Trace TV

De digitale televisiezender Trace TV is het collectieve begrip voor een groot aantal zenders waarbij de focus voornamelijk ligt op het uitzenden van alternatieve muziek. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan Trace, Gospel, Trance Tropical en uiteraard Trace Urban. Zoals je uiteraard al zult verwachten, kun je bij Trace TV talloze muziekvideo’s bekijken die natuurlijk tot een van de genoemde genres behoren.

Een van de voordelen aan Trace TV is het feit dat een groot aantal actuele nummers, clips en video’s te zien zijn voordat ze uitgezonden worden bij de grotere, meer bekende kanalen. Ben jij een echte liefhebber van alternatieve muziek en wil je meer informatie vergaren over bijvoorbeeld de eventuele opties van Trace TV? Lees dan even met ons verder.

Bij Trace TV kun jij jouw favoriete artiesten leren kennen!

Een van de voordelen aan Trace TV is het feit dat het een mogelijkheid biedt om jouw favoriete artiesten beter te leren kennen. Trace TV interviewt regelmatig talloze artiesten waarin onderwerpen als de hobby’s of nieuwe albums van de artiesten worden besproken. Bovendien beantwoorden artiesten vragen over bijvoorbeeld de optredens van komende tijd. Hiermee ben je dus vroegtijdig op te hoogte van de data van concerten en leer jij jouw favoriete artiesten steeds beter kennen!

De eventuele opties en beschikbaarheid

Helaas moeten we starten met het gegeven dat Trace TV bij geen enkele provider in ons aanbod beschikbaar is in het basispakket. Daarbij is het wel mogelijk bij de provider Ziggo Trace TV te verkrijgen in het basispakket. Logischerwijs wil je tijdens het luisteren van je favoriete muziek genieten van de best verkrijgbare beeldresolutie. Indien jij snel en gemakkelijk wilt controleren of jouw provider kan voldoen aan HD kwaliteit, willen we je graag naar onderstaande vergelijker verwijzen.

Om mee verder te gaan, willen we het met je hebben over online kijken. Zoals je ongetwijfeld weet, is het tegenwoordig mogelijk op je tablet of smartphone TV te kijken. Uiteraard is hier wel een applicatie voor nodig. Controleer van te voren wel even of jouw provider deze unieke optie zonder wifi kan garanderen. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend. Wellicht geniet jij binnenkort wel mee van Trace TV op je smart device!

Ten slotte, willen we aanvullende informatie verschaffen over Begin en -Programma Gemist. Het zou natuurlijk kunnen gebeuren dat je vertraging oploopt, en helaas je favoriete Trace TV programma mist. Logischerwijs, wil je het dan terugkijken. Heb jij interesse in een programma bordenvol alternatieve muziek, en wil je controleren of jouw provider kan voldoen aan de genoemde opties? Neem dan eens onderstaand overzicht door. Hier worden de beschikbaarheid en eventuele opties van Trace TV per provider schematisch weergegeven. Zo kun je in één oogopslag checken aan welke opties jouw provider kan voldoen!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie