ShowTurk

De digitale televisiezender ShowTurk is onderdeel en tevens een zuster zender van Show TV. Het is wellicht goed om te weten dat het kanaal een Turkse televisiezender is. Logischerwijs is het dan ook Turks vertaald. In 1991 is Show TV gestart. Echter is dit hedendaags niet meer de eigenaar van de Turkse zender. In 2013 heeft er namelijk een wijziging plaats gevonden en sindsdien is het mediabedrijf Ciner Media Group de eigenaar.

Showturk is een geschikte keuze voor alle leeftijden. Het kanaal focust zich namelijk niet op een specifieke doelgroep. Heb jij interesse in de zender voor alle leeftijden en wil je meer weten over bijvoorbeeld de programmering of eventuele opties? Lees dan even met ons verder.

De programmering van ShowTurk

We kunnen ons uiteraard goed voorstellen dat je nog geen duidelijk beeld hebt kunnen vormen over het aanbod van de Turkse televisiezender. Om je concreet beeld te kunnen geven van de programmering, gaan we je aanvullende informatie, met uiteraard een aantal specifieke voorbeelden geven.

Laten we starten met het feit dat je vele Turkse series kan bewonderen. Je kan bij de zender onder andere genieten van realityseries maar ook informatieve series over bijvoorbeeld Turkije en de Turkse cultuur. Maar daar blijft het niet bij, ben jij een echte komedieliefhebber en kijk je het liefst voortdurend lachwekkende TV programma’s? Dan ben je bij ShowTurk ook op de juiste plek. In het aanbod vind men talloze komedie programma’s.

Zoals eerder aangegeven, willen we je een duidelijk en concreet beeld geven van de programmering van ShowTurk. Daarom willen we je hieronder een aantal specifieke voorbeelden geven van programma’s die je kan verwachten in het aanbod, namelijk:

  • Pazar Sürprizi
  • Güldür Güldür Show
  • Patron Senin
  • Show Haber
  • Avrupa Yolculari

We kunnen concluderen dat je een erg breed en divers aanbod voor alle leeftijden kan verwachten. Spreken de genoemde voorbeelden jou aan en wil je meer weten over de beschikbaarheid en eventuele opties? Lees dan even met ons mee en wellicht geniet jij binnenkort wel mee van bijvoorbeeld Patron Senin of de Güldür Güldür Show!

Beschikbaarheid en eventuele opties

Helaas is ShowTurk bij geen enkele provider beschikbaar in het basispakket. Wees echter niet direct teleurgesteld. Het is namelijk mogelijk tegen de betaling van een meerprijs de zender optioneel te ontvangen. Onder andere de providers Caiway, KPN en XS4ALL kunnen deze unieke kans garanderen.

Uiteraard wil je tijdens het kijken naar de leukste komedieprogramma’s genieten van de best verkrijgbare beeldkwaliteit. Helaas moeten we meegeven dat ShowTurk bij geen enkele provider verkrijgbaar is in HD kwaliteit. Indien jij jouw favoriete programma’s nooit wil missen, dien je van te voren even na te gaan of jouw huidige provider de opties Begin en -Programma Gemist kan garanderen. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend. Wil jij checken of jouw provider kan voldoen aan deze opties? Dan willen we je graag naar onderstaande vergelijker verwijzen.

Tot slot willen we het met je hebben over ShowTurk online kijken. Het is tegenwoordig namelijk mogelijk door middel van een TV app mee te genieten op je tablet of smartphone. Controleer van te voren wel even of jouw provider deze optie buitenshuis, zonder wifi kan garanderen. In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van ShowTurk per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie