iConcerts

iConcerts, een muziekzender waar je wellicht (nog) nooit van gehoord zult hebben. Het kanaal is onder beheer van de welbekende Stingray Group. We kunnen ons goed voorstellen dat het interessant is om op de hoogte te zijn van het feit dat iConcerts zich vrijwel volledig focust op uitzenden van concerten en muziekevenementen.

Talloze concerten en muziekevenementen zijn te bewonderen bij het kanaal. Het beschikt over een enorm breed aanbod, er zijn zowel hedendaagse popconcerten als klassieke concerten uit de voorgaande jaren te bewonderen. Tevens bied het een video-on-demand optie aan zodat je op ieder gewenst moment van de dag jouw favoriete concerten of evenementen kan terugkijken, ideaal, toch?

Ben jij een liefhebber van house-evenementen of luister je bijvoorbeeld graag naar concerten bordenvol klassieke muziek? Neem dan even de tijd om met ons verder te lezen, zo kom je er achter waar bijvoorbeeld de programmering uit bestaat.

Wat kan je verwachten bij iConcerts?

Zoals in bovenstaand stuk tekst duidelijk naar voren gekomen is, is de muziekzender een geschikte keuze voor zij die zich graag laten vermaken door concerten en evenementen. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je hierbij geen duidelijk omschreven beeld hebt weten te vormen omtrent de programmering. Om het beeld zo concreet mogelijk te maken, willen we je aanvullende informatie verschaffen.

Laten we starten met het feit dat bij iConcerts uiteraard grote artiesten en evenementen te bewonderen zijn. Zowel U2, Adele of bijvoorbeeld de Rolling Stones zijn allemaal terug te vinden in het aanbod. Maar uiteraard is het hier niet mee gezegd, ben jij meer een liefhebber van gave DJ sets? Dan is iConcerts ook voor jou een perfecte keuze! Bovendien kan men bij het kanaal talloze wereldbekende balletshows of klassieke popsterren uit de vorige decennia verwachten.

Kortom, zijn er bij de zender zowel oude klassieke muziek tot actuele populaire DJ sets te zien. Met een programma vol verschillende stijlen en genres, kan vrijwel iedere muzieksoort voorbij komen bij de Stingray iConcerts. Geweldig!

Beschikbaarheid en eventuele mogelijkheden

Helaas zijn we genoodzaakt te starten met het feit dat geen enkele provider iConerts, wat onder beheer valt van de Stingray Group, aanbiedt in het basispakket. Daarentegen kan je wel tegen betaling van een meerprijs het kanaal optioneel ontvangen bij een aantal providers. Indien jij interesse hebt in iConcerts HD kwaliteit, willen we je graag verwijzen naar onderstaande vergelijker.

Ook willen we het graag met je hebben over iConerts online kijken. Je zult er niet raar van opkijken dat het tegenwoordig mogelijk is tv te kijken op je tablet of smartphone. Het is wel belangrijk om te weten dat hiervoor een applicatie een vereiste is. Middels deze applicatie ben je in een aantal klikken voorzien van het iConcerts aanbod. Bovendien maakt deze applicatie het eenvoudig om inzage te krijgen in de iConcerts TV gids. Je bent dus ten alle tijden op de hoogte van het actuele aanbod. Controleer wel van te voren even of jouw huidige provider aan deze optie kan voldoen zonder wifi, dit is namelijk niet vanzelfsprekend.

Heb jij ooit je favoriete programma gemist, om er vervolgens achter te komen dat je het niet terug kunt kijken? Dan weet je vast en zeker dat dat erg vervelend kan zijn. Check daarom even onderstaand overzicht zodat je kunt controleren of jouw provider kan voldoen aan de unieke optie iConcerts Begin en -Programma Gemist.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie