Animal Planet

Zoals de naam al naar voren laat komen, is Animal Planet een digitale televisiezender wat zich voornamelijk focust op het uitzenden van programma’s over de natuur, en de daarbij behorende dieren. Het kan wellicht interessant zijn om te weten dat het kanaal een onderdeel is van Discovery Inc. Je zult het vast al aanzien komen: Animal Planet Nederland is de ideale zender voor dier en -natuurliefhebbers van jong tot oud.

Ben jij een echte dierenvriend en wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld de Animal Planet programma’s of de eventuele opties hiervan? Twijfel dan niet om even met ons verder te lezen, wellicht geniet jij binnenkort wel mee!

De programmering van Animal Planet

Het mag ongetwijfeld duidelijk geworden zijn dat Animal Planet de focus legt op het uitzenden van programma’s omtrent natuur en dieren. Echter willen je een specifiek beeld geven bij het aanbod van de zender. Mede hierdoor gaan we je aanvullende informatie geven. Ook komen er een aantal populaire voorbeelden uit de programmering aan bod.

Laten we starten met het feit, dat dier en natuur in de breedste vorm genomen wordt. Zo komen reusachtige walvissen tot de kleinste insecten aan bod in de programmering. Daarnaast worden talloze programma’s uitgezonden die een beter beeld verschaffen over de relatie tussen de mens en de dieren.

Ben jij een liefhebber van reality programma’s waarin bijvoorbeeld onderzoeken van dierenartsen of dierenpsychologen nader bekeken worden? Dan is Animal Planet een goede keuze voor jou!

Een aantal populaire voorbeelden uit de programmering van Animal Planet zijn:

  • Wildest Latin America
  • How Do Animals Do That
  • Animal Cops Houston
  • Attack Of The Giant

Tevens kan het handig zijn om te weten dat Animal Planet een livestream bezit. Hiermee kun je op ieder moment genieten van alle live programma’s. Super, vind je niet?

Eventuele opties en beschikbaarheid

Laten we starten met het feit dat slechts alleen T-Mobile Animal Planet aanbiedt in het basispakket. Maar wees niet teleurgesteld, vrijwel iedere provider kan Animal Planet optioneel aanbieden. Houd er rekening mee dat dit tegen de betaling van een meerprijs is.

Wil jij Animal Planet in HD bekijken? Goed nieuws! Enkel alleen de provider Online kan HD kwaliteit niet garanderen. Ook willen we het met je hebben over Animal Planet gemist. We kunnen ons goed voorstellen dat het erg vervelend is als je jouw favoriete programma mist, en het vervolgens niet kunt terug zien. Wil jij weten of jouw provider kan voldoen aan de opties Begin en -Programma Gemist? Dan willen we je aanraden even onderstaande vergelijker door te nemen.

Tot slot willen we het met je hebben over Animal Planet Online kijken. Het is namelijk mogelijk tv te kijken op je tablet of smartphone. Echter dien je wel rekening te houden met het feit dat je hiervoor een applicatie nodig hebt. Ga van te voren altijd even na of jouw provider deze optie ook buitenshuis of onderweg kan garanderen, dit is namelijk niet vanzelfsprekend zonder wifi. Een ander pluspunt aan deze applicatie is dat je erg eenvoudig inzage hebt in de tv gids van Animal Planet.

Wil jij vandaag nog kijken naar de leukste programma’s over dieren en natuur? Neem dan eens onderstaand overzicht door. Hier vind je de beschikbaarheid en eventuele opties van Animal Planet, wat onderdeel is van Discovery Inc, per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie