Mediaset Italia

Mediaset Italia is, zoals de naam al verklapt, een Italiaans televisiekanaal wat eigendom is van het welbekende mediabedrijf Mediaset. Echter is deze variant niet de enige zender van het platform en beheert onder andere de volgende kanalen: Canale 5, Rete 4 en Italia. Het is wellicht van belang om te weten dat de beste programma’s van de zojuist genoemde zenders, worden uitgezonden op Mediaset Italia. Daarbij is de doelgroep uiteraard de Italiaanse bevolking en Italiaanssprekende mensen in de rest van de wereld.

Wil jij meer te weten komen over bijvoorbeeld de programmering of eventuele opties van Mediaset Italia? Twijfel dan niet om even met ons mee te lezen.

Wat kan ik zien in de programmering van Mediaset Italia?

Nadat we je algemeen geïnformeerd hebben omtrent Mediaset Italia, willen we graag dieper in gaan op de programmering. Om het beeld zo concreet en duidelijk mogelijk te maken, willen we je voorzien van aanvullende informatie. Daarbij gaan we uiteraard ook een aantal populaire voorbeelden geven van programma’s die op Mediaset Italia worden uitgezonden.

Kijk jij het liefst de hele dag door jouw favoriete serie? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat je jezelf afvraagt of je bij Mediaset Italia ook kunt genieten van series. Het antwoord daarop is in het kort: ja, dat kan. Er zijn namelijk talloze series te zien. Ook kun je bij Mediaset Italia terecht voor entertainment, het nieuws en dramaprogramma’s.

Zoals beloofd, hebben we hier onder een aantal populaire voorbeelden uit de programmering van Mediaset Italia samengevat, namelijk:

  • ll Bello Delle Donne
  • Pomeriggio Cinque
  • Amici Day Time
  • Avanti Un Altro
  • Uomini E Donne

Zoals je weet, gebruiken veel televisiezenders een live stream. Ook het Italiaanse mediabedrijf doet hier aan mee. Je kunt dus snel en eenvoudig genieten van de Mediaset live programma’s. Ideaal!

 Opties en beschikbaarheid

De providers Ziggo en Online bieden Mediaset Italia in het basispakket aan. Indien jouw keuze niet uit gaat naar een van deze providers, willen je graag meegeven dat het bij een aantal providers mogelijk is om de zender optioneel te verkrijgen. In dat geval dien je er rekening mee te houden dat je de zender toevoegt aan je basispakket tegen betaling van een meerprijs.

Logischerwijs wil je tijdens het TV kijken genieten van de best beschikbare beeldresolutie. Helaas zijn we genoodzaakt mede te delen dat Mediaset Italia niet beschikbaar is in HD kwaliteit.

Als volgt, willen we je voorzien van aanvullende informatie omtrent online TV kijken. Het is wellicht bij je bekend dat het tegenwoordig mogelijk is om TV te kijken op je tablet of smartphone. Je dient hier echter wel een applicatie voor te downloaden. Hiermee ben je op ieder gewenst moment op de hoogte van het actuele aanbod op je smart device. Kijk in onderstaand overzicht of jouw huidige provider deze optie aanbiedt.

Je zult vast en zeker wel eens ervaren hebben dat je vertraging hebt opgelopen en hierdoor je favoriete programma mist. Daarom is het goed om op de hoogte te zijn van de optie Begin- en Programma Gemist. We willen je graag naar onderstaand overzicht verwijzen. Hier ben je in een klein ogenblik op de hoogte van de opties en beschikbaarheid van Mediaset Italia per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie