France 3

France 3, zoals de naam al laat blijken is het een Franse televisiezender, en tevens onderdeel van de Franse publieke omroep France Télévisions. Wellicht vind je het interessant om te weten dat France Télévisions bestaat uit nationale, landelijke en tevens regionale zenders.

Een voordeel aan de regionale versies is, dat het aanbod bestaat uit programma’s die te maken hebben met de regio. Daarbij willen we meegeven dat een aantal regio’s France 3 ontvangen in het eigen dialect. Bretagne en Corsica zijn hier voorbeelden van.

Heb jij interesse in France 3 en wil je meer weten over bijvoorbeeld de programmering van de zender of de mogelijkheden hiervan? Twijfel dan niet om even met ons verder te lezen.

Het aanbod van France 3

We willen je graag aanvullende informatie verschaffen om te zorgen dat je een duidelijk en concreet beeld kunt vormen bij de programmering van France 3. Uiteraard willen we je hierbij ook een aantal populaire voorbeelden geven die te zien zijn in het diverse aanbod van France 3.

Zoals bij vele televisiezenders, kun je uiteraard bij France 3 terecht voor het actuele nieuws. Dit is natuurlijk niet alles, ben jij meer een serieliefhebber? Goed nieuws! Bij France 3 ben je op de juiste plek indien jij wilt genieten van talloze series met verschillende genres. Ook hier is het niet mee gezegd, er is bij France 3 namelijk ook een gevarieerd aanbod aan films te bewonderen.

We zouden kunnen stellen dat France 3 een amuserend doel heeft, je kunt je prima laten vermaken door bijvoorbeeld interviews, misdaadseries of bijvoorbeeld kookprogramma’s. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden uit de programmering van France 3 tv samengevat.

Hiermee hopen we je een concreet beeld te geven:

  • Les Carnets De Julie
  • Brokenwood
  • On A La Solution
  • Commissaire Magellan

Heb jij interesse in het kanaal en vraag je jezelf af of het een livestream beschikt? Dan kunnen we jou blij maken! het beschikt namelijk over een livestream waarmee je ten alle tijden kunt genieten van de France 3 live programma’s.

Eventuele opties en beschikbaarheid

Helaas zijn we genoodzaakt om te starten met het feit dat France 3 bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Dit betekend uiteraard niet direct dat er geen mogelijkheid is om te genieten van het enorm brede aanbod. De providers Delta en Caiway bieden France 3 namelijk optioneel aan, natuurlijk wel tegen de betaling van een meerprijs. Zo heb je dus toch een mogelijkheid om te genieten van France 3!

Wil jij genieten van On A La Solution of Commisssaire Magellan in de best verkrijgbare beeldresolutie? Houdt er dan rekening mee dat geen enkele provider France3 aanbiedt in HD kwaliteit. Als volgt willen we het met je hebben over France 3 online kijken. Met de hedendaagse technologie is het mogelijk om France 3 te kijken op je tablet of smartphone. Houdt er wel rekening mee dat dit niet vanzelfsprekend mogelijk is zonder wifi. Controleer van te voren even of jouw provider dit mogelijk maakt, zodat jij ook buitenshuis of onderweg op je smart device kunt kijken naar France 3.

We willen graag afsluiten met de unieke optie Programma en -Begin Gemist. Indien jij je favoriete programma gemist hebt bij France 3, wat onderdeel is van France Télévisions, willen we je meegeven dat enkel alleen de provider Delta deze optie aanbiedt. Bij de andere providers is het dus niet mogelijk een gemist France 3 programma terug te kijken.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie