BBC Entertainment

Het televisiekanaal BBC Entertainment is een van de zenders onder beheer van het welbekende BBC. Zoals de naam al verklapt, richt het zich vrijwel uitsluitend op programma’s die in het teken staan van Entertainment, anders gezegd: amusement. Het is wellicht interessant om te weten dat het in 1997 begonnen is onder het mom van BBC Prime. Echter heeft er na verloop van tijd een naamswijziging plaatsgevonden en gaat het hedendaags verder als BBC Entertainment.

Ben jij een liefhebber van amusement en laat je jezelf graag vermaken door programma’s die afkomstig zijn uit de opslag van BBC? Lees dan even met ons verder. Zo vergaar je meer informatie over bijvoorbeeld het aanbod, de mogelijkheden en uiteraard de beschikbaarheid van BBC Entertainment.

Het aanbod van BBC Entertainment

Zoals ongetwijfeld naar voren is gekomen, richt BBC Entertainment zich volledig op het uitzenden van programma’s bordenvol entertainment. Uiteraard kunnen we goed voorstellen dat je behoefte hebt aan meer informatie over de programmering van BBC Entertainment Nederland. Aangezien je nog geen duidelijk omschreven beeld hebt kunnen vormen, gaan we je in onderstaand stuk tekst voorzien van aanvullende informatie. Uiteraard zullen wij hier ook een aantal specifieke voorbeelden benoemen.

Laten we aftrappen met het gegeven dat men bij BBC Entertainment talloze komedieprogramma’s, dramaseries en gezellige talkshows kunt verwachten. Het kan wellicht van belang zijn om te weten dat vrijwel de volledige programmering van BBC Entertainment afkomstig is van de andere zenders, en dus al eerder op TV te zien waren.

BBC Entertainment richt zich op een brede doelgroep. Zo is er voor jong en oud genoeg amusement te bewonderen! We zouden kunnen stellen dat we bij BBC Entertainment kunnen genieten van oude klassiekers tot de populairste series van nu. In het aanbod vindt je onder andere Amerikaanse detectives, Britse humor en meeslepende dramaseries zoals One Foot In The Grave.

Een aantal populaire voorbeelden uit het programma van BBC Entertainment zijn:

  • Hunderby
  • The Game
  • Call The Midwif
  • Silent Witness

Wat zijn de opties en beschikbaarheid?

Ten eerste, is het goed om te weten dat BBC Entertainment bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Daarbij is het echter wel bij een aantal providers optioneel verkrijgbaar. Neem onderstaande vergelijker eens door om te checken welke providers het optioneel aanbieden tegen de betaling van een meerprijs. Hier kun je ook eenvoudig aflezen of jouw provider kan voldoen aan BBC Entertainment HD kwaliteit.

Om mee verder te gaan, willen we je voorzien van extra informatie omtrent BBC Entertainment online kijken. Zoals je ongetwijfeld weet, kun je tegenwoordig TV kijken op je tablet of smartphone. De installatie van een applicatie is echter wel noodzakelijk. Ga van te voren even na of BBC Entertainment bij jouw provider te kijken is zonder wifi. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend. Tevens maakt deze applicatie het gemakkelijk om even de BBC Entertainment TV gids te checken. De applicatie kent dus meerdere voordelen, ideaal!

Ken jij het vervelende gevoel dat je jouw favoriete serie gemist hebt, en het vervolgens niet terug kan zien? Neem dan eens onderstaand overzicht door. Hier zijn de opties en beschikbaarheid van BBC Entertainment per provider verwerkt. Zo kun je in één oogopslag checken of jouw provider kan voldoen aan de unieke optie BBC Entertainment Begin en -Programma Gemist.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie