ProSieben

ProSieben is een Duitse commerciële televisiezender die in 1989 is opgericht. De zender is eigendom van ProSiebenSat1 en wordt meestal afgekort als Pro7. Het televisiekanaal Pro Sieben staat bekend als een amuserende zender met een gevarieerd publiek.

Men zou de zender op het gebied van doelgroep en programmering kunnen vergelijken met bijvoorbeeld de Nederlandse zender SBS6. Op deze pagina vertellen we jou er meer over!

De programmering van ProSieben

We kunnen ons uiteraard voorstellen dat je na voorgaande alinea nog geen specifiek beeld hebt kunnen vormen over de programmering van ProSieben. Daarom willen we je in deze alinea een beter beeld geven over de programmering van de Duitse zender.

Om mee te beginnen is het wellicht interessant om te weten dat de zender over een ProSieben Livestream beschikt. Hiermee kun je op ieder gewenst moment van de dag genieten van het aanbod van de Duitse televisiezender.

Als eerste, willen we je meegeven dat je bij ProSieben programma’s vol met entertainment kunt verwachten. Je zult er dan ook niet raar van opkijken dat bij het kanaal onder andere series, speelfilms, spelshows, realityshows en andere amuserende programma’s te zien zijn. ProSieben beschikt over een gevarieerd aanbod van programma’s.

Een aantal voorbeelden van populaire programma’s uit de programmering zijn:

  • The Big Bang Theory
  • Die Simpsons
  • Die Beste Show Der Welt
  • How I Met Your Mother

Kortom, ProSieben is een geschikte zender voor eenieder die graag kijkt naar amuserende programma’s voor het hele gezin. Heb jij interesse in het Duitse televisiekanaal en wil je meer weten over de eventuele opties en beschikbaarheid hiervan? Twijfel dan niet om even met ons mee te lezen.

Beschikbaarheid en opties van de Duitse televisiezender

Laten we beginnen met het feit dat ProSieben bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Echter kan men de de zender wel optioneel verkrijgen bij onder andere XS4ALL, Delta, Caiway, Oxxio, KPN, Solcon en T-Mobile. Hierbij dien je er wel rekening mee te houden dat je dan een meerprijs moet betalen.

ProSieben is slechts bij drie providers beschikbaar in HD kwaliteit. Hierdoor kun je heerlijk genieten van jouw favoriete series en films in de best verkrijgbare beeldkwaliteit. Kijk in onderstaand overzicht welke providers HD aanbieden.

Wil jij niks meer missen en volledig op de hoogte blijven van de programma’s bij ProSieben? Lees dan even uit onderstaand overzicht af welke providers de opties Begin- en Programma Gemist kunnen garanderen. Hiermee kun je eenvoudig een programma opnieuw opstarten of terugkijken.

Als laatst, willen we je voorzien van aanvullende informatie omtrent ProSieben online kijken. Het is namelijk bij drie providers mogelijk om op je tablet of smartphone mee te genieten van de Duitse televisiezender. Het is vanzelfsprekend dat men hiervoor een ProSieben TV app dient te downloaden. Nadat je dit hebt gedaan, is het in een paar klikken mogelijk om tv te kijken op je smartphone of tablet. Echter is het wel belangrijk om even na te gaan of jouw provider deze optie ook zonder Wi-Fi en buitenshuis kan aanbieden.

In onderstaand overzicht zie je direct welke opties er beschikbaar zijn voor de Duitse televisiezender ProSieben, wat eigendom is van ProSiebenSat1 per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie