2M

2M is een Marokkaanse commerciële televisiezender. Het is wellicht interessant om te weten dat de zender niet enkel populair is in Marokko, maar ook in Arabische landen. Maar daar stopt het niet, het heeft de afgelopen jaren ook veel populariteit gewonnen in Franstalige landen, die gelegen zijn in Afrika.

2M is een ander woord voor deuxième, dit betekend in het Frans: tweede. 2M TV zendt programma’s uit vanuit Casablanca.

De programmering van 2M

Logischerwijs heb je nog geen duidelijk beeld weten te vormen omtrent het aanbod van 2M. Om je zo goed mogelijk in te lichten, willen we je aanvullende informatie met uiteraard een aantal specifieke voorbeelden geven uit de programmering van de Marokkaanse zender.

Om te starten worden er talloze populaire series uitgezonden. Deze series bevatten veelal een modern karakter, met andere woorden: hier worden taboes niet achterwegen gelaten. In het aanbod van het kanaal kan je uiteraard ook het nieuws, sportprogramma’s, speelfilm en liveshows verwachten. Kortom, bij 2M ben je op de juiste plek als je op zoek bent naar entertainment.

Een aantal populaire programma’s uit het aanbod van de geliefde zender voor Arabieren zijn:

  • Zig & Sharko
  • Amazigh Journal
  • Al Ahkbar News
  • Min Ajli Ibni

zult je wellicht afvragen: kan ik 2M Live kijken? Voor jou hebben wij goed nieuws! De zender beschikt namelijk over een 2M Live Stream waarmee op ieder gewenst moment van de dag gekeken kan worden naar de live programma’s. Dit is ideaal voor op momenten dat je even niet bezig bent met bijvoorbeeld werk of school.

Kun jij niet wachten om mee te genieten van populaire programma’s zoals Zig & Sharko of bijvoorbeeld Min Ajli Ibni? Lees dan even met ons verder om meer informatie te ontvangen over de beschikbaarheid en eventuele opties van de zender. Wellicht geniet jij binnenkort wel mee!

Beschikbaarheid en eventuele opties

Laten we starten met het feit dat slechts alleen de provider Ziggo 2M beschikbaar stelt in het basispakket. Echter is dit geen reden voor teleurstelling. Bij onder andere T-Mobile en Caiway kan men de zender optioneel ontvangen. Je dient er wel rekening mee te houden dat dit uiteraard tegen de betaling van een meerprijs is.

Indien jij wilt kijken naar bijvoorbeeld Al Ahkbar News in de best vekrijgbare beeldresolutie, moeten we je helaas teleurstellen. HD kwaliteit is namelijk bij geen enkele provider beschikbaar. Je zult het dus moeten doen met de aangeboden beeldkwaliteit per provider. Heb jij jouw favoriete programma bij 2M Gemist? Controleer dan even van te voren of jouw huidige provider de opties Begin en -Programma Gemist kan aanbieden. Hiermee kun je eenvoudig gemiste programma opnieuw opstarten of terug kijken.

Als laatst, willen we het met je hebben over 2M Online kijken. Je zult er vast van op de hoogte zijn dat het tegenwoordig mogelijk is door middel van een TV applicatie, tv te kijken op je tablet of smartphone. Ga wel even na of jouw provider deze optie ook buitenshuis, zonder wifi kan garanderen. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend.

Heb jij interesse in de Marokkaanse zender 2M en wil je eenvoudig de beschikbaarheid en alle opties checken? Neem dan eens onderstaand overzicht door. Hier vind je alle opties van 2M per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie