Stingray Classica

De muziekzender Stingray Classica legt de focus vrijwel volledig op het uitzenden van klassieke muziek. Uiteraard is dit erg bekrompen beschreven. Bij het kanaal kun je onder andere ballet, opera, culturele evenementen verwachten. En om zeker niet te vergeten: klassieke muziek in de breedste zin van het woord.

Nu zul je je wellicht afvragen: wat mag ik verwachten? Bij Stingray Classica worden er onder andere klassieke concerten uitgezonden. Deze komen veelal van Nederlands bodem. Uiteraard wordt er 24 uur per dag, 7 dagen per week klassieke muziek uitgezonden. Kortom, Stingray Classica is een goede keuze voor eenieder die zich wilt laten amuseren door alles wat met klassieke muziek te maken heeft.

Breed archief aan muziek

Wat goed is om te weten is dat Stingray Classica een enorm breed en divers archief aan muziek bezit. Ben jij een liefhebber van opera of ballet? Dan ben je bij deze muziekzender aan het juiste adres. Maar dat is nog niet alles, kijk en luister jij liever naar een bekend of klassiek concert? Ook dan is de zender voor jou een goede keuze.

Kortom, we zouden kunnen stellen dat de klassieke zender over een gevarieerde en diverse programmering beschikt. Zo is er voor iedere muziekliefhebber wel wat wils. Kamermuziek, opera, ballet of de meest bekende, klassieke concerten komen we allemaal tegen in het aanbod van de TV zender Stingray Classica!

Mogelijkheden en eventuele beschikbaarheid Stingray Classica

Solcon, T-Mobile en Ziggo zijn de providers die Stingray Classica programma’s aanbieden in het basispakket. Indien deze providers niet jouw voorkeur hebben, kun je uiteraard tegen betaling van een meerprijs de zender optioneel ontvangen. Budget, Youfone, Delta en Online zijn bijvoorbeeld providers die de zender optioneel aanbieden.

Indien jij tijdens het kijken naar de bekendste concerten wilt genieten van een hoge beeldresolutie, dan hebben we goed nieuws voor je. De zender wordt namelijk bij een groot deel van providers aangeboden in HD kwaliteit.

Als volgt, willen we het met je hebben over Stingray Classica online kijken. Het is namelijk mogelijk door middel van een applicatie, TV te kijken op je tablet of smartphone. Middels deze applicatie ben je ook snel en eenvoudig op de hoogte van het actuele programma. Deze app geeft namelijk eenvoudig inzage in de Stingray Classica TV gids. Het kan echter wel van belang zijn om even te checken of jouw provider de optie mogelijk maakt zonder wifi verbinding. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend, aangezien je in sommige gevallen alleen via het thuisnetwerk gebruik kunt maken van online tv.

Ken je het vervelende gevoel dat je jouw favoriete TV programma mist, en het vervolgens niet kunt terugkijken? Ja, wij ook. Daarom kan het erg handig zijn om even onderstaand overzicht door te nemen. Zo kun je in enkele ogenblikken controleren of jouw provider deze handige optie Begin en -Programma Gemist aanbiedt. Hierdoor hoef je namelijk nooit meer jouw favoriete Stingray Classica programma’s te missen. Geweldig, toch?

Tabel

Zenders in dezelfde categorie