Kral TV

De televisiezender Kral TV is een muziekzender van Turkse komaf. Het is in 1994 gestart, en tevens ondertussen al gestopt met de productie van programma’s op tv. Op 1 februari 2019 heeft Kral TV besloten niet verder te gaan. Kral TV staat ook wel bekend als de basiszender waar andere muziekzenders van Turkse afkomst hen programmering op baseren.

Het is wellicht interessant om te weten dat Kral TV sinds 2008 onderdeel is van een enorm grote, internationale groep aan tv zenders. Een voordeel aan deze groep is het feit dat Kral TV hierdoor een breed publiek aanspreekt.

Kral TV stopt ermee

Zoals in bovenstaande tekst duidelijk geworden is, is Kral TV in begin 2019 gestopt met de productie van muziekprogramma’s. Op het media platform Twitter werd begin februari bekend gemaakt dat de uitzendingen zouden stoppen.

Echter bleek dit niet helemaal waar. De uitzendingen van Kral TV werden inderdaad gestopt op de televisie, echter werden vanaf dat moment de uitzendingen geplaatst op apps voor de smart TV, Apple TV en uiteraard YouTube. Zo kun je alsnog blijven genieten van Kral TV!

Het aanbod van Kral TV

Het mag ondertussen duidelijk zijn dat KralTV een muziekzender is van Turkse afkomst. Maar we kunnen ons natuurlijk goed voorstellen dat je wat aanvullende informatie wilt ontvangen, met eventueel specifieke voorbeelden.

Om een duidelijk en concreet beeld te geven over de programmering van Kral TV gaan we hieronder enkele populaire voorbeelden uit het aanbod noemen, namelijk:

  • Taksim Trio
  • Kral Pop Akustik
  • Pop Vizyon
  • Mehmet’in Gezegeni Performanslar

Ben jij een echte muziekliefhebber en spreekt Kral TV jou aan? Lees dan even onderstaand stuk tekst met ons verder, we willen hier aanvullende informatie over de beschikbaarheid en eventuele opties verschaffen.

Beschikbaarheid en eventuele opties

We willen graag starten met het feit dat Kral TV bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Daarbij moeten we helaas mededelen dat de zender ook niet optioneel verkrijgbaar is bij onze providers. We kunnen ons uiteraard goed voorstellen dat je tijdens het kijken naar Kral TV wilt genieten van de best verkrijgbare beeldresolutie. Indien jij interesse hebt in de zender en wilt controleren of jouw huidige provider Kral TV kan garanderen in HD kwaliteit, willen we je graag naar onderstaande vergelijker verwijzen.

Controleer van te voren even of jij programma’s van Kral TV overnieuw of terug kunt kijken. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat iedere provider de opties Begin en -Programma gemist kan garanderen. Tot slot willen we het met je hebben over Kral TV online kijken. Het is namelijk mogelijk door middel van een applicatie op je tablet of smartphone te kunnen genieten van het muzikale aanbod van Kral TV. Je dient wel even na te gaan of jouw provider deze optie ook buitenshuis, zonder wifi kan garanderen.

Sta jij te poppelen om mee te genieten met de muzikale programma’s van Kral TV en wil jij in één oogopslag de beschikbaarheid en eventuele opties van de Turkse muziekzender zien? Neem dan eens onderstaand overzicht door. Hier vind je de beschikbaarheid en alle opties van Kral TV per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie