Duck TV

Het digitale televisiekanaal Duck TV is de ideale plek voor beginnende TV kijkers. Ander gezegd: de allerkleinste kinderen. Het is wellicht interessant om te weten dat het in 2007 gestart is onder het mom van Bebe. Echter heeft een naamsverandering geresulteerd in de nieuwe en huidige naam Duck TV.

Wil jij meer informatie vergaren over de programmering van Duck TV of wil jij weten of welke opties jouw provider aanbiedt. Lees dan even met ons verder, zo kom je erachter of jouw provider kan voldoen aan de gewenste opties en beschikbaarheid. Ook gaan we je aanvullende informatie verschaffen over het aanbod van Duck TV.

Het aanbod van Duck TV

Zoals ongetwijfeld naar voren is gekomen, focust Duck TV Nederland zich vrijwel volledig op de allerjongste TV kijkers. Bovendien gaat de slogan van Duck TV als volgt: televisie voor absolute beginners Dit is dan uiteraard ook terug te zien aan de programmering. Het zal je wellicht niet verbazen dat het aanbod bestaat uit kindvriendelijke, veilige programma’s.

Er zijn talloze korte miniseries en avontuurlijke tekenfilms te zien bij Duck TV. Het doel van Duck TV is uiteraard de kinderen amuseren, maar hier blijft het niet bij, de programma’s van Duck TV bevatten namelijk ook regelmatig een educatief randje. Zo wordt de ontwikkeling van de kinderen op een amuserende manier gestimuleerd. Top, vindt je niet?

Om het beeld zo concreet en duidelijk mogelijk te beschrijven, hebben we hieronder een aantal populaire voorbeelden uit de programmering van Duck TV schematisch verwerkt, namelijk:

  • Albert Explains
  • Hubbi And Friends
  • Little Melodies
  • Lola And The Numbers
  • Color Magic
  • Sippi Sappi

Mogelijkheden en eventuele beschikbaarheid van de kinderzender

Het lijkt ons verstandig af te trappen met het feit dat slechts alleen de provider Solcon Duck TV aanbiedt in het basispakket. Indien dit niet jouw eerste keuze als provider is, is het kanaal bij de providers Online en T-Mobile optioneel vekrijgbaar. Houdt er wel rekening mee dat dit tegen de betaling van een meerprijs is. We willen je graag naar onderstaande vergelijker verwijzen als jij wilt weten of jouw huidige provider kan voldoen aan Duck TV HD kwaliteit.

Kan ik gebruik maken van Duck TV gemist en online kijken?

Logischerwijs vraag je jezelf af of je gebruik kunt maken van Duck TV Begin en -Programma Gemist, ook wil je uiteraard meer informatie vergaren omtrent online kijken. We hopen je na onderstaand stuk tekst duidelijk geïnformeerd te hebben.

Helaas zijn we genoodzaakt om te starten met het gegeven dat Duck TV Begin en -Programma Gemist niet beschikbaar is bij onze providers. Het is dus van belang dat je rekening houdt met het feit dat je een programma bij Duck TV niet overnieuw kunt starten, of opnieuw kunt kijken.

Als volgt, willen we het met je hebben over Duck TV online kijken. Het is namelijk mogelijk TV te kijken op je smart device. De installatie van een applicatie is hier echter een vereiste voor. Middels deze Duck TV applicatie ben je in een aantal klikken voorzien van het ideale aanbod voor kinderen. Controleer wel even van te voren of jouw provider hier aan kan voldoen zonder wifi. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend.

Wil jij zo snel mogelijk genieten van de amuserende programma’s met een educatief randje? Neem dan eens onderstaand overzicht door. Hier worden de beschikbaarheid en opties van Duck TV per provider verwerkt.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie