Nat Geo Wild

Nat Geo Wild is een digitale televisiezender en tevens een van de thema’s die onder beheer van National Geographic Wild valt. De volledige naam van Nat Geo Wild is uiteraard National Geographic Wild. Het zal je dan ook niet verbazen dat Nat Geo Wild zich vrijwel volledig focust op het uitzenden van content omtrent wildlife. Indien jij interesse hebt in bijvoorbeeld de extreme kou op de Noordpool of de wildste dieren op aarde, ben je bij Nat Geo Wild op de juiste zender.

De oorzaken en gevolgen van klimaatverandering, natuurrampen en de globale opwarming van de aarde zijn voorbeelden van interessante, maar zorgwekkende of confronterende onderwerpen die aan bod komen bij Nat Geo Wild.

De programmering van Nat Geo Wild

Zoals ongetwijfeld naar voren gekomen is, bestaat de programmering van Nat Geo Wild voornamelijk uit onderwerpen die betrekking hebben op de aarde en het wildlife. Maar we willen hier uiteraard wat dieper op in gaan, zodat het beeld concreet en duidelijk omschreven wordt.

Vanzelfsprekend kan je bij Nat Geo Wild talloze documentaires met interessante onderwerpen verwachten. Maar de programmering bestaat uiteraard niet enkel alleen uit documentaires, er is namelijk ook een breed scala aan interviews, geschiedenis, wetenschap en reisprogramma’s te vinden. Mede dankzij het enorm brede en diverse aanbod vindt eenieder zijn eigen favoriete programma’s bij Nat Geo Wild en is het dan ook voor vele mensen over de hele wereld niet meer weg te denken. 

Je zult er wellicht nog niet van gehoord hebben, maar Nat Geo Wild staat ook bekend om het feit dat het regelmatig in het teken staat van themamaanden, een voorbeeld van deze themamaand is Big Cat Month. Om jouw beeld bij de programmering van Nat Geo Wild zo gedetailleerd en concreet mogelijk te maken, hebben we hieronder een aantal populaire voorbeelden uit het aanbod samengevat, namelijk:

  • Tiger Shark Terror
  • Animal Fight Club
  • Hunter Hunted
  • Eye Of The Leopard
  • World’s deadliest

Logischerwijs vraag jij jezelf nu wellicht af: kan ik deze unieke zender live kijken? Het antwoord hierop is kort maar krachtig: ja, dit is mogelijk. Het beschikt namelijk over een Nat Geo Wild live stream, hiermee kun je op ieder gewenst moment van de dag genieten van de live programma’s. Geweldig, vind je niet?

Beschikbaarheid en eventuele opties

Nat Geo Wild is bij een aantal providers beschikbaar in het basispakket. Daarbij is het ook mogelijk de zender optioneel af te sluiten, uiteraard tegen betaling van een meerprijs. Neem onderstaande vergelijker even door als jij wilt checken of jouw provider kan voldoen aan Nat Geo Wild HD kwaliteit.

Verder, willen we het met je hebben over Nat Geo Wild online kijken. Het is namelijk mogelijk op je smart device TV te kijken. Een app is echter wel noodzakelijk. Middels deze applicatie kun je tevens eenvoudig de Nat Geo Wild TV gids inzien, ideaal! Controleer van te voren wel even of jouw provider aan deze unieke optie kan voldoen zonder wifi. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend.

Tot slot, willen we de optie Nat Geo Wild gemist met je bespreken, het kan natuurlijk erg betreurend zijn dat je jouw gemiste programma niet terug kunt kijken. Controleer daarom van te voren even onderstaande vergelijker, hierin worden de opties en beschikbaarheid van Nat Geo Wild per provider schematisch samengevat.

Ben jij een liefhebber van maatschappelijke onderwerpen en durf jij kritisch te kijken naar programma’s die te maken hebben met onze aarde en wildlife? Dan is Nat Geo Wild de geschikte keuze voor jou!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie