Family 7

Family 7 is de meest bekende christelijke televisiezender van Nederland. Je zult er dan ook niet raar van opkijken dat het grote doel van Family 7 is om de evangelie op televisie te tonen, hiermee wordt geprobeerd om de kijkers dichterbij God en uiteraard elkaar te krijgen. Het is wellicht interessant om te weten dat Family 7 in 2005 gestart is met het uitzenden van programma’s.

Ben jij geïnteresseerd in Family 7 en wil jij meer te weten komen over bijvoorbeeld het aanbod, de opties of de beschikbaarheid van het kanaal? Twijfel dan niet om even met ons verder te lezen.

Het aanbod van Family 7

Zoals in bovenstaande tekst duidelijk geworden is, legt Family 7 zich vrijwel uitsluitend op het uitzenden van de evangelie op televisie. Maar, wij kunnen echter goed begrijpen dat je nog geen goed beeld hebt kunnen vormen bij het aanbod van Family 7. Omdat we het beeld zo concreet en duidelijk mogelijk willen omschrijven, gaan we je extra informatie, met uiteraard wat specifieke voorbeelden noemen. Hiermee hopen we jou een gedetailleerd en concreet beeld te kunnen geven.

Om te beginnen, willen we je meegeven dat Family 7 een enorm gevarieerd en breed programma aanbiedt. Zo kan je onder andere het nieuws en de actualiteiten verwachten. Maar hier is het natuurlijk niet mee gezegd, ook documentaires, speelfilms, soapseries, realityshows en uiteraard concerten zijn te bewonderen bij Family 7. We zouden kunnen stellen dat er voor ieder wat wils is.

Het kanaal probeert een brede doelgroep van alle leeftijden aanspreken, dit doen zij door middel van een grote diversiteit aan programma’s en genres. Zoals ongetwijfeld naar voren gekomen is, bestaan de onderwerpen van de programma’s vrijwel altijd uit de liefde van en voor God.

Als laatst, willen we je meedelen dat Family 7 een platform en ruggensteun wil bieden aan christelijke organisaties. Tevens is een ander doel van Family 7 een rustgevend klimaat creëren waar geen vooroordelen en negatieve meningen bestaan. Om het beeld zo concreet mogelijk te maken, hebben we hier onder een aantal populaire programma’s uit het aanbod van Family 7 TV samengevat, namelijk:

  • Life Focus
  • The Song
  • Transparant
  • Waarom Israël

Eventuele beschikbaarheid en opties

Het lijkt ons verstandig om af te trappen met het feit dat Family 7 bij 4 van onze providers beschikbaar is in het basispakket. Indien jouw keuze niet uit gaat naar een van deze providers, kunnen we mededelen dat de andere providers de zender optioneel aanbieden. Dit is uiteraard wel tegen de betaling van een meerprijs. Wil jij snel en eenvoudig aflezen of jouw provider kan voldoen aan Family 7 HD kwaliteit? Dan raden we je aan even onderstaande vergelijker door te nemen.

Wil jij op je tablet of smartphone Family 7 kijken? Dat kan! Het is tegenwoordig mogelijk op je smart device TV te kijken. Het downloaden van een applicatie is echter noodzakelijk. Controleer wel even van te voren of jouw huidige provider deze unieke optie onderweg of buitenshuis kan garanderen, dit is namelijk niet vanzelfsprekend zonder wifi.

Het kan uiteraard voorkomen dat je vertraging oploopt en hierdoor jouw favoriete programma bij Family 7 gemist hebt. Dit kan natuurlijk erg teleurstellend zijn. Wil jij in één oogopslag checken aan welke opties jouw provider kan voldoen? Neem dan eens onderstaand overzicht door, hier staan de opties en beschikbaarheid van Family 7 TV per provider verwerkt. Wellicht kijk jij binnenkort wel mee naar bijvoorbeeld Transparant of Waarom Israël!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie