Sekstoys zijn er in alle soorten en maten en het kan moeilijk zijn om te bepalen welke het beste bij jou en je partner passen. Of je nu op zoek bent naar iets nieuws om je seksleven op te vrolijken of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er allemaal beschikbaar is, er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij het kopen van sekstoys. In deze blog delen we tips en tricks om de leukste sekstoys te vinden voor jou en je partner!

Waar begin je?

Het kan overweldigend zijn om sextoys te kopen, vooral als je er nog nooit een hebt gebruikt. Begin met iets eenvoudigs en niet al te intimiderend, zoals een vibrator. Dit is een van de populairste sekstoys en er zijn talloze soorten en maten om uit te kiezen. Het is ook een goed idee om te praten met je partner over wat jullie beiden leuk vinden en waar jullie nieuwsgierig naar zijn. Communication is key!

Kies de juiste sextoy

Als je eenmaal weet waar je naar op zoek bent, is het tijd om de juiste sextoy te kiezen. Overweeg de grootte, vorm, textuur en materialen van het speeltje. Sommige materialen zijn hypoallergeen en kunnen veiliger zijn voor mensen met allergieën of gevoelige huid. Maar onthoud: wat voor de een werkt, werkt niet altijd voor de ander. Het kan helpen om reviews te lezen of advies te vragen aan een verkoopmedewerker in een seksshop.

Experimenteer met verschillende sekstoys

Als je eenmaal een sextoy hebt gekozen, is het tijd om te experimenteren. Probeer verschillende standjes en technieken om te ontdekken wat voor jou en je partner het beste werkt.

Het kan ook leuk zijn om te experimenteren met verschillende soorten sekstoys. Wil je bijvoorbeeld graag eens anale stimulatie proberen? Dan kan een buttplug een goede optie zijn. Er zijn verschillende maten en materialen om uit te kiezen, dus kies er een die comfortabel aanvoelt.

Denk aan je communicatie

Het belangrijkste bij het gebruik van sekstoys is communicatie. Praat met je partner over wat je leuk vindt en wat je niet leuk vindt. Stel duidelijke grenzen en respecteer die van je partner. Als iets niet goed voelt, stop dan meteen en bespreek wat er aan de hand is. Sekstoys kunnen een geweldige manier zijn om je seksleven te verbeteren, maar alleen als je open en eerlijk communiceert.