Stingray Lite TV

Het digitale televisiekanaal Stingray Lite TV is van Nederlandse oorsprong. Het richt zich uitsluitend op het uitzenden van lokale, maar ook internationale popmuziek. Het is wellicht interessant om te weten dat het slechts alleen in België en Nederland te zien is. Stingray Lite TV is in 2007 van start gegaan onder het mom van Lite TV. Echter heeft er in 2015 een naamswijziging plaatsgevonden wat er toe heeft geleid dat het hedendaags bekend staat als Stingray Lite TV.

Hebben we jouw interesse gewekt met de ideale keuze voor (pop)muziekliefhebbers en wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld het aanbod en eventuele opties van de Stingray Lite TV? Twijfel dan niet om even met ons verder te lezen.

Het aanbod van Stingray Lite TV

Zoals vast en zeker duidelijk geworden is, richt het kanaal zich voornamelijk op het uitzenden van popmuziek. Maar logischerwijs heb je hierbij nog geen concreet omschreven beeld weten te vormen. Om het zo duidelijk en specifiek mogelijk te maken, willen we hieronder aanvullende informatie over de programmering met je delen.

Laten we starten met het feit dat er geen enkele vorm van reclame uitgezonden wordt bij het kanaal. Dit betekend dus dat je non-stop kunt luisteren naar je favoriete muziek. In het aanbod van Stingray Lite TV word talloze muziekvideo’s uitgezonden. Je kunt bij het kanaal zowel terecht voor muziek uit de jaren tachtig en negentig tot de actuele hits.

Kortom, kun je bij Stingray Lite TV 24 uur per dag, zonder reclames en onderbrekingen, genieten van zowel klassiekers uit het verleden als de nieuwste hits van nu. Ideaal voor een echte muziekliefhebber, vind je niet?

  Eventuele opties en de beschikbaarheid

  Het lijkt ons een goed idee, om te beginnen met het feit dat Stingray Lite TV bij slechts alleen de provider Solcon beschikbaar is in het basispakket. Echter hoeft dit niet direct een reden te zijn om te treuren. De providers Ziggo, T-Mobile, Delta en Caiway bieden het kanaal namelijk optioneel aan tegen de betaling van een meerprijs. Logischerwijs wil je genieten van de best mogelijke beeldresolutie. Echter is het niet vanzelfsprekend dat iedere provider HD kwaliteit kan aanbieden. Indien jij interesse hebt of jouw provider Stingray Lite TV kan garanderen in HD kwaliteit, willen we je graag doorverwijzen naar onderstaande vergelijker.

  Als volgt, willen we het met je hebben over Stingray Lite TV online kijken. Met de hedendaagse technologie is het mogelijk TV te kijken op je tablet of smartphone. Je dient er wel rekening mee te houden dat je hiervoor een applicatie moet downloaden. Middels deze applicatie kun je eenvoudig genieten van het muzikale aanbod van Stingray Lite TV. Tevens kan het verstandig zijn van te voren even na te gaan of jouw provider deze unieke optie zonder wifi kan garanderen, dit is namelijk niet vanzelfsprekend.

  Als laatst, willen je graag extra informatie verschaffen over Begin en -Programma Gemist. Je kunt je vast voorstellen dat het erg vervelend is als je jouw favoriete Stingray Lite TV programma gemist hebt, en het vervolgens niet meer terug kunt zien. Indien jij interesse hebt in deze, of een van de andere genoemde opties, willen we je graag aanraden even onderstaand overzicht door te nemen. Hier vind je de beschikbaarheid en eventuele opties van Stingray Lite TV per provider.

  Tabel

  Zenders in dezelfde categorie