192TV

De Nederlandse muziekzender 192TV is een onderdeel van BR Music. Het is wellicht interessant om te weten dat het sinds 2010 te zien is op de televisie. Het kanaal focust zich grotendeels op de doelgroep 40-70 jaar oud. Je zult er dan ook niet raar van opkijken dat 192TV voornamelijk muziek uitzendt uit de vroegere decennia. Bij 192TV kun je dan bijvoorbeeld denken aan de jaren vijftig, zestig en zeventig.

Ben jij een liefhebber van muziek uit de vroegere jaren en wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld de programmering van 192TV en de eventuele opties van de zender? Twijfel dan niet om even met ons verder te lezen.

Wat kan ik zien bij 192TV?

Nu het duidelijk geworden is dat bij 192TV voornamelijk muziek uitgezonden wordt uit de voorgaande decennia, willen we je wat meer specifieke informatie verschaffen over het aanbod van 192TV. We kunnen ons natuurlijk goed voorstellen dat je nog geen duidelijk omschreven beeld hebt kunnen vormen omtrent de programmering.

Bij 192TV worden talloze muziekclips uitgezonden die in de Top 40 van de jaren vijftig, zestig of zeventig gestaan hebben. Het zal je dan ook niet verbazen dat de bekende klassiekers en populaire oldies uit die jaren regelmatig voorbij komen. Maar hier is het uiteraard niet mee gezegd, bij 192TV wordt ook vaak muziek uit de latere decennia getoond. We kunnen ons goed voorstellen dat je jezelf nu afvraagt: hoe is de naam 192TV tot stand gekomen? Het antwoord hierop, is als volgt: 192 was destijds de frequentie waarop Radio Veronica het aanbod uitzond.

Voor zij, die zich afvragen of ze 24 uur per dag kunnen blijven genieten van de leukste muziek uit voorgaande jaren, hebben wij leuk nieuws. Het kanaal beschikt namelijk over een 192TV live stream, hiermee kun je op ieder gewenst moment van de dag genieten van de klassiekers uit het verleden!

Om je een specifiek beeld te geven bij de programmering van 192TV, hebben we hier onder een aantal populaire programma’s genoemd, namelijk:

  • Muziek Bij De Lunch
  • De Nacht Wacht
  • Goeiemorgen 192

Mogelijkheden en beschikbaarheid van 192TV

Het lijkt ons verstandig te starten met het feit dat 192 TV bij Caiway, Online en Solcon beschikbaar is in het basispakket. Ook biedt een aantal andere providers het kanaal optioneel aan, uiteraard wel tegen de betaling van een meerprijs. Wil jij genieten 192TV kijken in HD kwaliteit? Dan moeten we je helaas teleurstellen, het kanaal is bij geen enkele provider verkrijgbaar in HD kwaliteit.

Indien jij 192TV wilt kijken op je smartphone of tablet, dien je van te voren even de applicatie te downloaden. Hiermee ben je in een aantal klikken voorzien van het aanbod van 192TV op je smart device. Echter is het wel verstandig reken te houden met het feit dat dit niet bij iedere provider zonder wifi mogelijk is. Het kan dus voorkomen dat deze unieke optie bij jouw provider, onderweg of buitenshuis niet beschikbaar is.

Tot slot willen we je mededelen dat de opties Begin en -Programma Gemist bij een aantal providers beschikbaar zijn. Het kan namelijk teleurstellend zijn dat je jouw favoriete 192TV programma gemist hebt, en het vervolgens niet terug kunt zien. Indien jij wilt weten of je 192TV programma’s kan terugkijken, willen we je graag naar onderstaande vergelijker verwijzen.

Begin jij het liefst vandaag met kijken naar de beste hits uit voorgaande decennia en wil je in één oogopslag de beschikbaarheid en alle eventuele opties van 192TV checken? Neem dan eens onderstaand overzicht door.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie