TV 538

De digitale Nederlandse televisiezender TV 538 is in 2011 gestart. Zoals je wellicht al zult vermoeden, is het programma een aanhangsel van het welbekende radiostation Radio 538. Daarbij is het wellicht interessant om te weten dat het uiteraard beheert wordt door de zelfde eigenaar, namelijk Talpa Radio.

Ben jij geïnteresseerd in het programma van Talpa Radio en wil je zien hoe het achter de schermen er aan toe gaat bij de productie? Twijfel dan niet om even met ons verder te lezen. We willen je graag aanvullende informatie verschaffen over bijvoorbeeld de programmering van 538 TV.

De programmering van TV 538?

Nu we een korte inleiding gelezen hebben over het kanaal, willen we je wat meer informatie geven omtrent de programmering van TV 538. Zoals in bovenstaande tekst aangegeven is, bestaat het aanbod van TV 538 niet enkel alleen uit muziekvideo’s, maar worden er ook programma’s uitgezonden die een kijkje achter de schermen bieden. Het zou bijvoorbeeld kunnen gaan om een programma over de werkplek van DJ’s. Zo krijgt men een beter beeld van de stemmen en gezichten van de radio.

Uiteraard vindt men in het aanbod van de 538 TV zender talloze programma’s waarin de meest populaire en actuele muziek uitgezonden word. Indien je jezelf afvraagt: beschikt het kanaal over een TV 538 live optie? hebben we goed nieuws voor jou, er bestaat namelijk een zogeheten 538 livestream, hier ben je op ieder moment van de dag op de hoogte van de live programma’s. Tot slot willen we je meegeven dat bij TV 538 regelmatig programma’s te zien zijn met als onderwerp: nieuws, de muziekindustrie en uiteraard entertainment.

Wat is de beschikbaarheid en wat zijn de eventuele opties?

Voor eenieder die interesse heeft in de programmering, en het liefst zo snel mogelijk wilt starten met kijken naar 538, hebben wij goed nieuws! Het is namelijk bij vrijwel iedere provider beschikbaar in het basispakket. Slechts alleen de provider Ziggo biedt het optioneel aan. Je dient er rekening mee te houden dat dit tegen de betaling van een meerprijs is. Wil jij genieten van de best verkrijgbare beeldkwaliteit? Dan willen we je graag verwijzen naar onderstaande vergelijker, zo kun je rustig even na gaan of jouw huidige provider kan voldoen aan deze optie.

Wil jij TV 538 kijken op je tablet of smartphone? Dan dien je een TV applicatie te downloaden. Hiermee ben je in een aantal klikken voorzien van het interessante aanbod. Check van te voren wel even of jouw provider dit buitenshuis of onderweg mogelijk maakt. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend zonder wifi.

Als laatst, maar niet als minst, willen we het met je hebben over TV 538 gemist. Je zult je vast kunnen voorstellen dat het erg jammer is dat je jouw favoriete programma gemist hebt, en het vervolgens niet meer kunt terug kijken. Controleer daarom even van te voren of jouw provider kan voldoen aan de opties Begin en -Programma Gemist.

Wil jij het liefst zo snel mogelijk starten met kijken naar TV 538? Neem dan eens onderstaand overzicht door, hier staan de beschikbaarheid en eventuele opties van TV 538 per provider schematisch verwerkt. Zo kun je in één oogopslag checken of jouw provider kan voldoen aan de desbetreffende opties!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie