National Geographic

Het Amerikaanse televisiekanaal National Geographic heeft de focus voornamelijk liggen op het uitzenden van programma’s met een educatief doel. De programma’s bestaan dan ook vrijwel allemaal uit onderwerpen als technologie, geschiedenis, natuur en uiteraard wetenschap.

National Geographic Society is de bedenker en tevens maker van de programma’s, het is wellicht interessant om te weten dat Society ook de uitgever is van het National Geographic Magazine.

Spreekt National Geographic TV jou aan en wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld de programmering en de eventuele opties van het educatieve kanaal? Twijfel dan niet om even met ons verder te lezen. Wellicht geniet jij binnenkort wel mee!

De programmering van National Geographic

Nu we een korte inleiding gegeven hebben over de informatieve zender, willen we je graag wat aanvullende informatie, met uiteraard wat specifieke voorbeelden uit het National Geographic Programma geven. Hiermee willen we een duidelijk en concreet beeld van de zender creëren.

Bij National Geographic vindt men talloze documentaires met diverse onderwerpen, je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan de huidige technologische ontwikkelingen. Hier is het natuurlijk niet mee gezegd, ben jij een echte liefhebber van realityseries? Dan is National Geographic voor jou ook een geschikt kanaal. Daarbij vinden we in het aanbod van de zender ook een gevarieerd aanbod aan National Geographic series, deze zouden bijvoorbeeld als onderwerp de meest unieke plekken in de wildernis op aarde kunnen hebben.

Een aantal populaire voorbeelden uit de programmering van National Geographic zijn:

  • Dog Whisperer
  • Ultimate Survival Alaska
  • Air Crash Investigation
  • Nazi Megastructures

Het kan wellicht voorkomen dat je jezelf afvraagt: kan ik National Geographic live zien? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Het kanaal beschikt namelijk over een livestream, hiermee kan op ieder gewenst moment van de dag gekeken worden naar de live programma’s.

Beschikbaarheid en opties

Wij willen graag starten met het feit dat National Geographic bij iedere provider beschikbaar is in het basispakket. Je hoeft het dus niet optioneel aan te schaffen tegen de betaling van een meerprijs. Wil jij genieten van een kwalitatief goede beeldresolutie? Dan heb je de juiste zender gevonden, National Geographic is namelijk bij iedere provider uit ons aanbod verkrijgbaar in HD kwaliteit. Top, vind je niet?

Wil jij National Geographic online kijken?

Controleer dan eens of jouw provider de unieke optie kan garanderen waarmee je tv kan kijken op je smart device. Je dient hiervoor echter wel een applicatie te downloaden. Check van te voren wel even of dit buitenshuis of onderweg mogelijk is. Het is niet vanzelfsprekend dat iedere provider deze optie zonder wifi mogelijk maakt. Tevens maakt deze applicatie het erg eenvoudig om even de National Geographic tv gids in te zien. Ideaal, hiermee ben je altijd op de hoogte van het actuele programma!

Tot slot willen we het met je hebben over National Geographic gemist. Het kan namelijk erg vervelend zijn dat jij jouw favoriete National Geographic programma gemist hebt, en er vervolgens achter komt dat je geen mogelijkheid hebt om het terug te zien. We willen je graag verwijzen naar onderstaande vergelijker, zo kom je er achter of jouw provider kan voldoen aan de opties Begin en -Programma Gemist.

Begin jij liever vandaag of morgen met kijken naar de meest informatieve programma’s bij National Geographic? Neem dan eens onderstaand overzicht door, hier vind je de beschikbaarheid en opties van National Geographic per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie