is dit model voorzien van een ingebouwde mediaspeler, waardoor je veel verschillende afspeelmogelijkheden hebt. Sluit een USB-stick of harde schijf aan en speel foto’s, video’s of muziek probleemloos af op het grote scherm.

De films worden inclusief ondertiteling weergegeven wanneer je deze vanaf een USB stick streamt. Verder gebruik je de USB poort ook als powerbank om je telefoon op te laden

Naast de USB poort van de HKC 39F1 beschikt het apparaat ook over 3 HDMI aansluitingen. Deze maken het mogelijk om meerdere externe mediabronnen tegelijk aan te sluiten, waaronder een laptop of een Chromecast.

Wil je de HKC televisie ophangen aan de muur? Dat kan heel eenvoudig, want dankzij het VESA systeem bevestig je het apparaat gemakkelijk aan iedere muurbeugel. De aansluitingen zijn daarom ook aan de onder- en zijkant geplaatst zodat deze toegankelijk blijven als je de tv ophangt.

Voor- en nadelen HKC 39F1

Ook bij de HKC 39F1 worden er standaard een aantal accessoires meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je een handje helpt bij de installatie en de bediening. De broodnodige stroomkabel wordt ook altijd standaard meegeleverd. Verder natuurlijk de afstandsbediening inclusief batterijen.

Het LED scherm maakt het apparaat energiezuinig
Via de 3 HDMI ingangen sluit je externe mediabronnen aan
Neem tv-programma’s op via een USB
Beschikt niet over een Smart functie

Laatst geüpdatet