HISTORY

HISTORY is een Amerikaans televisiekanaal wat zich constant focust op programma’s die te maken hebben met de geschiedenis, of anders gezegd: het verleden. Bij de zender komen dan ook veel historische gebeurtenissen uit de geschiedenis aanbod.

Ook kom je veel persoonlijke verhalen en avonturen tegen, van natuurlijk mensen uit het verleden. HISTORY tv is onder beheer van Sky News en A&E, tevens werd het in 1995 door deze mediabedrijven opgericht.

Indien je interesse hebt in hoogtepunten, schokkende gebeurtenissen en avonturen uit het verleden, kunnen we je sterk aanraden even met ons verder te lezen. Laten we samen eens verder kijken naar bijvoorbeeld het aanbod of de opties van de zender.

Het aanbod van HISTORY

Het is ondertussen ongetwijfeld duidelijk geworden dat het kanaal de focust heeft liggen op het verleden. Echter kunnen we ons goed voorstellen dat je nu nog geen specifiek beeld hebt kunnen vormen bij de programmering hiervan. Om je een zo’n duidelijk en concreet beeld te geven, willen we je wat extra informatie, met natuurlijk populaire voorbeelden uit het aanbod van de zender geven.

Laten we starten met het feit dat het het programma van HISTORY in een aantal onderwerpen is ingedeeld. Bij HISTORY ben je op de juiste plek als je van documentaires wilt genieten. Deze documentaires hebben bijvoorbeeld als onderwerp entertainment of drama. Maar dit is niet alles, bij de tv zender HISTORY vind je ook talloze series in het aanbod, je zou kunnen denken aan onderwerpen als survival of the fittest of breaking history.

Het kanaal over het verleden heeft als doel uiteraard entertainment of ontspanning, echter heeft het nog een tweede doel, namelijk: informatie bieden waar over je gaat nadenken. Er worden programma’s uitgezonden waarin naar de geschiedenis word gekeken met een ander, modern perspectief.

Een aantal voorbeelden van populaire programma’s die je kan tegenkomen zijn:

  • Anne Frank Remembered
  • The Best of Monsterquest
  • World’s Greatest Treasure Mysteries

Opties en beschikbaarheid

HISTORY is bij vrijwel iedere provider beschikbaar in het basispakket. Slechts alleen de provider Youfone biedt het niet aan. Daarnaast is HD kwaliteit ook bij de meeste providers in ons aanbod beschikbaar.

Wil jij HISTORY online kijken op je tablet of smartphone? Neem dan eens onderstaande vergelijker door om te controleren of jouw huidige provider dit mogelijk maakt. Het is echter wel noodzakelijk dat je hiervoor een applicatie download. Ga van te voren altijd even na dit onderweg of buitenshuis mogelijk is, het is namelijk niet vanzelfsprekend dat dit zonder wifi mogelijk is. Een ander pluspunt aan deze applicatie is het feit dat deze de HISTORY tv gids eenvoudig kan weergeven, hiermee hoef je dus nooit meer een serie of documentaire te missen, top!

Als volgt willen we het met je hebben over HISTORY gemist. We kunnen ons uiteraard goed voorstellen dat het erg vervelend kan zijn als je jouw favoriete programma bij HISTORY tv gemist hebt, en het vervolgens niet kunt terugkijken. Controleer even of jouw provider de opties Begin en -Programma Gemist aanbiedt.

Wil jij zo snel mogelijk genieten van HISTORY wat onder beheer is van Sky News en A&E en ben je benieuwd welke opties aangeboden worden door onze providers? Neem dan eens onderstaand overzicht door, hier vind je de beschikbaarheid en eventuele opties van het kanaal per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie