Discovery

Het televisiekanaal Discovery Channel is de ultieme plek voor mannen die zich willen laten amuseren door gave TV programma’s. Het is wellicht interessant om te weten dat het kanaal de focus legt op mannen tussen de 25 en 40 jaar oud.

We zouden kunnen stellen dat Discovery het leven op een avontuurlijke en uitdagende manier weergeeft, de programmering is boeiend, inspirerend en tevens ook erg verassend.

De programmering van Discovery

Zoals eerder aangegeven is, laat Discovery Channel het leven op een vooruitstrevende manier zien. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je hierbij geen duidelijk beeld hebt kunnen vormen over het aanbod van het kanaal. We gaan je daarom enkele populaire voorbeelden en uiteraard aanvullende informatie geven.

Laten we starten met het feit dat het programma van Discovery voornamelijk gaat over ontdekkingen doen, grenzen verleggen en populaire hoogtepunten uit de geschiedenis tonen.

Om het beeld wat te verduidelijken gaan we hieronder een aantal populaire programma’s benoemen uit het aanbod van Discovery Nederland, namelijk:

  • Wheeler Dealers
  • Ultimate Survival
  • Deadliest Catch
  • Dirty Jobs

Zoals je ongetwijfeld zal weten, beschikken talloze televisiezenders over een livestream. Daarom kunnen we ons goed voorstellen dat je jezelf afvraagt: kan ik Discovery Live kijken? Het antwoord hierop is: ja, dat kan. Het kanaal beschikt namelijk over een livestream, hiermee kun je op ieder gewenst moment van de dag genieten van het uitdagende programma. Spreken de Discovery Channel programma’s jou aan en wil je meer te weten komen over de mogelijkheden en beschikbaarheid van het uitdagende mannenkanaal? Lees dan even met ons mee!

Mogelijkheden en beschikbaarheid

Om te beginnen, willen we je meegeven dat Discovery bij vrijwel al onze providers beschikbaar is in het basispakket. Indien jij wilt weten of jouw provider de zender optioneel aanbiedt, willen we je doorverwijzen naar onderstaande vergelijker. Wil jij kijken naar de meest avontuurlijke, uitdagende programma’s in de best mogelijke beeldresolutie? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Vrijwel iedere provider stelt Discovery beschikbaar in HD kwaliteit. Ideaal!

Daarnaast willen we het met je hebben over Discovery Gemist. Iedereen weet hoe vervelend het is als je jouw favoriete programma gemist hebt, en het vervolgens niet terug kunt zien. Controleer daarom van te voren even of jouw huidige provider kan voldoen aan de optie Begin en -Programma Gemist. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat iedere provider deze optie kan garanderen.

Discovery Begin en -Programma Gemist

Als laatst, willen we je aanvullende informatie verschaffen over Discovery Online kijken. Dankzij de hedendaagse technologie is het mogelijk om op je tablet of smartphone te genieten van de Discovery programma’s. Echter is het noodzakelijk dat je hiervoor een TV applicatie download. Na het downloaden van deze applicatie, is het mogelijk in een paar klikken TV te kijken op bijvoorbeeld je tablet.

Tevens dien je wel even na te gaan of jouw huidige provider deze unieke optie ook buitenshuis of onderweg kan aanbieden. Niet elke provider kan de opties namelijk zonder wifi garanderen. Ook maakt de applicatie het een stukje eenvoudiger de TV Gids van Discovery in te zien, hiermee ben je altijd op de hoogte van het actuele programma.

Sta jij te poppelen om mee te genieten van Discovery Channel en wil je in één oogopslag de mogelijkheden en beschikbaarheid van Discovery per provider checken? Neem dan eens onderstaand overzicht door, hier vind je de beschikbaarheid en alle opties van Discovery per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie