Schlager TV

Schlager TV is een digitaal Nederlands televisiekanaal en tevens een muzikale keuze. Het is wellicht interessant om te weten dat het kanaal zich volledig heeft gefocust op het uitzenden van de welbekende Duitse schlager-muziek. Schlager TV is onder beheer van het Nederlandse mediabedrijf Muziekkiosk. Het werd in 2009 gestart en had als doel het Duitstalige zusterkanaal worden van het Nederlandse TV Oranje. Zoals de naam al naar voren laat komen, worden hier vrijwel uitsluitend muziek van Nederlandse artiesten uitgezonden.

Ben jij een liefhebber van Duitse schlager muziek en wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld de artiesten die te zien zijn bij Schlager TV? Lees dan even onderstaand stuk tekst met ons verder.

Welke artiesten kan ik bewonderen bij Schlager TV?

Het is ongetwijfeld naar voren gekomen, dat de programmering van Schlager TV vrijwel volledig de focust legt op het uitzenden van Duitse schlager muziek. Maar we kunnen ons uiteraard goed voorstellen dat je wilt weten welke artiesten je kunt bewonderen bij Schlager TV. Om hier duidelijk en concreet antwoord op te geven, gaan we je aanvullende informatie, met uiteraard een aantal specifieke namen noemen die te bewonderen zijn bij Schlager TV.

Om te beginnen, willen we je meegeven dat kijkers van Schlager TV, wat onder beheer is van het mediabedrijf Muziekkiosk, overspoeld worden met muzikale entertainment. Zo kan je onder andere het Duitse levenslied regelmatig verwachten. Maar hier is het niet mee gezegd, het kanaal biedt namelijk 24 uur per dag Duitse Volksmusik en de welbekende schlagers aan.

Een van de voordelen aan Schlager TV is het feit dat minder bekende, maar ook populaire artiesten te zien zijn. Er is dus gekozen voor een weloverwegen aanbod van populaire en minder populaire artiesten. Dit is een goede keuze omdat er veel diversiteit bestaat binnen dit flamboyante genre.

Een aantal artiesten die je kunt verwachten bij Schlager TV zijn:

  • Heino
  • Helene Fischer
  • Hansi Hinterseer
  • Andrea Berg

Tot slot willen we met je delen dat je live kunt genieten van het muzikale programma. Het kanaal beschikt namelijk over een Schlager TV stream waarmee je op ieder gewenst moment van de dag live mee kunt genieten! Geweldig!

Beschikbaarheid en eventuele mogelijkheden

Het lijkt ons verstandig te beginnen met het feit dat Schlager TV slechts alleen bij Solcon en Caiway beschikbaar is in het basispakket. Zijn deze providers niet jouw directe keuze? Dan bieden een aantal providers het kanaal optioneel aan tegen de betaling van een meerprijs. Indien jij wilt checken of jouw huidige provider kan voldoen aan Schlager TV HD kwaliteit, willen we je sterk aanraden even onderstaande vergelijker door te nemen.

Als volgt, willen we het met je hebben over Schlager TV online kijken. Het is uiteraard mogelijk TV te kijken op je tablet of smartphone. Echter is hiervoor een Schlager TV app vereist. Na het downloaden van deze applicatie ben je in een paar klikken voorzien van bijvoorbeeld Andrea Berg of Heino! Je dient van te voren wel even na te gaan of jouw huidige provider kan voldoen aan deze unieke optie zonder wifi. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend.

Als laatst, maar zeker niet als minst, willen we de optie Schlager TV Begin en -Programma Gemist bespreken. Het kan namelijk erg vervelend zijn dat je jouw favoriete Schlager TV programma mist, en er geen optie is om het terug te kijken. Wil jij in één oogopslag de beschikbaarheid en eventuele opties van Schlager TV per provider checken? Neem dan eens onderstaand over zicht door.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie