Discovery Science

De televisiezender Discovery Sciene is onderdeel van het Amerikaanse Discovery Inc. In 1999 is Discovery Science opgericht en het is tevens een themazender wat zich focust op een aanbod vol programma’s met een wetenschappelijke achtergrond. We kunnen spreken over wetenschap in de breedste zin van het woord, mede hierdoor ontstaat bij Discovery Science een informatief aanbod vol met gevarieerde programma’s.

Ben jij een fanatieke aanhanger van wetenschappelijke onderwerpen en wil je meer te weten komen over onder andere de programmering en de eventuele opties van Discovery Science? Lees dan even met ons verder.

Wat kan ik zien bij Discovery Science?

We willen je aanvullende informatie met specifieke voorbeelden geven uit de programmering van het kanaal. Hierdoor hopen we een duidelijk en concreet omschreven beeld te creëren bij Discovery Science.

Laten we beginnen met het feit dat je bij Discovery Science een divers aanbod vindt met wetenschappelijk onderwerpen, je zou dus kunnen denken aan bijvoorbeeld nieuwe uitvindingen, zenuwslopende experimenten en technologie wat wellicht in de toekomst uitgebracht gaat worden.

Bij Discovery Science kun je programma’s verwachten waarbij onderzoekers bijvoorbeeld een oplossing zoeken voor een probleem wat tot op heden niet opgelost is. Ook word bij Discovery Science onderzoek gedaan naar de nieuwste gadgets. Het aanbod zit bordenvol programma’s met als onderwerp robotexperimenten. Ook worden unieke beelden uitgezonden over toepassingen van de meest moderne technologie.

Een aantal populaire voorbeelden uit de programmering van Discovery Science zijn:

 • How Do They Do It?
 • How It’s Made
 • Are We Alone
 • The Big Brain

  Mogelijkheden en beschikbaarheid

  Helaas zijn we genoodzaakt te starten met het feit dat Discovery Science bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Wees echter niet direct getreurd, Discovery Science is namelijk bij vrijwel iedere provider in ons aanbod optioneel beschikbaar, dit is uiteraard wel tegen de betaling van een meerprijs.

  Ook willen we mededelen dat Discovery Science bij iedere provider beschikbaar is in een kwalitatief goede beeldresolutie. Wil jij weten welke providers Discovery Science HD kwaliteit kunnen garanderen? Dan willen we je aanraden even onderstaande vergelijker door te nemen.

  Als volgt willen we het met je hebben over Discovery Science online kijken. Zoals je ongetwijfeld weet is het met de huidige technologie mogelijk tv te kijken op je tablet of smartphone. Je dient hier wel een applicatie voor te downloaden. Tevens maakt deze applicatie het erg eenvoudig om even de Discovery Science tv gids in te zien. Super handig, toch? Ga van te voren wel even na of jouw huidige provider deze optie ook buitenshuis of onderweg kan garanderen. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat dit zonder wifi mogelijk is.

  Ten slotte, willen je aanvullende informatie verschaffen omtrent Discovery Science gemist. Het kan namelijk erg betreurend zijn dat je jouw favoriete Discovery Science programma gemist hebt, en het naderhand niet meer terug kunt zien. Indien jij interesse hebt in deze unieke optie is het verstandig even onderstaand overzicht door te nemen. Hier vind je de beschikbaarheid en eventuele opties van Discovery Science per provider.

  Tabel

  Zenders in dezelfde categorie