Travelxp HD

De digitale televisiezender Travelxp HD focust zich vrijwel volledig op het uitzenden van programma’s die met reizen te maken hebben. Het is wellicht interessant om te weten dat Travelxp HD van Indiase afkomst is en tevens in 2011 begonnen is met het uitzenden van reisprogramma’s. Echter was het kanaal pas een aantal jaar later te bewonderen op de televisie in Europa, namelijk sinds 2016.

Het zal je wellicht niet erg verbazen dat Travelxp HD zich richt op mensen die van reizen houden. Daarbij zijn de kijkers van het kanaal regelmatig mensen die onontdekte, nieuwe locaties op de wereld willen bezoeken. Ben jij een echte reiziger en wil je via de televisie wellicht nieuwe alternatieven voor toekomstige reizen opdoen? Lees dan even met ons verder, we gaan het onder andere met je hebben over de programmering en eventuele opties van Travelxp HD.

De programmering van Travelxp HD

Het mag ondertussen duidelijk geworden zijn, dat de kijkers van Travelxp HD een aanbod boordevol nieuwe, bijzondere bestemmingen mogen verwachten. De programmering is dan ook gericht op het tonen van ongerepte plekken op de wereld. Ook worden bijvoorbeeld programma’s met de best gewaardeerde hotels en resorts uitgezonden. Spreek jij niet goed Engels en wil je graag genieten van de zender in een andere taal? Dat kan, Travelxp HD wordt namelijk uitgezonden in het Servisch, Engels, Sloveens, Bulgaars, Tsjechisch en uiteraard Engels.

Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat je nog geen gedetailleerd beeld hebt weten te vormen omtrent de programmering van Travelxp HD, willen we je voorzien van aanvullende informatie. Laten we starten met het gegeven dat bij Travelxp HD uiteraard talloze reisprogramma’s te bewonderen zijn. Deze reisprogramma’s nemen je mee naar de meest spectaculaire, ongerepte plekken. Bovendien worden er talloze plekken getoond die door de menigte nog niet ontdekt zijn. Echter is het hier niet mee gezegd, indien jij liever geniet van lifestyleshows ben je bij Travelxp HD ook op de juiste zender.

Om het beeld zo concreet en duidelijk mogelijk te maken, hebben we een aantal populaire voorbeelden uit de programmering van Travelxp HD onder elkaar gezet, namelijk:

  • Great World Hotels
  • Off The Grid
  • Divine Destinations

Opties en eventuele beschikbaarheid

Helaas zijn we genoodzaakt te starten met het feit dat Travelxp HD bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Maar dit is echter geen reden om direct teleurgesteld te zijn. Travelxp HD is namelijk optioneel verkrijgbaar bij de provider Online. Houdt er wel even rekening mee dat dit tegen de betaling van een meerprijs is. Wil jij tijdens het kijken naar een potentiële nieuwe reislocatie genieten van de best beschikbare beeldkwaliteit? Neem dan een onderstaande vergelijker door om te checken of jouw provider kan voldoen aan Travelxp HD kwaliteit.

Om mee verder te gaan, willen we het met je hebben over Travelxp HD online kijken. Het is namelijk mogelijk op je tablet of smartphone TV te kijken. Uiteraard kan dit ook met Travelxp HD. Je dient hier een applicatie voor te downloaden. Middels deze applicatie ben je in een aantal klikken voorzien van de beste reisprogramma’s bij Travelxp HD. Ga van te voren wel even na of jouw provider dit mogelijk maakt zonder wifi. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend.

Ben jij een echte reiziger en blijf jij het liefst het hele jaar up-to-date wat betreft de allermooiste, onontdekte plekken op de wereld? Neem dan eens onderstaand overzicht door. Hier staan de beschikbaarheid en opties van Travelxp HD per provider verwerkt. Zo kun jij eenvoudig en snel controleren of jouw provider bijvoorbeeld kan voldoen aan de unieke optie Travelxp HD Begin en -Programma Gemist.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie