Samanyolu Avrupa

Het digitale televisiekanaal Samanyolu Avrupa legt de focus op een breed en divers publiek. Tevens kan je bij de zender een enorm gevarieerd programma verwachten. Het is wellicht interessant om te weten dat Samanyolu Avrupa van Turkse komaf is.

Je zult er dan ook niet raar van opkijken dat het een geliefde zender is van Turken over de hele wereld. Samanyolu Avrupa is niet alleen geschikt voor Turken die nog in Turkije wonen, maar is ook de ideale zender voor Turken die in het buitenland wonen en graag op de hoogte blijven van de situatie in het land van herkomst.

Samanyolu Avrupa is gestopt

Helaas moeten we je mededelen dat Samanyolu Avrupa gestopt is met de productie van tv programma’s. Het kanaal werd gelinkt met een Turkse groep mensen met een politieke voorkeur, genaamd de Gulen beweging.

Als gevolg hiervan, en tevens door een mislukte staatsgreep is besloten dat Samanyolu TV uit de lucht gehaald moest worden. Echter besloot het kanaal in Duitsland de programmering enkele maanden voort te zetten. Helaas werd ook dit geen succes en werden de uitzendingen van Samanyolu Avrupa per 1 mei beëindigd.

Wat kan ik zien bij Samanyolu Avrupa?

Uiteraard kunnen we ons goed voorstellen dat je nog geen duidelijk beeld hebt kunnen vormen omtrent de programmering van Samanyolu Avrupa. Om je een duidelijk en concreet beeld te verschaffen willen we je aanvullende informatie, met uiteraard een aantal specifieke voorbeelden uit het aanbod van Samanyolu Avrupa geven.

Zoals duidelijk geworden is, is Samanyolu Avrupa een Turkse zender. Bij het kanaal kan je terecht voor het nieuws uit Turkije, en uiteraard de rest van de wereld. Maar daar is het niet mee gezegd, bij Samanyolu Avrupa kan je ook een breed aanbod aan films en entertainment verwachten. Tevens zijn er bij Samanyolu Avrupa ook documentaires te zien vanuit een Turks oogpunt.

Een aantal populaire programma’s uit het aanbod van het kanaal zijn:

 • Tek Türkiye
 • Kollama
 • Ekip 1 – Nizama Adanmış Ruhlar

Kijk jij liever vandaag als morgen naar het brede aanbod van Samanyolu Avrupa en wil je meer te weten komen over de beschikbaarheid en eventuele opties van de zender? Lees dan even met ons verder.

  Beschikbaarheid en opties

  Laten we starten met het feit dat Samanyolu Avrupa bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Daarnaast is Samanyolu Avrupa ook bij geen van onze providers optioneel beschikbaar. Indien jij wilt genieten van jouw favoriete Turkse programma in de best verkrijgbare beeldresolutie, moeten we je helaas teleurstellen. Samanyolu Avrupa is bij geen enkele provider beschikbaar in HD kwaliteit.

  Controleer van te voren even of jouw provider de opties Programma en -Begin Gemist kan aanbieden. We kunnen ons goed voorstellen dat het erg vervelend kan zijn dat je jouw favoriete programma bij Samanyolu Avrupa gemist hebt, en het vervolgens niet meer terug kunt kijken.

  Tot slot willen we het met je hebben over Samanyolu Avrupa online kijken. Het is tegenwoordig namelijk mogelijk om tv te kijken op je tablet of smartphone. Het is noodzakelijk dat je hiervoor een TV applicatie download. Na het installeren van de applicatie ben je in een paar klikken voorzien van de Turkse programma’s van Samanyolu Avrupa. Heb jij interesse in de Turkse zender en wil je in één oogopslag alle opties van Samanyolu Avrupa per provider checken? Neem dan eens onderstaand overzicht door. Hier vind je de beschikbaarheid en alle opties van Samanyolu Avrupa per provider.

  Tabel

  Zenders in dezelfde categorie