BBC First

BBC First is een digitale televisiezender en tevens onderdeel van het welbekende BBC. Het is wellicht van belang om de hoogte te zijn van het feit dat BBC de Britse publieke omroep is en talloze televisiezenders beheert. Nu zul je jezelf wellicht afvragen: kan ik BBC First in Nederland zien? Het antwoord hierop is als volgt: ja, dit is mogelijk. BBC First is vanaf 2015 in Nederland op de televisie te zien.

Indien jij meer informatie wilt vergaren over BBC First TV, kunnen we je sterk aanraden even met ons mee te lezen. Zo gaan we onder andere de programmering van BBC First behandelen. Tot slot willen we aanvullende informatie met je delen omtrent de beschikbaarheid en eventuele opties van de Britse zender.

Wat kan ik zien in het programma van BBC First?

Logischerwijs wil je meer informatie ontvangen over het aanbod van BBC First. Om je een zo’n concreet en duidelijk mogelijk beeld te verschaffen, willen we aanvullende informatie met uiteraard een aantal specifieke voorbeelden met je delen.

Om te beginnen is BBC First het ideale kanaal voor de liefhebber van series, en dan met name Britse series. Het kanaal is grotendeels gefocust op de genres misdaad en drama. Dit is dan uiteraard ook terug te zien aan de programmering. Indien jij jezelf afvraagt of de BBC First series in het Nederlands ondertiteld zijn, hebben wij goed nieuws voor je. Vrijwel alle series bij BBC First zijn namelijk Nederlands ondertiteld.

Zoals in bovenstaande tekst is aangegeven, hebben we een aantal populaire voorbeelden uit de programmering van BBC First samengevat, namelijk:

  • Silent Witness
  • Banished
  • The Living And The Dead
  • Line Of Duty
  • Doctor Who

Mogelijkheden en eventuele beschikbaarheid

Laten we starten met het feit dat BBC First bij iedere provider in ons aanbod beschikbaar is in het basispakket. Het is dus niet noodzakelijk om het tegen een meerprijs optioneel aan te schaffen. Top, vind je niet? Uiteraard kunnen we ons goed voorstellen dat je tijdens het kijken naar bijvoorbeeld Line Of Duty wilt profiteren van de best beschikbare beeldkwaliteit. We willen je sterk aanraden even onderstaande vergelijker door te nemen indien jij interesse hebt in de optie BBC First HD kwaliteit.

Kun jij niet genoeg krijgen van BBC First en wil je zelfs onderweg of buitenshuis genieten van de beste series? Dan willen we graag met je mededelen dat het mogelijk is BBC First online te kijken op je tablet of smartphone. Je dient hier echter wel een applicatie voor te downloaden. Middels deze applicatie ben je ook eenvoudig voorzien van de BBC First TV gids. Ideaal, zo weet je precies hoe laat jouw favoriete serie start! Controleer wel even van te voren of jouw provider deze unieke optie ook zonder wifi beschikbaar stelt, dit is namelijk niet vanzelfsprekend.

Heb jij jouw favoriete serie bij BBC First gemist en wil je controleren of jouw provider kan voldoen aan de handige optie Begin en -Programma Gemist? Neem dan eens onderstaand overzicht door, hierin staan de mogelijkheden en beschikbaarheid van de zender per provider verwerkt. Zo kun je in een ogenblik checken of jij jouw favoriete serie van BBC First kan terugkijken.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie