Phoenix CNE

De televisiezender Phoenix CNE is een welbekend kanaal dat 24 uur per dag en 7 dagen per week programma’s uitzendt in het Kantonees en Mandarijn. Het is sinds 1999 te bewonderen op televisie en sindsdien onder beheer van Phoenix Television. De focus ligt voornamelijk op de doelgroep jongeren uit Hongkong, China en uiteraard bevolkingsgroepen in andere delen van de wereld. Het is wellicht interessant om te weten dat je Phoenix CNE kan zien in Macau, Hongkong, Taiwan, Volksrepubliek China, Europa en Noord Amerika.

De volledige naam van Phoenix CNE is Phoenix Chinese News And Entertainment Channel. Hiermee suggereren ze al direct dat het een nieuwszender betreft. Zoals in bovenstaande tekst naar voren is gekomen, kan men in Europa ook genieten van de Chinese zender. Dit komt mede dankzij een uitzendstation in Londen.

De programmering van Phoenix CNE

Je zult je wellicht afvragen: wat kan ik zien bij Phoenix CNE? Om een duidelijk en concreet antwoord te kunnen geven op deze vraag willen we jou aanvullende informatie, en uiteraard een aantal specifieke voorbeelden geven uit de programmering van Phoenix CNE.

Een van de belangrijkste doelen van Phoenix CNE is de economische banden tussen Europa, Afrika en China versterken. Hiermee proberen zij nieuwe handels- en samenwerkingsmogelijkheden voor Chinese bedrijven te creëren. Ook probeert Phoenix CNE culturele uitwisselingen tussen de verschillende continenten toegankelijker te maken.

In de programmering van Phoenix CNE kan men een divers en breed aanbod aan Chinese televisieprogramma’s verwachten. Speelfilms, series, het nieuws en de actualiteiten zijn allemaal te vinden bij Phoenix CNE.

Om een duidelijk beeld te kunnen vormen bij het aanbod van het Chinese digitale televisiekanaal zie je hieronder een aantal voorbeeld van programma’s die worden uitgezonden:

  • Tiger Talk
  • Asian Journal
  • Miss Chinese Universe

Kortom, we kunnen concluderen dat Phoenix CNE van de geschikte zender is voor iedereen die interesse heeft in het Chinese nieuws, de actualiteiten in China en uiteraard films en series. Kun jij niet wachten om mee te genieten van het gevarieerde aanbod en wil jij meer weten over de beschikbaarheid en eventuele opties van Phoenix CNE? Lees dan even met ons mee.

Beschikbaarheid en eventuele opties

We willen graag beginnen met het feit dat Phoenix CNE bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Echter is dit geen reden voor teleurstelling, want het kanaal is namelijk bij een aantal providers optioneel verkrijgbaar. Uiteraard is dit wel tegen betaling van een meerprijs. Zo bieden onder andere Delta en Caiway Phoenix CNE optioneel aan.

Indien jij wilt genieten van de best verkrijgbare beeldresolutie, moeten we je helaas teleurstellen. Geen enkele provider kan Phoenix CNE in HD kwaliteit aanbieden. Je zult het dus moeten doen met de aangeboden beeldresolutie van de provider. Heb jij jouw favoriete Chinese programma gemist, en wil je het graag in alle rust terugkijken? Controleer dan even of jouw huidige provider de opties Begin- en Programma Gemist kan garanderen.

Tot slot willen we het met je hebben over Phoenix CNE online kijken. Je zult vast op de hoogte zijn van het feit dat men tegenwoordig op de tablet of smartphone tv kan kijken. Hiervoor dien je echter wel een tv applicatie te downloaden. Na de installatie van de app kun je binnen een aantal seconden genieten van de leukste Chinese programma’s op je smartphone of tablet. Vergeet niet om van te voren te controleren of jouw huidige provider deze optie buitenshuis en zonder wifi kan aanbieden.

Kun jij niet wachten om mee te genieten van het diverse aanbod van Phoenix CNE, wat onder beheer is van Phoenix Television. Wil je in één oogopslag checken welke providers de desbetreffende opties beschikbaar stellen? In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Phoenix CNE per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie