SLAM TV

De Nederlandse televisiezender SLAM TV is een bekende muziekzender. Het is van start gegaan in 2007 en vanaf dat moment niet meer weg te denken voor vele jongeren. Het is wellicht interessant om te weten dat SLAM TV tegelijk ontstaan is met het radiostation SLAM FM. Beide zijn onder beheer van het mediabedrijf RadioCorp BV.

Ben jij geïnteresseerd in SLAM TV en wil je meer weten over bijvoorbeeld de programmering hiervan? Lees dan even met ons verder. Zo kom je erachter waaruit het aanbod bestaat en wat de eventuele opties van SLAM TV zijn.

Het aanbod van SLAM TV

Logischerwijs heb je nog geen duidelijk beeld kunnen vormen omtrent de programmering van SLAM TV. Mede hierom willen we je aanvullende informatie verschaffen. Hiermee hopen we een duidelijk en concreet beeld te kunnen vormen bij het aanbod van SLAM TV. 

Zoals je wellicht al ziet aankomen, kun je bij SLAM!TV talloze muziekvideo’s verwachten. De genres van de muziekstijlen lopen erg uiteen. Bij SLAM TV komen zowel bekende als minder bekende artiesten voorbij. Het is wellicht interessant om te weten dat vrijwel alle muziek die je bij SLAM TV hoort, al eerder is uitgezonden bij SLAM FM.

Bij SLAM TV kun je terecht voor de meest amuserende videoclips en uiteraard de lekkerste muziek. Daar blijft het natuurlijk niet bij, bij SLAM FM TV kun je namelijk elke dag een kijkje nemen in de studio. Tevens staat het weekend in het teken van de welbekende Mix Marathon, hier worden de gaafste DJ-sets uitgezonden. Ook worden er bij SLAM TV talloze live evenementen en optredens van alle soorten artiesten uitgezonden

Als jij jezelf afvraagt: kan ik SLAM TV live zien? hebben wij goed nieuws voor jou! Het kanaal beschikt namelijk over de zogenoemde SLAM TV live stream, hiermee kun je op ieder gewenst moment genieten van de live muziek. 

Kortom, is SLAM TV de ideale zender voor iedereen die zich non-stop wil laten amuseren met muziek, en alles wat daar mee te maken heeft! Geweldig, vind je niet?

Mogelijkheden en beschikbaarheid

SLAM TV is slechts alleen bij de provider Online beschikbaar in het basispakket. Maar wees niet teleurgesteld, SLAM TV is namelijk bij een aantal providers ook optioneel verkrijgbaar tegen de betaling van een meerprijs. Wil jij van het kanaal genieten in de best verkrijgbare beeldresolutie? Neem dan onderstaande vergelijker eens door, hier kom je erachter of jouw provider SLAM TV in HD kwaliteit kan garanderen. 

Ook willen we het met je hebben over SLAM TV online kijken. Het is namelijk mogelijk door middel van een applicatie tv te kijken op je tablet of smartphone. Echter is het noodzakelijk dat je hier voor een applicatie download. Controleer wel van te voren even of jouw huidige provider dit ook buitenshuis of onderweg mogelijk maakt. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend zonder wifi.

Tot slot, willen we je aanvullende informatie verschaffen omtrent SLAM TV gemist. Het kan namelijk erg vervelend zijn dat je jouw favoriete programma gemist hebt, en het vervolgens niet kunt terugkijken. Wil jij over de unieke opties SLAM TV Programma en -Begin Gemist beschikken? Neem dan eens onderstaand overzicht door, hier staat de beschikbaarheid en eventuele opties van SLAM TV per provider verwerkt.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie