Myzen TV

Je zult er wellicht (nog) niet van gehoord hebben, maar Myzen TV is een lifestylekanaal wat zich grotendeels focust op het uitzenden van programma’s voor vrouwen. Deze programma’s bevatten vaak onderwerpen als een gezonde geest en gezond lichaam. Het zal je dan ook niet verbazen dat de programmering van Myzen TV als doel heeft aandacht creëren voor de balans tussen geest en lichaam.

Indien jij interesse hebt in een aanbod boordevol kalmte, ontspanning, innerlijke rust en minder stress, willen je vragen even onderstaande tekst met ons mee te lezen. Hierin worden onder andere de programmering, de mogelijkheden en uiteraard de beschikbaarheid van Myzen TV nader besproken.

Het aanbod van Myzen TV

Zoals duidelijk geworden is, is Myzen TV de ideale zender voor eenieder die meer ruimte wilt maken voor innerlijke rust en de juiste balans tussen geest en lichaam. Maar zoals eerder is aangegeven, willen we aanvullende informatie verschaffen om zo een duidelijk beeld te creëren bij de programmering van Myzen TV.

Gezonde voeding, yoga, mindfulness, meditatie, ontspannende reizen en uiteraard rustgevende muziek zijn allemaal onderwerpen die bij Myzen TV aan bod komen. Ben jij een liefhebber van ontspannende beelden van bijvoorbeeld exotische plekken, groene landschappen of het rustgevende geluid van een stromende rivier? Dan is Myzen TV ook voor jou een geschikte keuze!

Het doel van Myzen TV is om de kijker een gevoel van ontspanning te bieden, met andere woorden: even de pauzeknop induwen. Een aantal populaire voorbeelden van programma’s die bedoeld zijn om de kijker een momentje voor jezelf te gunnen:

  • Fresh Yoga
  • My Zen People
  • Yoga Sutra

Wat zijn de eventuele mogelijkheden en beschikbaarheid?

Het lijkt ons verstandig te starten met het gegeven dat enkel alleen de provider T-Mobile Myzen TV aanbiedt in het basispakket. Daarbij moeten we je ook meegeven Youfone, Online en Ziggo Myzen TV optioneel aanbieden. Je dient er echter wel rekening mee te houden dat dit tegen de betaling van een meerprijs is. Wil jij tijdens het kijken naar rustgevende beelden over bijvoorbeeld een prachtig stromende rivier genieten van HD kwaliteit? Neem dan eens onderstaande vergelijker door, hier kun je snel en eenvoudig aflezen of jouw provider kan voldoen aan deze optie.

We kunnen ons goed voorstellen dat je onderweg of buitenshuis graag de innerlijke rust wilt behouden. Mede hierom is het mogelijk Myzen TV te kijken op je tablet of smartphone. Houdt er wel rekening mee dat de installatie van een applicatie hiervoor noodzakelijk is. Middels deze applicatie ben je in een paar klikken voorzien van het rustgevende Myzen TV aanbod. Top, vind je niet? Controleer wel even van te voren of jouw provider dit mogelijk maakt zonder wifi, dit is namelijk niet vanzelfsprekend.

Tot slot, gaan we het met je hebben over Myzen TV Begin en -Programma Gemist. Het kan uiteraard erg vervelend zijn dat je jouw favoriete programma over bijvoorbeeld meditatie of yoga gemist hebt. Zeker nadat je er achter bent gekomen dat er geen mogelijkheid bestaat om het terug te kijken.

Wil jij het liefst vandaag beginnen met werken aan je innerlijke rust? Of sta jij te poppelen om de balans te vinden tussen lichaam en geest? Dan is Myzen TV de ideale keuze voor jou! We willen je sterk aanraden even onderstaand overzicht door te nemen, hierin worden de mogelijkheden en beschikbaarheid van Myzen TV per provider verwerkt.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie