Antena 3

Antena 3 is een digitale televisiezender en tevens van Spaanse afkomst. Het is in 1990 begonnen en vanaf dat moment op televisie te zien. Het is wellicht interessant om te weten dat het een enorm populair kanaal in Spanje is.

Antena 3 behoort dan ook tot de top drie best bekeken zenders van Spanje. Wil jij meer informatie vergaren omtrent de programmering van Antena 3 of wil jij weten wat de mogelijkheden en beschikbaarheid per provider zijn? Lees dan even met ons verder, wellicht geniet jij binnenkort wel mee met het Spaanse Antena 3!

Het aanbod van Antena 3

Het lijkt ons verstandig te beginnen met het gegeven dat Antena 3 voornamelijk gericht is op het uitzenden van entertainment. Dit is uiteraard ook overduidelijk terug te zien aan de programmering. De programmering bestaat grotendeels uit Spaanse producties, maar hier blijft het niet bij, er zijn ook talloze programma’s uit het buitenland te zien. Zo komen we onder andere programma’s uit de Verenigde Staten tegen.

Zoals in bovenstaande tekst aangegeven is, is het hoofddoel van Antena 3 mensen amuseren. De programmering is dan ook gericht op entertainment. Zowel reality-programma’s, komedie, dramaseries en spelshows zijn te zien bij de Spaanse zender. Hier is het echter niet mee gezegd, bij Antena 3 kun je ook terecht voor sport, het nieuws en de actualiteiten. Een voordeel aan Antena 3 is dat het populaire voetbalevenementen zoals Champions League uitzendt. Voor ieder wat wils!

Een aantal populaire voorbeelden uit het aanbod van Antena 3 zijn:

  • El Secreto De Puente Viejo
  • La Ruleta De La Suerte
  • Noticias
  • Minutos Musicales
  • Ahora Caigo

Ben jij een liefhebber van Spaanse televisieprogramma’s en wil je naast het reguliere programma de Antena 3 live programma’s kijken? Dat is mogelijk! Het beschikt namelijk over een live stream waarmee eenvoudig de live programma’s bekeken kunnen worden. Ideaal!

De eventuele opties en beschikbaarheid

Helaas is Antena 3 bij geen enkele provider beschikbaar in het basispakket. Echter betekend dit niet direct dat er geen mogelijkheid is om te kijken naar bijvoorbeeld de Antena 3 series. De provider T-Mobile biedt het kanaal namelijk optioneel aan, dit is uiteraard wel tegen de betaling van een meerprijs. We kunnen ons goed voorstellen dat je tijdens het kijken naar bijvoorbeeld Minutos Musicales wilt genieten van de best verkrijgbare beeldkwaliteit. Neem onderstaande vergelijker door om te controleren of jouw provider aan Antena 3 HD kwaliteit kan voldoen.

Antena 3 online kijken & Programma en -Begin Gemist

Telefoon kijken is tegenwoordig niet meer te denken, zoals je ongetwijfeld weet. De provider T-Mobile biedt deze unieke optie aan, het is echter wel noodzakelijk dat je hier een applicatie voor installeert. Met behulp van deze applicatie kun je snel en eenvoudig meegenieten met het amuserende aanbod van Antena 3. Daarbij moeten we je wel vermelden dat het niet vanzelfsprekend is dat de applicatie onderweg of buitenhuis toegankelijk is. Het kan namelijk voorkomen dat je hier wifi voor nodig hebt.

Tot slot, gaan we Begin en -Programma gemist bespreken. Het is namelijk erg vervelend als je jouw Antena 3 programma mist, en het vervolgens niet kunt terugkijken. We willen je graag naar onderstaand overzicht verwijzen indien je in één oogopslag wilt checken of jouw provider kan voldoen aan Antena 3 TV Begin en -Programma Gemist.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie