100% NL TV

100% NL TV is een digitale Nederlandse televisiezender. Zoals je ongetwijfeld al zult verwachten, is het kanaal afgeleid van het radiostation 100% NL. Het is in 2013 gestart en tevens onder beheer van RadioCorp BV. 100% NL TV heeft de focus voornamelijk gelegd op het uitzenden van Nederlandstalige muziek. Dit resulteert dan ook in het feit dat je 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt genieten van muziek uit eigen bodem bij 100% NL TV.

Sta jij te poppelen om mee te genieten met muziek van Nederlandse artiesten en begin je liever vandaag als morgen met mee luisteren naar 100% NL TV? Twijfel dan niet om even met ons verder te lezen, zo kom je er achter wat er zowel te vinden is in de programmering van 100% NL TV en wat de eventuele opties hiervan zijn.

De programmering van 100% NL TV

Zoals je ongetwijfeld duidelijk geworden is, is 100% NL TV de geschikte plek voor eenieder die zich graag laat amuseren met muziek gemaakt door Nederlandse artiesten. Maar we kunnen ons uiteraard goed vinden in het feit, dat je eventueel meer te weten wilt komen over 100% NL TV.

In het aanbod van 100% NL TV zender vindt je zowel Nederlandstalige muziek, maar uiteraard ook anderstalige muziek gemaakt door Nederlandse artiesten. Je zult er dan ook niet raar van opkijken als we je mededelen dat bijvoorbeeld Alain Clark, Guus Meeuwis, Marco Borsato en vele andere artiesten te zien en te horen zijn bij 100% NL TV. Uiteraard blijft het hier niet bij, in de programmering van 100% NL TV vindt je talloze DJ sets terug van bijvoorbeeld Afrojack, Armin van Buuren of bijvoorbeeld Colin Banks.

Kortom, kunnen we concluderen dat je bij 100% NL TV 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt genieten van alle muziek gemaakt door artiesten van Nederlandse oorsprong.

Mogelijkheden en beschikbaarheid

Het lijkt ons verstandig te beginnen met het feit dat 100% NL TV bij Delta en Caiway verkrijgbaar is in het basispakket. Zijn deze providers niet jouw eerste keuze? Niet getreurd! Een groot aantal providers in ons aanbod bieden 100% NL TV namelijk optioneel aan tegen de betaling van een meerprijs. Top, vind je niet? Indien jij wilt genieten van HD kwaiteit tijdens het luisteren naar al het muzikaals wat 100% NL te bieden heeft, willen we je graag verwijzen naar onderstaande vergelijker. Zo kom je er eenvoudig achter of jouw provider deze optie aanbiedt.

Ook willen we je voorzien in extra informatie omtrent 100% NL TV online kijken. Het is namelijk mogelijk op je tablet of smartphone te genieten van 100% NL TV. Je dient hier wel een applicatie voor te downloaden. Na de installatie van deze applicatie, ben je in een aantal klikken voorzien van 100% NL TV aanbod. Houd er rekening mee dat dit niet vanzelfsprekend bruikbaar is zonder wifi.

Ten slotte, gaan we het met je hebben over Begin en -Programma Gemist. Je kunt je vast voorstellen dat het erg betreurend kan zijn dat je jouw favoriete 100%NL TV programma gemist hebt, en het vervolgens niet meer terug kunt zien.

Ben jij een trotse luisteraar van muziek gemaakt door Nederlandse artiesten en wil je het liefst vandaag nog kijken naar 100% NL TV? Neem dan eens onderstaand overzicht door, hier staan de beschikbaarheid en eventuele opties van 100% NL TV per provider verwerkt.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie